Cautare

3805 de rezultate pentru "dezvoltare personala" (2.73 secunde)
Marasti 59, Sector 1, Bucuresti, unde au avut ocazia sa priveasca din perspectiva de student oportunitatile de formare si dezvoltare puse la dispozitie de cele sase facultati din acest campus.
In prezent, ca si activitati noi implementate, sustine ateliere de dezvoltare personala, de comunicare si workshop-uri de cariera pe plan educational, dar si activitati de suport psihologic pentru participantii la concursuri sportive si reformari, militand spre educatia ce intregeste planul personal al fiecaruia dintre noi.
Hedi Hoka este doctor in psihologie, psiholog specialist in dezvoltare personala, antreprenor si autor de carti inspirationale cu o abordare moderna si realista.
majoritatea saracilor Europei traiesc in zonele rurale romanesti Cei mai multi dintre saracii Europei traiesc in zonele rurale din Romania, ceea ce ar recomanda agricultura ca sector prioritar intr-o viitoare strategie de dezvoltare a Romaniei, a declarat marti Peter Harrold, directorul Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si de Est, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Nu poti avea dezvoltare durabila fara fundamentul dat de resursele naturale pure. ... La filialele din tara noastra, bancile-mama trimit cadre de conducere slab pregatite profesional, dispuse la experimente, care duc o politica de jecmanire a populatiei, si nu de dezvoltare.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri ca Ministerul Integrarii Europene actioneaza pentru centralizarea puterii decizionale, prin tentativa sa de a prelua derularea fondurilor pe care Agentia de Dezvoltare Regionala urmeaza sa le primeasca de la Uniunea Europeana incepand cu 2007.
Eurodeputatul PSD Corina Cretu a fost aleasa, la finalul saptamanii trecute, in echipa de conducere a Retelei Parlamentare pentru Banca Mondiala, institutie care constituie un important partener al Bancii Mondiale in definirea si implementarea politicilor publice pentru dezvoltare.
Aproximativ 60% sunt fonduri structurale si de coeziune, iar restul vor merge spre agricultura si dezvoltare rurala. ... 243/2006 emis de ministrul agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale, Masurile finantate din Fondul European agricol pentru dezvoltare rurala vor fi implementate de doua agentii de plati:
Comitetul de Monitorizare pentru Programul Operational Regional s-a intrunit, saptamana trecuta, pentru a discuta despre repartizarea banilor UE, fiind aprobate criteriile de selectie a proiectelor finantate prin POR (Axa 2 - imbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale si Axa 3 - Imbunatatirea infrastructurii sociale), aprobarea strategiei de asistenta tehnica si aprobarea alocarilor financiare pe Regiuni de Dezvoltare.
Acolo unde rolul institutiei intermediare este doar de sprijin tehnic pentru firme sau autoritati, proiectele ajung la Bucuresti, unde sunt evaluate de autoritatile competente.Mediul de afaceri ajunge la ADRSV OlteniaAutoritatea de management pe POR este Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintei, dar organismul intermediar este Agentia de Dezvoltare Regionala Sud-Vest (ADRSV) Oltenia.
Acolo unde rolul institutiei intermediare este doar de sprijin tehnic pentru firme sau autoritati, proiectele ajung la Bucuresti, unde sunt evaluate de autoritatile competente.Mediul de afaceri ajunge la ADRSV OlteniaAutoritatea de management pe POR este Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintei, dar organismul intermediar este Agentia de Dezvoltare Regionala Sud-Vest (ADRSV) Oltenia.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va avea, incepand cu 5 ianuarie, un numar de telefon gratuit unde pot fi semnalate problemele aparute in accesarea si utilizatea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR).
In mod constant, dupa ’90, guvernarea s-a facut dupa ureche, carpind din mers, cu mare cheltuiala de resurse pentru indestularea clientelei politice, fericirea creditorilor internationali, satisfacerea pretentiilor celor care trebuiau sa-si dea incuviintarea noastra pentru aderarea la varii structuri ( Consilliul Europei, NATO, UE etc.) si aproape deloc tinand seama de nevoia de dezvoltare a economiei romanesti.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, impreuna cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, a lansat in februarie 2013, campania "Caravana fondurilor europene pentru satul romanesc", desfasurata sub sloganul "PNDR vine in satul tau".
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata "Rolul determinant al parcurilor industriale pentru dezvoltare economica", pe care o puteti citi in continuare.
beletristica, biografii, dezvoltare personala si psihologie practica dar si carti pentru copii.
Binecunoscuta prezentatoare TV si-a gasit echilibrul cu ajutorul coach-ului de dezvoltare personala pentru femei de succes, Loredana Latis. ... Intrebata cum a ajutat-o coach-ul de dezvoltare personala, prezentatoarea TV a declarat:
Acest volum este o sinteza a cercetarilor personale ale autorului in filosofie, psihologie, dezvoltare personala si spiritualitate. El propune o conceptie noua a succesului, mostenita de la inteleptii tolteci, fundamental diferita de a noastra, care pune adesea accentul pe reusita cu orice pret.
Ulterior, ea a reunit toate procedeele utilizate in acea perioada in ceea ce avea sa devina metoda "The Journey" ("Calatoria"), predata astazi pe intreg cuprinsul globului ca o metoda de vindecare si dezvoltare personala axata pe constientizarea, accesarea si vindecare emotiilor negative reprimate, stocate in celulele corpului.
Oana a studiat diferite domenii de medicina alternativa, iar acum este consilier de dezvoltare personala, prin metodele EFT si reprogramarea matricei mentale, singura din Romania cu o asemenea specialitate.
google-analytics.com