Cautare

3806 de rezultate pentru "dezvoltare personala" (8.35 secunde)
IBM România a organizat, pe 27 si 28 martie, cea de-a patra editie a forumului national „IBM Academic Days for Universities in Romania“, ce a avut drept scopuri informarea si initierea unor forme de cooperare inovativa pentru o societate interconectata, bazata pe cunostinte prin parteneriate strategice de instruire si cercetare-dezvoltare, pe termen lung, interdisciplinare, pe planuri multiple de colaborare cu mediul academic, industrial, administrativ si cu institute europene.
Echilibrul dintre viata profesionala si cea personala este o tema sensibila, careia i se acorda tot mai putina importanta. ... Nu mai putin adevarat este si faptul ca angajatii trebuie sa pastreze un echilibru intre viata profesionala si cea personala.
Sa se tina cont de raspunderea personala a soferului masinii in baza CNP-ului Asociatia service-urilor auto independente (ASSAI) a transmis luni catre ASF si asiguratori propuneri care ar imbunatati modul de calcul al pretului politei RCA.
LEU 22.07-22.08 Viata personala si sociala. ... FECIOARA 23.08-22.09 Viata personala si sociala. ... BALANTA 23.09-22.10 Viata personala si sociala. ... SCORPION 23.10-21.11 Viata personala si sociala.
Joi, 20 februarie, Carrefour Romania lanseaza LES COSMETIQUES DESIGN PARIS, o gama de produse cosmetice si ingrijire personala creats de profesionisti din Franta si distribuita exclusiv in magazinele sale.
Ora 11:00 Vor fi prezenti 12 producatori de cosmetice si produse pentru ingrijire personala. La eveniment sunt invitati operatori specializati (importatori si distribuitori de cosmetice profesionale si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc.), precum si jurnalisti din presa specializata si generala.
Desigur, fiecare judet are specificul lui investitional si tendinte diferite de dezvoltare. ... În cele ce urmeaza, va prezentam tendintele de dezvoltare în fiecare judet.
Desigur, fiecare judet are specificul lui investitional si tendinte diferite de dezvoltare. ... În cele ce urmeaza, va prezentam tendintele de dezvoltare în fiecare judet.
Terenurile statiunilor de cercetare-dezvoltare nu vor mai putea fi retrocedate decat dupa reguli bine scrise. ... Initial, proiectul de lege interzicea retrocedarea terenurilor proprietate publica a statului aflate in administrarea institutiilor de cercetare-dezvoltare, dar presedintele s-a opus si a cerut eliminarea respectivului articol.
Desigur ca acesti bani vor fi cheltuiti in conformitate cu Planul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) aferent perioadei 2007-2013. Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a precizat ca banii europeni vor veni pe patru axe de dezvoltare.
Cu toate ca executivul european nu a primit din partea Romaniei planul de dezvoltare regionala, adica modul in care vor fi folosite fondurile UE alocate in perioada 2007 - 2013, oltenii stiu cati bani si-au propus sa obtina.
Potrivit Planului de Dezvoltare Rurala 2007-2013, 40% din fondurile comunitare de care vor beneficia romanii in urmatorii sase ani vor fi distribuite catre agricultura si dezvoltare rurala.
La nivelul fiecarei regiuni de dezvoltare va exista un Comitet Regional de Evaluare Strategica si Corelare (CRESC), prin filtrul caruia vor trece toate proiectele ce vor solicita finantare din programul operational regional.Întâlnirea de miercuri a membrilor Consiliului pentru dezvoltare regionala S-V OItenia a adus noutati în ceea ce priveste ierarhia puterii în cadul regiunii Oltenia.
România trebuie sa trimita Comisiei Europene, pâna pe 12 decembrie, Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) revizuit, în functie de observatiile facute de Comisie pe baza documentului propus initial de România, a anuntat ieri Viviana Vasile, directoare în cadrul Ministerului Agriculturii.
România trebuie sa trimita Comisiei Europene, pâna pe 12 decembrie, Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) revizuit, în functie de observatiile facute de Comisie pe baza documentului propus initial de România, a anuntat ieri Viviana Vasile, directoare în cadrul Ministerului Agriculturii.
Personalul necalificat si bugetele mici ale primariilor opresc absorbtia fondurilor de dezvoltare rurala.
Producatorul finlandez de telefoane mobile Nokia ar putea concedia circa 120 de angajati din centrul de Cercetare si Dezvoltare din Cluj, iar activitatea unitatii va fi "diminuata complet" pana la finele trimestrului al treilea, ca parte a procesului de aliniere la noua strategie a grupului.
Ajung astfel, stimati colegi, la tema extrem de actuala si de o vadita importanta nationala, anume Strategia Uniunii Europene de Dezvoltare a Regiunii Dunarii, poate mai cunoscuta dumneavoastra sub numele de Strategia Dunarii. Aceasta strategie identifica bazinul fluviului Dunarea ca un conglomerat cultural, social, de cercetare si dezvoltare;
Anul 2015 - Anul european pentru dezvoltare. ... Parlamentul European, ca raspuns la initiativa comuna a societatii civile si a Comisiei Europene, a desemnat Anul 2015 - Anul european pentru dezvoltare.
Politici de dezvoltare durabila. ... Cu aceasta ocazie, liderii lumii au adoptat un plan ambitios de dezvoltare durabila pentru urmatorii 15 ani.
google-analytics.com