Cautare

199 de rezultate pentru "deutch talent" (3.62 secunde)
Pentru ei, scopul scuza mijloacele si folosesc arta manipularii cu talent. Fenomenul s-a dezvoltat pentru ca a folosit cuiva care a investit.
Dotat cu talent la desen, dar avand si reale insusiri pentru scena, Iurie Darie a dat examen atat la Institutul de Arte Plastice, cat si la cel de Arta Teatrala si Cinematografica, reusind la ambele, dar alegandu-l pe cel din urma, pe care l-a absolvit in 1952.
Iliescu a mai spus despre Nastase ca are "un condei patrunzator, dotat cu un mare talent gazetar". Cu toate ca nu a fost prezent la lansarea cartii sale, Adrian Nastase a fost reprezentat de sotia lui, Dana, si fiul cel mare al fostului premier, Andrei.
Jurnalul National ii ureaza "La multi ani!" "Am fost un copil norocos - nu stiu daca si talentat, despre talent, mi-e inca greu sa vorbesc, dintr-un fel de timiditate pe care unii o inteleg ca atare, dar pe care altii sunt constienta ca o socotesc nepotrivita - si am, de multe ori, senzatia ca mi-am lasat cea mai mare parte din noroc in copilarie, langa lumina familiei mele complete si langa speranta ca ziua de maine poate fi si altfel decat complicata.
"Va spun ca dl senator Sergiu Nicolaescu chiar are talent, marturisea atunci Titu Proca. Marea majoritate a picturilor lui Sergiu Nicolaescu infatiseaza peisaje marine, unele dintre ele chiar reusite.
"Gala este o reuniune a valorilor din toate domeniile si in fiecare an aminteste de gloria oamenilor de suflet si de intelectualitatea Romaniei, aduce in atentia publicului personalitati marcante care au impresionat publicul din punct de vedere professional, celebritati inzestrate cu talent, ambitie, vointa si perseverenta, care au lasat in urma momente unice pentru public", spune Mihaela Serban.
Oricum, in tara asta a dat bomba cu melos si toti sunt contaminati. Toti canta, monser! Ba e "X Factor", ba "Romanii au talent", ba "Eurovision". Natie anglofona si cantacioasa!
Ia nastere astfel un nou inceput in vietile celor doi soti, acompaniat de intrigile locale ce nu ar putea lipsi dintr-o atmosfera plasmuita cu un condei plin de talent.
Incepand cu anul 2012 a devenit unul dintre juratii si mentorii tinerilor solisti lansati de talent show-ul X Factor. O alta voce masculina ce s-a făcut remarcata in Romania este cea a lui Stefan Banica, prezent in industria muzicala de la inceputul anilor ’90.
Dorul de casa m-a facut sa revin definitiv in Romania, unde talentul, dar si norocul au facut ca publicul sa ma placa si sa castig cel mai important talent-show din Romania - "Vocea Romaniei"!
In urma succesului din ultimii ani, Grimus a fost selectata in topul celor mai bune trupe din Europa Centrala si de Est, fiind invitata, la initiativa The European Talent Exchange Program (ETEP), sa cante la festivalul EUROSONIC, cea mai importanta platforma de muzica live din Europa.
Aveti rabdare Nu mai bateti din picioare Nu va pripiti Noi regresam cu talent Noi nu ne luam dupa nimeni Decat atunci cand regreseaza Aveti rabdare Nu chemti salvarea Nu cracniti Regresati cu noi Inapoi Mars 200 de ani!
mi-am concentrat toate fortele - am acest mare talent, de a merge pana in panzele albe. In cateva luni, cu o indaratnicie iesita din comun, am reusit.
A fost o ocazie unica sa fii in sala in care un talent atat de mare precum Carreras a performat!", "A fost pentru prima oara cand am asistat la un asa concert si trebuie sa recunosc ca mi-a placut foarte mult.
Sunt convins ca in fata instantelor artistice si a celor ale constiintei esti condamnabil daca deturnezi un talent din drumul lui, ori ii ceri mai putin decat poate darui".
Ioana Anuta si Roxana Ilie sunt doar doua dintre studentele pe care publicul larg deja le cunoaste pentru aparitiile lor televizate la unele dintre cele mai faimoase concursuri muzicale, "X factor"si "Romanii au talent" Insa momentele artistice importante ale serii vor fi sustinute chiar de premianti, nume pe care nu le putem dezvalui inca.
Turnurile Petronas, Catedrala din Rems, Geamia Ortakoy din Istanbul, Turnul Eiffel, Coloana Infinitului a lui Constantin Brancusi si o poarta maramureseana care cuprinde in arcul ei deschiderea catre Biserica din Ieud, toate au un comun perspectiva pe care doar ochiul unui architect o putea reda cu atat de mult talent.
Talent, concentrare si multa rabdare. De asta este nevoie pentru a deveni mester de harnasamente. Toate hamurile lui Chiriac Alecu sunt facute din piele si toate cusute cu migala si rabdare.
"Pentru UrbanoSUNETE am cautat ce este mai fresh la ora actuala, in 2014 si cateva nume ne-au starnit interesul prin calitatea actului artistic, prin autenticitate, prin talent si prin forta creativa de a duce stilul inspirat mai departe.", declara echipa Sunete In acest sens, organizatorii au cautat elementele care construiesc un act live de calitate si asa s-a ajuns la urmatorul line-up:
A fost supranumita Shakira de Romania de catre Andi Moisescu, anul trecut, cand a participat la Romanii au talent, dupa ce l-a innebunit pe Mihai Petre cu miscarile in cadrul aceluiasi show.
google-analytics.com