Cautare

199 de rezultate pentru "deutch talent" (5.06 secunde)
Specialistii sustin ca oricat talent ai avea si oricat de multa munca ai depune nu poti avea succes intr-o firma daca nu te pui bine cu sefii.
Multi copii din scoala generala sau din liceu sunt fortati din diverse motive, inclusiv din cauza lipsei unor scoli de meserii de nivel si de prestanta corespunzatoare, sa faca in continuare pregatire teoretica, desi ei au inclinatii, chiar au talent pentru o meserie.
dar, daca nu ai un astfel de talent innascut, poti obtine o astfel de abilitate pe masura ce te dezvolti“, precizeaza www.ele.ro.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj a stabilit castigatorul licitatiei pentru modernizarea Policlinicii de Stomatologie de pe Calea Bucuresti din Craiova. Dorela Dumitrescu SRL din Caracal, o firma "cu talent", si CJ Dolj sunt vechi cunostinte.
Mare pacat ca a intrat vrajba intre acesti jurnalisti de calibru din trei generatii diferite - Badea, Ciutacu, Cristoiu -, care au totusi ceva comun: talent si coloana vertebrala. Marius Tuca isi poate arata muschii de mediator.
- Anna Lesko, cantareata de succes (desi o parvenita, complet lipsita de talent artistic) sau marele baschetbalist Gica Muresan (un semianalfabet care abia zice doua vorbe) iti arata de ce trebuie sa vorbesti aiurea de sute de euro pe luna la mobil.
Revista a aparut in conditii grafice de exceptie, scrisa cu talent, cu umor, cu stil, cu indrazneala. Ramane de vazut cum va digera Adevarul Holding revista Tango.
Noi realizam opere culturale, artistice, stiintifice si info-educationale unicat, taxate numai de talent, stil si educatie. In al doisprezecelea ceas, opriti exodul de creiere din Romania si saracirea celor care apara prin operele lor unice identitatea culturala si spirituala a Romaniei!", se mai arata in scrisoare.
Poate ma apuc de pictura", a spus la final Mircea. Mircea Badea are un talent artistic nativ, cu putina slefuire ar putea fi oricand actor sau cantaret.
Lipsiti de talent, zice gazetarul roman, au dat cu batul prin gardul religiilor, insultandu-i pe islamici. Si aia, cei trei ca nu era toata lumea islamica acolo, nu i-au dat in judecata pentru insulta, ci i-au asasinat cu glontul.
Un ministru cand vine in Calarasi, de exemplu afla mai multe decat afla din birou si stiu ca domnul Daea are acest talent, dar nu numai domnul Daea, doamna Pintea poate sa vina in Calarasi sa vada care este stadiul pentru investitia de la Spitalul Judetean.
L-a urmat omologul sau roman, ambasadorul de Emil Hurezeanu, care cu recunoscutul sau talent gazetaresc a evocat circumstantele aventurii dunarene a intreprinzatorului german pe care l-a cunoscut in exercitiul functiunii si pe care l-a incurajat in experimentul sau romanesc.
"Dupa atatea partide fara constanta a venit o prestatie convingatoare, demna de marele sau talent". Quotidianamente.net scrie ca atacantul roman a fost "dezlantuit", iar Datasport considera ca Mutu, notat cu 8, a facut "o partida extraordinara".
Nu vreau sa o laud, dar este o atleta care are un talent iesit din comun si va evolua si mai mult", a spus ieri Betini pentru GdS.
Anuntat victima sigura, si-a interpretat rolul cu talent. Deznodamantul n-a diferit la Dinamo-Metalist in sensul in care au invins tot oaspetii, ba inca pe merit.
"Lumea biatlonului plange moartea tinerei Julia Pieper, de un talent promitator. Gandurile noastre se duc catre familia si prietenii ei", anunta site-ul biathlon-online.de.
In primii zece la categoria grea a patruns de curand si Benny Adegbuyi, cu indrazneala si incredere in el, dar si cu un talent innascut de dansator, dovedit la ultimul meci in Gala Glory, unde l-a intalnit pe britanicul Daniel Sam - un luptator mai experimentat in Glory si extrem de incomod, de care Benny Adegbuyi a trecut cu nonsalanta, vazut din afara, in repriza a doua prin KO, dar cu o munca titanica stiuta doar de el si de antrenorul lui, Alin Panaite.
Larisa Bercea a devenit cunoscuta in urma cu trei ani, cand s-a dat in spectacol la Romanii au Talent. Daca dansul la bara devine sport olimpic, Larisa e gata sa aduca o medalie pentru Romania.
Apple mouse - "Mica minune" Minunea de la Apple, Steve Jobs a avut un talent pentru a gasi idei bune ale oamenilor si a le transforma in idei si mai bune.
Nebunii mei sunt partial nebuni si doar unii dintre ei.Cativa au sminteli literare si ei insisi sunt scriitori, chiar cu talent, ceea ce, presupun, nu intra in tivul de luneta al izmenei penale.
google-analytics.com