Cautare

199 de rezultate pentru "deutch talent" (2.59 secunde)
Motivul funiei rasucite prezent si aici, urmarind linia arcadelor, stalpii impodobiti cu elemente sculptate, dovedesc mult talent si meticulozitate in executie.
Voi reproduce in cele ce urmeaza cele scrise cu talent de Stelian Tanase, despre acest om rar - Gheorghe Florescu, supranumit Omul lui Dumnezeu.
"Opera are traseul ei, are viata ei, este altceva, din fericire, fata de creatorul ca persoana sociala, fizica (...) Chiar daca, sa spunem, caracterul artistului este defectuos sau are deficiente, asta nu afecteaza neaparat opera, care poate sa fie de talent, chiar de geniu.
multimi extaziate, baloane si fulare rosii, lasere si fum, totul pe o muzica asurzitoare, dar care, aplicata cu talent, a sculat oamenii in picioare.
Cu un minim de talent managerial, acesta ar fi putut sa aduca PNL-ului cateva mii de voturi de la oamenii sai, consolidandu-si astfel si scaunul de director, care se cam clatina de cateva luni bune.
Intrase in scena pe la inceputul lui ’90, in calitate de expert la CPUN, in echipa CFSN-ului care gestiona relatiile externe (patronate atunci, autoritar, de Brucan) si se remarcase, datorita calitatilor sale - cultura solida, prezenta agreabila, talent de relationare interumana - in fata echipei eterogene care se instalase la carma tarii.
"Elena Udrea si turismul romanesc are marele talent sa-l faca si pe acesta praf. Daca partidul asta din care este ea este un mare c***, sa stiti ca Elena Udrea este motul", a spus tatal lui Teo.
Altminteri nu-mi explic tampeniile debitate la botul jurnalistului, pe o partie din Predeal, inteleg, unde va plimbati plictisul dupa un an de frecat menta cu talent.
Are obiceiul de a vorbi in avalanse de sinonime, un talent rarissim capabil sa declanseze mici orgasme intelectuale bolnavilor de Rebusache.
La acest talent, se adauga fondurile imense pentru mita electorala, turismul electoral si controlul total al institutiilor statului, incepand cu structurile de forta si de informatii.
Ipoteza nu este tocmai fantastica, omul nostru avand un talent special de a se pune rau cu toti, din prea multa ambitie.
In plus, dispun de extraordinarul talent de a explica oamenilor ca intotdeauna exista un inamic responsabil de necazurile fiecaruia. Strainii, tiganii, Uniunea Europeana sau chiar euro sunt foarte buni de tapi ispasitori.
Doar nu credea careva ca cel mai talent ministru al tarii s-a impieducat de o biata cartela de vot, fix la cel mai important proiect al Guvernului.
Romanii sunt oameni cu multe calitati, au vointa si inspiratie, onoare si talent, speranta si altruism. Am incredere in noi, in romani, si intr-un viitor mai bun si mai prosper", spune Boc, in mesajul sau.
A nu fi fatarnic, a nu fi oportunist, a nu minti, a nu trada, a-ti asuma greselile si a plati pentru ele nu presupune talent.
Fara talent, insa: si n-a avut nici muzica de fond, nici pe Mihaela sa-i sopteasca in casca si nici leit-motivul cu imbecilitatea care este.
- "Crearea Romaniei Mari s-a facut sub conducerea lui Ion Bratianu, un escroc international de mare talent"... prin"acceptarea principiului etnic." (pag.82) - "In ceea ce priveste Ardealul, exista o singura alternativa:
Publicul recent tace incapatanat si solemn chiar si atunci cand actorul se straduieste, cu talent, sa smulga un hohot de ras, caci nu e civilizat sa te dai in spectacol.
atunci cand a venit in Parlament si a rostit cateva replici de umor indoielnic si fara talent, considerand ca acesta este rolul presedintelui Romaniei.
Un gand de recunostinta cu totul special se indreapta catre artistii Orchestrelor si Corurilor Radio, al caror talent, emotie si inspiratie fac sa ajunga muzica de la Radio Romania in sufletul a milioane de oameni de pe intreaga planeta.
google-analytics.com