Cautare

6761 de rezultate pentru "detasari craiova 2009" (3.69 secunde)
Membrii Comisiei de privatizare a Automobile Craiova au deschis ieri cutia cu oferta depusa de singura firma interesata de cumpararea fabricii din Banie, Ford Motor Company. ... La aceasta întrebare nu a vrut sa raspunda ieri presedintele Comisiei de privatizare a fabricii de automobile din Craiova, Sebastian Vladescu.
Cum Craiova este un centru universitar cu istorie, foarte multi arabi si-au facut facultatea în Banie si au decis sa ramâna în Dolj. ... Fie ca provin din Arabia Saudita, din Iordania, Siria, Iran sau Maroc si au devenit cetateni români, arabii controleaza ample domenii economice din Craiova.
Peste exact o saptamana se semneaza contractul intre Electroputere Craiova si dezvoltatorul care va construi un centru comercial in incinta fabricii craiovene. ... Intr-o saptamana trebuie sa se semneze contractul de vanzare a terenului din incinta uzinei, teren pe care va aparea primul mall din Craiova.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Statisticile intocmite de IGPR arata ca 1.372 de persoane si-au pierdut viata pe sosele in acest an, iar alte 5.165 au fost ranite grav, scaderea fata de 2009 fiind de 293 de decese, respectiv 504 raniti grav.
La Craiova, dosarele pentru obtinerea locuintelor sociale de familiile evacuate din casele retrocedate fostilor proprietari nu au fost actualizate conform noilor criterii prevazute de lege.
ANI il acuza pe liderul TSD Dolj, Florentin Tudor, ca ar fi tinut sa ramana vreme de noua luni si in functia de membru al Consiliului de Administratie al RAT Craiova, desi era consilier local Agentia Nationala de Integritate (ANI) a anuntat miercuri printr-un comunicat de presa ca Florentin Tudor (foto), consilier local PSD in cadrul Consiliului Local Municipal Craiova, a incalcat legislatia privind regimul juridic al incompatibilitatilor.
Ei spun ca au avut mai multi bani decat in 2009. ... Dupa aceea, si cu localitatea (interdictia de a parasi Craiova - n.r.) Adica daca presupusa fapta a fost savarsita la Craiova, de ce nu am voie sa ma plimb in tara?
GdS va arata, in exclusivitate, cate persoane s-au angajat la Ford pana in prezent si cate masini s-au asamblat in fabrica de la Craiova Ieri s-au implinit trei ani de cand Ford Motor Company a preluat efectiv fabrica auto de la Craiova.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Brandul, originar din comuna Podari, de lânga Craiova, a ajuns în primele trei pe tara, dupa cum afirma directoarea de vânzari si marketing a Cargill Oil România, Angela Dinu.
Organizatia studenteasca AIESEC Craiova a sarbatorit ieri 15 ani de la infiintare. "Infiintata in 1991, AIESEC Craiova este cea de-a doua organizatie din tara, dupa cea din Bucuresti", a declarat Alisa Logofatu, presedinte AIESEC Craiova.
Desi este obligata prin lege sa contribuie cu bani pentru copiii institutionalizati care provin din Craiova, municipalitatea nu a mai dat un leu de trei ani pentru orfanii sai.
"De ce trebuie sa-mi spuna mie cei de la presa ce trebuie sa fac in Craiova asta cu carutele?", i-a intrebat retoric primarul Antonie Solomon pe consilierii locali, iritat ca i s-a atras atentia asupra ilegalitatii circulatiei atelajelor prin municipiu.
Situatia nu este valabila si pentru Regionala Craiova. ... La Craiova, din cele sapte sectii de cale ferata, doar una a fost inchiriata, cea de pe ruta Costesti - Rosiori, pe care firma Servtransinvest din Timisoara efectueaza transport de calatori de doi ani.
Termocentralele Turceni, Rovinari si Craiova trebuie sa faca in urmatorii ani investitii de mediu de aproape 1,7 miliarde de euro pentru a se ridica la standardele UE. ... Spre exemplu, pe 14 martie vom organiza o licitatie pentru desulfurare", a declarat Constantin Balasoiu, directorul CE Craiova.
Reprezentantii mediului de afaceri din judetele Dolj si Olt sunt invitati joi, 7 iunie, începând cu ora 9.30, la Craiova, la cea de-a 19-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Reprezentantii mediului de afaceri din judetele Dolj si Olt sunt invitati joi, 7 iunie, începând cu ora 9.30, la Craiova, la cea de-a 19-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Ford Motor Company va transforma uzina de la Craiova într-una dintre cele mai importante unitati în productia Ford Europa de vehicule si motoare.Strategia Ford la uzina de la Craiova a fost dezbatuta la Bucuresti, pe 16 iulie, la o întâlnire între presedintele Ford Europa, John Fleming, premierul român, Calin Popescu Tariceanu, si membri ai comisiei de privatizare pentru Automobile Craiova.
google-analytics.com