Cautare

74 de rezultate pentru "detasare" (3.58 secunde)
Cum era de asteptat, psihologii nu vad cu ochi buni balciul din Parlament, si pe langa amuzament si detasare de un asemenea comportament, ei le recomanda si ceva sfaturi politicienilor.
"Este ceea ce in mod evident se incearca si eu va intreb: putem sa privim cu detasare aceste lucruri?
Lazaroiu a declarat, la Realitatea Tv, ca priveste "cu maxima detasare" evenimentele din PSD, partid care se pregateste de Congres, adaugand insa ca ceea ce se intampla in PSD se vede "si in PD-L si in PNL", potrivit NewsIn.
Intrucat verificarea a aratat si deficiente manageriale, Cristian Roman a cerut demiterea sefilor si angajatilor OCPI vinovati, respectiv incetarea mandatului de detasare a lui Mihai Luca, actualul director al oficiului, chiar daca acesta este cel care a reclamat situatia.
In urma acestor concluzii, prefectul Cristian Roman a cerut demiterea sefilor si angajatilor OCPI vinovati, respectiv incetarea mandatului de detasare a lui Mihai Luca.
Cutitareala pedelista dintre ai lu‘ Tiranozaurus Murfatlarus Rex si ai lu‘ Minimus Captivus merita urmarita si comentata cu detasare.
Tocmai pentru ca se afla pe treapta cea mai de sus in ierarhia politica si domina panorama sociala, un adevarat sef de stat abordeaza tot "de sus" - in sens de "cu detasare", nicidecum cu aroganta - criticile ce i se aduc, oricat de vitriolante ar fi.
"Eu acum sunt angajat consilier de grad trei la Senat si am facut o cerere de detasare la Craiova, la OCPI.
"Eu acum sunt angajat consilier de grad trei la Senat si am facut o cerere de detasare la Craiova, la OCPI.
Permisele de munca sunt eliberate strainilor care doresc sa se incadreze in munca sau sa presteze o activitate in Romania in baza deciziei de detasare a unui angajator persoana juridica straina.
Desi a promis echipa si detasare de politic, insista sa fie unicul jucator, sa fie doar 'eu', si nu 'noi', asa cum promisese.
Desi a promis echipa si detasare de politic, insista sa fie unicul jucator, sa fie doar 'eu', si nu 'noi', asa cum promisese.
Desi a promis echipa si detasare de politic, insista sa fie unicul jucator, sa fie doar 'eu', si nu 'noi', asa cum promisese.
Primul-ministru Victor Ponta a semnat si decizia privind exercitarea, cu caracter temporar prin detasare, de catre Mihai Sova a functiei publice vacante de secretar general adjunct al Ministerului Apararii Nationale.
Acest lucru arata cat de mult unii conservatori din Uniunea Crestin-Democrata (CDU) sunt provocati de pretentiile de putere ale lui Merkel si de modul in care "valorile ei de infranare, raceala si detasare i-au trimis la colt?", a afirmat Hohler.
Dimpotriva, tocmai acest statut de "spectator angajat" il elibereaza de anumite constrangeri inerente unei functii publice si ii ofera o benefica detasare de valmasagul evenimentelor cotidiene.
De altfel, pentru cine e dispus sa priveasca cu detasare aceste lucruri, este limpede ca situatia juridica a lui Victor Ponta nu s-a schimbat fundamental:
Timp de un an si doua luni, in perioada noiembrie 2003-ianuarie 2005, Catalin Doica a ocupat prin detasare postul de director general al Directiei de Finante Publice Constanta.
drepturile platite în cazul încetarii raporturilor de munca, diurnele de deplasare si de delegare, indemnizatiile de delegare, detasare si transfer, precum si drepturile de autor, sumele reprezentând participarea salariatilor la profit, premii si alte drepturi exceptate prin legi speciale.
Exceptie fac veniturile obtinute din contractele de drept de autor, diurnele de deplasare si delegare, indemnizatiile de detasare si transfer, precum si participarea salariatilor la profit.Cum s-a ajuns la 45%Din cauza noilor prevederi s-a ajuns ca un angajat care primeste si comision pe lânga salariu sa achite 45% din comision sau venitul suplimentar obtinut.
google-analytics.com