Cautare

16648 de rezultate pentru "detalii despre accidentul drajna" (3.51 secunde)
Se poate ajunge la Caliacra si pe traseul A1 Bucuresti - Drajna - Calarasi (110 km), se traverseaza Dunarea cu debarcaderul, la Chiciu, apoi prin Bulgaria (vechiul Cadrilater), pe traseul Silistra - Dobrici - Balcic - Caliacra (84 km).
Care premier, facand anuntul referitor la prioritatile Guvernului pe anul 2006 - printre care si Coridorul IV, in acest an urmand sa fie finalizate lucrarile pe tronsoanele Drajna - Fetesti si Fetesti - Cernavoda (deci lucruri serioase!), la care s-a adaugat si indemnul de "investitii, investitii, investiti!" - Tariceanu nu s-a putut abtine sa nu faca referire si la matusa bogata Tamara.
• - DN3 Constanta - Basarabi - Adamclisi - Ostrov (unde se trece Dunarea cu bacul) - Lehliu-Gara, de unde se poate intra pe Autostrada A2 Drajna - Bucuresti.
Potrivit Centrului INFOTRAFIC, circulatia este deviata de la km 64 al autostrazii A2, pe DN3A Lehliu Gara " Drajna. Pe celalalt sens de mers (Constanta " Bucuresti) circulatia nu este afectata.
Politistii anunta ca traficul este deviat prin Drajna, iar circulatia va fi reluata in scurt timp, dupa efectuarea cercetarii la fata locului, scrie Antena 3.ro.
Elena Mitache) Astazi, la fix 6 ani de la disparitia patronului firmei Aldis Calarasi, trebuie sa spun, fara lipsa de modestie, ca prima informatie despre decesul omului de afaceri a fost publicata ca stire news alert in singurul cotidian local - Observator de Calarasi - la care lucram in acel moment.
Cristian Tudor Popescu, despre Serban Huidu: ... aiba o imunitate mai solida decat cea parlamentara, comparabila cu cea a nomenclaturii comuniste" Editorialistul gandul Cristian Tudor Popescu a comentat accidentul in care a fost implicat Serban Huidu.
O varianta a acestei hotii este faptul ca individul care a intrat in tine iti va cere bani ca sa treaca cu vederea accidentul. ... soferul iti va reprosa accidentul, pretinzand ca l-ai unteles gresit, ca el nu te-a lasat de fapt sa treci.
Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac. ... Accidentul rutier s-a produs in aceasta dimineata pe DJ 226, la iesirea din localitatea Sacele, judetul Constanta.
Sindicatele din CFR discuta marti cu reprezentatii Ministerului Transporturilor despre accidentul feroviar produs ieri in Teleorman.
Acestea sunt detalii din viata lui Stephen Paddock, barbatul care a ucis 58 de oameni in Las Vegas.
FARCAS(=) Cititorii revistei Magazin isi amintesc, desigur, ca in 1995, a fost difuzat in toata lumea un filmulet senzational, despre care s-a spus ca reprezinta autopsia unui extraterestru, recuperat dintr-un OZN care s-a prabusit, in iulie 1947, langa orasul Roswell din New Mexico.
Sansele ca MICHAEL SCHUMACHER, aflat in coma dupa accidentul de schi din 29 decembrie 2013, sa-si revina complet sunt din ce in ce mai mici. ... Presa din Austria a facut anunt ingrozitor despre starea de sanatate a lui MICHAEL SCHUMACHER.
Pe facebook a aparut un text despre implinirea a 5 ani de la moartea lui George Naghi, pe care il puteti citi in continuare: ... Accidentul nautic s-a produs pe Borcea, brat al Dunarii, in apropiere de intersectia Borcei cu Canalul Siderurgic.
Potrivit Politiei Neamt, a fost vorba despre un accident de circulatie care s-a produs in noaptea de duminica spre luni. "Se pare ca accidentul s-a produs in cursul noptii, iar victimele au fost gasite de un trecator abia cand s-a luminat, dar nu mai era niciun incendiu.
Pana acum 15 ambulanțe si cinci SMURD au plecat spre locul unde s-a petrecut accidentul. Este vorba despre 42 de pasageri, dintre care un mort. ... ORA 16.20 "Din primele informatii, accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei.
Un tanar aflat la inchisoare pentru furt calificat mai facea, cand si cand, un ban prin metoda "accidentul". ... Acesta si-a dat repede sema despre ce este vorba, dar a intrat in joc si s-a declarat gata sa se intalneasca imediat cu intemediarul.
Microbuzul implicat in accidentul din Brasov apartine Palatului Copiilor din Iasi, iar pasagerii se deplasau la un concurs.
Intrebat cat de periculos este astazi CFR Calatori pentru viata oamenilor, Traian Preoteasa a dat de inteles ca accidentul produs in Galati, soldat cu moartea unui conductor de tren, a fost "un caz izolat", iar unele defectiuni tehnice nu pot fi depistat la verificari.
Carmen Paunescu nu va sta dupa gratii pentru accidentul pe care l-a provocat in urma cu aproape doi ani. ... Procurorii valceni au considerat ca pedeapsa este prea blanda, avand in vedere ca in accidentul provocat de Carmen Paunescu si-au pierdut viata trei persoane.
google-analytics.com