Cautare

16648 de rezultate pentru "detalii despre accidentul drajna" (3.34 secunde)
Radu Berceanu, investit de putine zile la carma Ministerului Transporturilor, a avut ieri o prima iesire la rampa in noua sa calitate de ministru, ocazie cu care nu a putut sa ierte "solutia imorala", despre care a declarat ca nu isi poate imagina ca l-ar putea conduce.
In pozitia in care era, Twining a stiut cu siguranta ce anume s-a intamplat cu adevarat in accidentul de la Roswell si pare evident ca el stia mult mai bine ce anume reprezenta de fapt fenomenul.
Tabloidul britanic Daily Mail relateaza despre accidentul din Bucuresti. Soferul care a provocat accidentul era baut si drogat. Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale.
STS, anchetat de Comisia de aparare din Senat Presedintele Comisiei de aparare din Senat, Corneliu Dobritoiu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX ca va propune audierea in acest for a reprezentantilor institutiilor cu responsabilitati in interventia dupa accidentul din Apuseni si analizarea modului in care si-au indeplinit atributiile.
Iar mai departe, al 3-lea in lant, este transportatorul, care, asupra lui se va adresa Mareea, tour-operatorul." Accidentul din Muntenegru, cea mai mare tragedie din turism cu romani de pana acum Razvan Pascu:
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
In fiecare dintre ele era consemnat, cu multe detalii, ca o persoana sau mai multe au fost scoase din mediul lor obisnuit - din automobil, din locul in care pescuiau, din dormitor s.a.m.d.
"Urmare a accidentul din data de 4 decembrie 2004, Ministerul Afacerilor Externe a solicitat in aceeasi zi autoritatilor americane ridicarea imunitatii diplomatice a angajatului care a produs accidentul, ceea ce ar fi permis inceperea urmaririi penale de catre autoritatile romane", se arata in comunicatul presedintiei.
Chiar tranzitoriu, accidentul cerebral e periculos Romania se plaseaza pe locul al II-lea la nivel mondial in privinta deceselor prin infarctul cerebral Dupa un accident vascular cerebral (AVC), in decursul a cinci ani, calitatea vietii unei persoane este alterata cu aproxiamtiv 60%, avertizeaza un studiu efectuat la Universitatea Oxford din Marea Britanie.
Magda Marincovici) Fibrilatia atriala (FA) este pasul care duce direct la accidentul vascular cerebral, avertizeaza medicul cardiolog Anca Dan, sectia cardiologie a Spitalului Clinic Colentina. ... Asa apare pericolul formarii de cheaguri de sange care pot migra si provoca accidentul vascular cerebral.
Accidentul a avut loc in statia Francia, la o ora de varf. ... Totodata, bilantul accidentul a fost revizuit de autoritati la cel putin 54 de raniti.
Ambasada Romaniei in Spania urmareste indeaproape evenimentele legate de accidentul feroviar produs la Alcala de Henares.
Accidentul s-a produs intre un tir inmatriculat in Romania si un microbuz cu romani care venea din Spania In apropiere de localitatea ungara Mako, pe autostrada M43, 14 cetateni romani si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti grav duminica noapte, intr-un accident violent produs intre un tir si un microbuz.
Operat ieri la Spitalul Universitar din Bucuresti, Mircea Lucescu a declarat ca vatmanul putea evita accidentul petrecut vineri. ... Mircea Lucescu a vorbit pentru prima data de la accidentul care l-a bagat in spital si l-a adus pe masa de operatie.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, luni, ca tragedii, precum accidentul feroviar din Galati in care conductorul unui tren a murit, au avut loc deoarece sistemul feroviar din Romania a fost subfinantat zeci de ani.
Dezvaluirile unui senator despre OZN-uri (Autor: ... CE STIE GUVERNUL AMERICAN DESPRE OZN-URI? ... - Daca suntem aici pentru a vorbi despre omuleti verzi sau daca vreti sa vedeti lucruri care ar fi fost gasite in New Mexico, ori asa ceva, eu nu sunt interesat de asta.
Detalii despre spectacol si distributie: ... Detalii despre spectacol si distributie: ... Detalii despre spectacol si distributie: ... Detalii despre spectacol si distributie: ... 5 Mai multe detalii legate de spectacolele de la Opereta gasiti pe:
Cei interesati pot cere mai multe detalii la sediu sau pot suna la numarul 0251/419.496. ... Detalii despre cum pot fi accesate programele, care sunt fondurile disponibile si care sunt activitatile eligibile pot fi gasite la adresa de internet www.mmediu.ro.
Cu toate acestea, ceea ce nu se stie despre reincarnare este ca exista destule dovezi palpabile in sprijinul ideii ca ea reprezinta un fenomen real si poate chiar verificabil.
google-analytics.com