Cautare

386 de rezultate pentru "deta timis" (2.58 secunde)
doi senatori - Ioan Talpes si Neculai Apostol, si doi deputati - Mihai Malaimare si Traian Dobre. Din PSD si-a mai dat demisia ieri si consilierul judetean din Timis Nelu Balas.
„Inundatiile trec, puterea trebuie sa ramina“ „Autoritatile si-au dovedit incapacitatea de a gestiona o criza in urma cu citeva luni, atunci cind s-au produs inundatiile din Timis.
Primaria Mangalia va sponsoriza reconstuctia uneia dintre casele din zona sinistrata a judetului Timis. Satul ales este Birta, aici urmand sa se deplaseze reprezentanti ai Comisiei Sociale din Primarie si de la Consiliul Judetean Constanta, care sa decida asupra familiei care va beneficia de acest ajutor.
statul roman, Ministerul Apararii Nationale, UM 01024 Timisoara, Parchetul Militar Timisoara, Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, Ministerul Administratiei si Internelor, Compania de Pompieri Petrosani, Judecatoria Timisoara, Tribunalul Timis, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, Judecatoria Zalau, Tribunalul Salaj, Curtea de Apel Cluj, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, Curtea de Apel Bucuresti, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Tribunalul Bucuresti, Ministrul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii, Presedintia Romaniei si Guvernul Romaniei.
“Probabil ca nu am fi avut inundatii de asemenea dimensiuni nici in Caras-Severin, nici in Timis, daca Talpes nu ar fi dat selectiv bani pentru primariile pesediste, pentru ca primarii sa-si cumpere Nubira.
Dan Radu Rusanu, vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, presedintele PNL Bucuresti, sau deputatul liberal de Timis, Cristian Busoi. Cei 291 de delegati din judet au fost verificati cu atentie la intrarea in cladire si au fost invitati sa ocupe locurile din sala.
Deputatul PD de Timis, Valeriu Tabara, vicepresedinte al Comisiei de Agricultura din Camera Deputatilor si fost ministru al Agriculturii in Guvernul Vacaroiu, a criticat ieri politica agricola sustinuta de actualul ministru de resort, liberalul Gheorghe Flutur.
Bancnotele si monedele din emisiunile de lei vechi pot fi preschimbate gratuit in lei noi la ghiseele din unitatile BRD - Groupe Societe Generale pana la finalul lui 2008, dar si la sucursalele din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timis ale Bancii Nationale, ca urmare a prelungirii cu un an a termenului limita de catre banca centrala.
Avocatul lui Dan Viorel, unul dintre inculpati, declara in aprilie, ca va depune la PNA Timis o cerere de audiere a fostului ministru al industriilor.
Avocatul lui Dan Viorel, unul dintre inculpati, declara in aprilie ca va depune la PNA Timis o cerere de audiere a fostului ministru al industriilor.
Printre cei vizati se numara lideri de consilii judetene din Buzau - Victor Mocanu, Timis - Constantin Ostaficiuc, Arad - Gavril Buza, Caras-Severin - Dumitru Parvulescu.
Una dintre problemele ridicate in legatura cu avizul CJ a fost daca sedinta a avut sau nu cvorum, dar din stenograma reiesea clar ca au fost prezenti 12 membri din 25, deoarece deputatul social-democrat Ioan Timis era trecut si prezent, si absent.
La nivel national, cea mai mare suma de bani a fost platita pentru judetul Timis, pentru 472.094 de animale.
Ovidiu Draganescu, prefectul de Timis, Orest Onofrei, prefect de Suceava, Gavril Soran, prefect de Caras-Severin, si Cristinel Bagiu, prefect de Buzau.
Liderul PSD, Mircea Geoana, impreuna cu reprezentantii organizatiilor judetene social-democrate din Caras-Severin, Arad, Hunedoara, Timis, Mehedinti si Gorj, au apreciat sâmbata ca Guvernul Tariceanu trebuie sa-si dea demisia din cauza politicii antisociale pe care o promoveaza.
Dan Iosif a ridicat sala in picioare cu „Tatal nostru“ Deputatul de Timis Nicolae Mircovici (foto) a defilat in sala de sedinte purtand peste costum un cearsaf alb inscriptionat cu lozincile:
Eugen Durbaca a mai spus ca au fost validate conducerile interimare din Cluj, unde intreaga organizatie PRM a trecut la PC, conservatorii cistigind o functie de deputat, din Vrancea si Timis, in acest judet presedinte fiind galateanca Maria Grappini.
De pilda, deputatul PNL de Timis, Viorel Oancea, fost primar la Timisoarei, umbla printre colegii sai de partid, din banca in banca, cu o lista in mana pentru a le cere acestora sa contribuie cu cate 500.000 de lei vechi pentru a le cumpara femeilor liberale de la grupul parlamentar, inclusiv deputatelor, cadouri de Ziua Femeii, de 8 Martie.
Pe de alta parte, deputatul PSD de Hunedoara, Ioan Timis, a declarat ca "in PSD au inceput executiile, cu metode comuniste", ale celor care s-au declarat sustinatori ai lui Adrian Nastase, autorul acestora fiind presedintele partidului, Mircea Geoana.
In schimb, acelasi purtator de cuvant a evitat, fara pic de eleganta, sa ofere vreo explicatie privind motivele propunerilor de excludere din partid a celor trei membrii PSD - Mugurel Sarbu, Rovana Plumb si Ioan Timis, precizand doar ca aceste cereri vin din partea organizatiilor judetene de partid si ca cei trei au posibilitatea sa le conteste.
google-analytics.com