Cautare

386 de rezultate pentru "deta timis" (3.20 secunde)
2 Frank Timis 1 - 1,1 mld. ... 7 Frank Timis 600 - 650 mil. 7 Marius si Emil Cristescu 500 - 550 mil.
La porumb si la floarea-soarelui lucrurile merg, in general, bine, doar seceta creeaza o stare de disconfort si un dezavantaj pentru pregatirea terenului pentru insamantari", a declarat pentru Agerpres seful Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Timis, Tiberiu Lelescu.
Spre deosebire de acestia, Stacy Quinney e, totusi, intr-o categorie superioara, cu Frank Timis (sosirea lui in Romania - 1996 - consemnandu-se, de altfel, la scurta durata dupa intoarcea lui Timis- 1995).
In mod direct, vreau sa ma implic in proiectul turistic Surduc, lansat, recent, dupa cum stiti, de presedintele Consiliului Judetean Timis, colegul meu Titu Bojin. Oamenii din Timis au nevoie de o zona turistica moderna, de un spatiu de relaxare si incarcare a bateriilor, dupa o saptamana de munca.
In mod direct, vreau sa ma implic in proiectul turistic Surduc, lansat, recent, dupa cum stiti, de presedintele Consiliului Judetean Timis, colegul meu Titu Bojin. Oamenii din Timis au nevoie de o zona turistica moderna, de un spatiu de relaxare si incarcare a bateriilor, dupa o saptamana de munca.
Rus-Savitar, unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier din pal si canapele din Romania, anunta finalizarea proiectului de extindere si modernizare a fabricii de mobilier tapitat si inaugureaza intr-un cadru oficial pe 30 ianuarie 2014, componenta principala a proiectului, respectiv noua fabrica de productie a mobilierului tapitat din Dudestii Noi, Timis.
Tot in format Loco functioneaza si magazinul din Cheveresu Mare, judetul Timis. ... De ieri, s-a mai deschis un magazin in judetul Timis, la Periam.
Potrivit meteorologilor, luni, judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Olt se vor afla sub cod portocaliu de canicula, iar marti sub aceeasi avertizare vor fi judetele Olt, Teleorman si Giurgiu.
• http://www.estiri.ro/stire/actualitate/6/38294/caz-cutremurator-in-timis:-cainii-au-mancat-penisul-si-testiculele-unui-baietel-/0/ • http://videonews.antena3.ro/video/romania/ancheta-in-cazul-unui-copil-din-timis-mutilat-de-caini-in-urma-cu-un-an-si-jumatate-a-ramas-blocata.html • http://www.estiri.ro/stire/actualitate/6/38305/craiova-:-un-caine-maidanez-a-perforat-urechea-si-a-provocat-rani-la-cap-unui-copil-de-1-an-si-4-luni/0/ • D-na C.R.:
Adelina Stoian, o profesoara din Timis, a fost gasita moarta in casa de catre sotul ei. Dupa primele rezultate ale autopsiei, surse din cadrul anchetatorilor sustin ca aceasta ar fi avut o boala de inima, care ar fi fost agravata de sarcina.
Intr-un judet din Romania s-au inregistrat cresteri mai mari decat in Bucuresti Salariul mediu brut in mediul privat din Romania a crescut in acest an cu 4,1%, un avans aproape dublu fata de media nationala fiind raportat in judetul Timis, in timp ce pentru judetele din Transilvania, Muntenia si estul Romaniei castigul a ramas la acelasi nivel din 2013.
Cine citeste aceste articole afla nu ca PROFI ROM FOOD ocupa pozitie de lider in judetul Timis, cu o cifra de afaceri de peste 3.5 miliarde lei in 2016, ci vede topul firmelor din 2015, cand PROFI raporta doar 1,8 miliarde lei.
Trebuie sa avem in considerare aici ca daca numai in Timis au fost compromise 100.000 de hectare cultivate, la nivelul tarii suprafata afectata este in masura sa dea batai de cap oficialilor de la Bucuresti.
Cod rosu de inundatii, emis pentru judetul Timis. Autoritatile au trimis inclusiv un mesaj de avertizare prin sistemul Ro Alert, iar mai multi localnici ar putea fi evacuati.
Toate depozitele si toate morile din judetul Timis sunt verificate pentru a identifica daca exista cereale venite din Ucraina, potrivit Directiei Agricole Timis.
In tara noastra isi desfasoara activitatea peste 700 de firme cu capital sarbesc, iar aproape jumatate dintre acestea sunt in judetul Timis.
A fost bataie generala intr-o localitate din Timis. Mai multi oameni si-au impartit pumni si picioare in fata unui bar.
Totul a pornit dupa ce liderul PSD Timis Alfred Simonis a reclamat ca liderul PNL Timis, Alin Nica, foloseste Posta Romana pentru a-si face campanie electorala.
Opt copii din Timis au fost internati cu suspiciune de botulism, iar doi dintre ei sunt in stare grava. Copiii ajunsi la spital au varste cuprinse intre trei si sapte ani, iar DSP a demarat o ancheta in acest caz.
Perchezitii intr-un dosar de trafic de arme, in Timis. Mascatii au intrat peste mai multe persoane care sunt acuzate ca detin ilegal arme de foc.
google-analytics.com