Cautare

386 de rezultate pentru "deta timis" (2.92 secunde)
Si Ilie Sarbu se retrage Presedintele PSD Timis, Ilie Sarbu, a declarat ca se va retrage din "echipa lui Mircea Geoana" si ca il va sustine in continuare la presedintia partidului pe Victor Ponta.
De asemenea, deputatul PDL Ioan Timis are trei angajati ai biroului parlamentar intre care pe sotia sa Timis Bianca, in calitate de consilier.
Iasi, Timis si Prahova. ... De asemenea, deputatii PD-L care au votat marti pentru motiunea simpla impotriva ministrului de Finante, Sebastian Vladescu, provin toti trei din judetul Timis:
Ioan Dascalu, pana in prezent atasat cu afaceri interne la Ambasada Romaniei din Marea Britanie, a condus inspectoratele judetene de politie din Arad si Timis, intre 2005 si 2007. Dascalu a fost numit la comanda IPJ Timis, din ordinul sefului IGPR de atunci, Dan Fatuloiu.
Primarul orasului Hateg, Nicolae Timis, care a candidat independent, a fost votat de 2.683 de alegatori (10,7%). ... Postul de deputat in Colegiul Hateg-Tinutul Padurenilor a ramas vacant dupa ce parlamentarul Ioan Timis (PDL) a murit in luna august.
pressalert.ro scrie ca astazi, in plenul Consiliului Judetean Timis, consilierii au sfidat legea si au votat un proiect de hotarare, desi erau constienti de faptul ca este ilegal modul in care procedeaza.
Basescu in rolul lui Buddha si albinuta Boc, interzisi la Timisoara Un tablou cu Traian Basescu pe post de Budha si levitand in nori, asteptandu-l sa vina pe Emil Boc, transformat in albinuta, cu galeata cu miere a fost scos din expozitia organizata de Uniunea Artistilor Plastici din Timisoara pe holurile Consiliului Judetean Timis pe motiv ca are "tenta politica prea directa", informeaza PressAlert.ro.
Dorel Constantin Vasile Borza este senator de Timis.
Senat Calin Popescu Tariceanu (Bucuresti) Titus Corlatean (Bucuresti) Gabriel Oprea (Bucuresti) Dumitru Pelican (Bucuresti) Daniel Barbu (Bucuresti) Ecaterina Andronescu (Bucuresti) Victor Ciorbea (Bucuresti) Dan Voiculescu (Bucuresti) Catalin Croitoru (Bucuresti) Florian Popa (Bucuresti) Corneliu Dobritoiu (Bucuresti) Gabriel Mutu (Bucuresti) Ioan Cristina (Arad) Ion Popa (Arges) Serban Velca (Arges) Constantin Tamaga (Arges) Ionuti-Elie Zisu (Arges) Dragos Luchian (Bacau) Vasile Nistor (Bacau) Dan Tataru (Bacau) Damian Draghici (Bacau) Dorin Dobra (Bistrita-Nasaud) Ioan Denes (Bistrita-Nasaud) Doina Federovici (Botosani) Petru Mihailescu (Botosani) Viorel Grigoras (Botosani) Sebastian Grapa (Brasov) Viorel Chiriac (Brasov) Ioan Ghise (Brasov) Marius Niculoiu (Brasov) Ion Rotaru (Braila) Catalin Boboc (Braila) Doina Tudor (Buzau) Eugen Teodorovici (Buzau) Victor Mocanu (Buzau) Stefan Tomoiaga (Calarasi) Iulian Dumitrescu (Calarasi) Marius Nicoara (Cluj) Puiu Hasotti (Constanta) Alexandru Mazare (Constanta) Mircea Banias (Constanta) Nicolae Moga (Constanta) Mihai Fifor (Dolj) Florea Voinea (Dolj) Mario Oprea (Dolj) Mircea Geoana (Dolj) Cristiana Anghel (Dolj) Leonardo Badea (Dambovita) Sorin Rosca Stanescu (Dambovita) Valentin Calcan (Dambovita) Gheorghe Saghian (Galati) Paul Ichim (Galati) Eugen Durbaca (Galati) Niculae Badalau (Giurgiu) Lucian Iliescu (Giurgiu) Marian Pavel (Ialomita) Ion Toma (Ialomita) Varujan Vosganian (Iasi) Sorin Lazar (Iasi) Florin Constantinescu (Iasi) Mihaela Popa (Iasi) Marin Burlea (Iasi) Gabriela Firea (Ilfov) Nicolae Nasta (Ilfov) Darius Valcov (Olt) Mihai Nita (Olt) Dan Sova (Olt) Georgica Severin (Prahova) Daniel Savu (Prahova) Ion Luchian (Prahova) Stefan Oprea (Prahova) Augustin Mitu (Prahova) Neculai Bereanu (Suceava) Tiberiu Bradatan (Suceava) Ovidiu Dontu (Suceava) Mihai Neagu (Suceava) Nicolae Monanu (Teleorman) Crin Antonescu (Teleorman) Timotei Stuparu (Teleorman) Octavian Motoc (Tulcea) Trifon Belacurencu (Tulcea) Florian Coca (Valcea) Remus Nitu (Valcea) Marin Cotescu (Valcea) Petru Filip (Vrancea) Cristian Dumitrescu (Vrancea) Gheorghe Pop (Salaj) Matei Suciu (Timis) Ilie Sarbu (Timis) Doina Silistru (Vaslui) Gabriela Cretu (Vaslui) Nelu Tataru (Vaslui) UDMR Marko Bela (Mures) Lista este in curs de actualizare, aceasta putand fi completate dupa rezultatele definitive publicate de BEC si incheierea operatiunii de redistribuire a mandatelor.
- Ati avut, recent, o noua intalnire cu primarii PSD din Timis. ... - Cum va asteptati sa se deruleze in continuare campania electorala in Timis?
El mai cere capul liderilor organizatiilor unde PSD a pierdut alegerile, cum sunt cele din Cluj, Brasov, Bistrita, Timis, Covasna, Prahova, Constanta, Bucuresti sau Ilfov.
- Descinderi ale DNA in Timis, pe la functionari si sefi de politie, suspectati de a fi facut intelegeri politice la alegeri. ... - Si inspectorul sef al IPJ Timis a fost retinut pentru 24 de ore, impotriva sa declansandu-se o actiune penala.
Cercetarile s-au desfasurat sub aspectul savirsirii infractiunii de inselaciune, iar intregul dosar a fost trimis IJP Timis, intrucit in aceasta zona a inceput derularea afacerii si aici se centralizeaza concluziile anchetelor din intreaga tara.
Din datele Ministerului Agriculturii reiese ca peste 40.000 de hectare din 13 judete au fost afectate de inundatii, cele mai mari suprafete fiind inregistrate in judetele Dolj, Giurgiu, Tulcea, Calarasi, Mehedinti si Timis.
Doljul (cu 707 persoane) face parte din randul celor trei judete din tara care au inregistrat cresteri ale numarului somerilor inregistrati, alaturi de Giurgiu (157 persoane) si Timis (16 persoane). ... Nivelul minim al ratei somajului s-a inregistrat in Timis (2,2%) si in Ilfov (2,3%).
In intervalul 1 - 31 ianuarie 2007, insemnele monetare din vechea emisiune, care si-au pierdut puterea circulatorie pe 1 ianuarie 2007, vor putea fi preschimbate, fara taxe si comisioane, la Banca Nationala a Romaniei - sucursalele care au activitati de casierie (Bucuresti, Iasi, Cluj si Timis), precum si la unitatile institutiilor de credit si ale Trezoreriei Statului.
De mai bine de o saptamana, pe piata bihoreana au inceput sa patrunda carcase de porc provenite de la fermele grupului american Smithfield care fiinteaza in judetul Timis, ferme in care pesta porcina a facut ravagii.
La eveniment au participat sefi ai IJPC din Bihor, Arad, Timis, Satu Mare, Cluj si Timis, alaturi de inspectorul-sef al Oficiului Regional al ANPC, Alexandru Andrasi, din Maramures.
Bucurestenii au fost urmati in clasament de populatia si firmele din judetele Cluj, care au imprumutat echivalentul a 8,4 miliarde lei, Timis (7,07 miliarde lei), Constanta (6,87 miliarde lei) si Brasov (5,78 miliarde lei).In total, locuitorii si firmele din Bucuresti si din cele patru judete mentionate au luat aproximativ jumatate din creditele acordate de banci in toata Romania pana la jumatatea acestui an.La polul opus s-au situat persoanele si companiile din judetele Covasna, care s-au imprumutat in lei si valuta cu echivalentul a doar 939 milioane lei, Giurgiu (1,04 miliarde lei) si Tulcea (1,18 miliarde lei), se mai observa in raportul despre comportamentul financiar al populatiei si firmelor publicat de banca centrala.Firmele din capitala si bucurestenii se afla pe primul loc si in clasamentul restantierilor, cu datorii neplatite la banci de 488 milioane lei.Urmatorii in clasamentul restantelor sunt firmele si populatia din Brasov, cu datorii de 138 milioane lei, urmati de Timis (78 milioane lei).
Castiguri medii nete apropiate de cel inregistrat la nivel national, dar sub acesta, au fost consemnate in judetele Constanta - 1.224 de lei, Iasi - 1.223 de lei, Timis - 1.222 de lei, Olt - 1.218 lei si Mehedinti - 1.217 lei.
google-analytics.com