Cautare

15787 de rezultate pentru "despre" (4.55 secunde)
Deutsche Welle publica un amplu articol despre vizita cancelarului german Angela Merkel la Bucuresti (autor:
UN JURNALIST RUS SCRIE (CORECT!) DESPRE TEZAURUL ROMANIEI LA MOSCOVA! ... Pentru ca in cazul Romaniei este vorba pur si simplu despre pierderea unor bunuri materiale.
In mod intentionat, am venit astazi cu tinerii pe care ii vedeti langa mine, pentru ca eu cred â€" sunt convinsa â€" ca aceasta campanie electorala trebuie sa fie despre tineri, despre viitorul nostru si al lor, despre solutiile pe care le au toti candidatii pentru o viata mai buna in Bucuresti.
- Stiu ca a discuta astazi despre "experienta de viata" starneste intotdeauna iritare. ... - Poti sa-mi relatezi un "caz" deosebit din viata ta de gazetar despre care ai dori sa scrii oricand un roman ?
ce-ai facut la scris etc.), m-a angajat intr-o discutie despre Fichte (de care nici macar nu auzisem).
Una dintre cele mai indraznete si asteptate productii ale acestui an, Vice / Vicele, in regia multi premiatului Adam McKay si lansata de Annapurna Pictures, este o poveste neconventionala despre evolutia fostului presedinte Dick Cheney de la intern in Congres la cel mai puternic om de pe planeta.
Referinta publica la un comentariu facut unui prieten cand discutam despre situatia din Valea Jiului era pur contextuala si nu avea nicio legatura cu dreptul la proprietate asa cum s-a interpretat.
Nicoleta Popliceanu) 1.Despre despartire 1.1. ... Daca este o despartire neasteptata, te-ar putea lasa confuza si fara nicio idee despre cauzele care au produs aceasta fisura.
Tot la fel, ca sa afli cine a organizat si intretine protestele trebuie identificat beneficiarul lor principal.Toate datele arata ca este vorba despre o rebeliune a procurorilor.
Cele mai vechi legende despre cristalele magice ne duc la Atlantida. ... Se stie foarte putin despre acest craniu de cristal, deoarece muzeul nu are nicio istorie inregistrata despre el.
FARCAS) Am relatat, in numerele trecute despre proiectul AATIP de la Pentagon, finantat cu 22 de milioane de dolari intre anii 2008 si 2012 si destinat studierii fenomenului OZN.
Iar de data aceasta, cei despre care se afirma ca au prezis aceasta grozavie nu sunt niste clarvazatori plecati cu pluta, ci insusi Michio Kaku, unul dintre cei mai mediatizati mari fizicieni din lume, dar si Paul Hellyer, fost ministru al apararii din Canada.
Oficialii au tendinta sa spuna despre fiecare observatie ca este un fals. ... Aykroyd isi exprima opiniile in privinta OZN-urilor si pe pagina sa de Facebook, referindu-se adesea la cercetari sau carti, ori vorbind despre ideile sale privind politica de musamalizare desfasurata de guvern.
Dovezi sunt si numeroase regulamente militare, vorbind despre OZN-uri, in vigoare in toate aceste decenii.
Cand vorbim despre o meserie cu adevarat grea si cu mare responsabilitate, vorbim despre neurochirurgie. ... Dar este un program binevenit si pentru public, fiindca orice pretext de a vorbi despre AVC e binevenit. ... - Ne puteti da cateva detalii despre prezentarea pe care ati sustinut-o dumneavoastra Optiuni chirurgicale in AVC:
Premierul Tariceanu a aflat din presa despre faptul ca SRI a ascultat convorbirile telefonice ale ministrilor din Cabinetul sau. Afirmatia presedintelui cum ca a avut cunostinta de mai bine de o jumatate an despre interceptari si despre continutul convorbirilor a declansat un intreg scandal.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca este "NATO-sceptic si euro-optimist" si le-a vorbit delegatilor la Consiliul National al PRM atat despre situatia politica din tara, cat si despre Nero, Beethoven si Napoleon.
Sotia liderului PSD refuza sa mai vorbeasca despre atacul energetic asupra sotului sau, considerand ca "este o capcana". ... "Eu cred ca a fost amplificata declaratia mea tocmai pentru a nu mai vorbi despre ce s-a furat si ce a contat, de fapt, in aceste alegeri.
Prin comparatie, doar 46% dintre romani au spus despre Crin Antonescu, liderul liberalilor, ca ar avea acest atribut, iar despre Victor Ponta doar 44,3% dintre cei chestionati cred ca este puternic. Opinia despre Emil Boc pare insa clara:
Despre motiune si despre MRU "Eu cred ca asumarea guvernarii de catre USL trebuie sa se faca in conditii noi nu in urma motiunii. ... Vorbind despre prim-ministrul Mihai Razvan Ungureanu fostul presedinte Ion Iliescu a comentat: ... Discutand despre UMF Tg.
google-analytics.com