Cautare

15787 de rezultate pentru "despre" (4.38 secunde)
Totodata, in documentul depus de CNSAS in instanta se arata ca Igor Parvu ar fi dat informatii Securitatii despre situatia navigatorilor romani in porturile straine si despre doi fosti colegi ai sai de la insitut, promotia 1982, care au ramas ilegal in stainatate.
Fiscul doljean colecteaza date despre mersul afacerilor in judet. Cum afla despre vreo firma ca are probleme, inspectorii sunt obligati sa-i vare sub nas patronului un chestionar care contine intrebari despre starea afacerii si despre hopurile de finantare intampinate.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, la Buzau, in cadrul unei conferinte de presa, ca presedintele Traian Basescu vorbeste despre reforma statului, in timp ce tot el intentioneaza sa o faca, "atat cat poate un presedinte".
Presedintele PSD, Mircea Geoana, si-a lansat, marti, in foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova, volumul "Incredere", o carte despre care spune ca a scris-o nu ca om politic, ci "ca tata, sot, roman", povestind in paginile cartii experienta candidaturii pentru Primaria Capitalei.
Reproducem partea a doua a unui articol senzational, publicat in Jurnalul National, despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu". ... CE SPUNE EA DESPRE EL L-a cunoscut ca om in Cismigiu. ... "Cand vorbim despre Romania gandim acelasi lucru, ca suntem romani si cu totii ne iubim tara.
La sedinta de instruire politica de marti, organizata sub sigla unui institut de studii publice, presedintele PDL, in loc sa se refere, cum era normal, la problemele ideologice si perspectivele partidului sau, aflat intr-un picaj catastrofal, produce un derapaj mental despre opozitie, pe care o considera...
evz.ro informeaza :Traian Basescu, despre vizele pentru SUA, scutul antiracheta si criza.
Legea dumneavoastra despre ce e? ... Vorbeati despre niste amenintari pe care le-ati primit pe telefonul mobil dumneavoastra si apropiati ai dumneavoastra. ... Insa vreau sa va intreb, pentru ca mi se pare destul de grav ca vorbiti despre amenintari.
Despre explorarea gazelor de sist si despre Rosia Montana: ... • (despre Rosia Montana) Sigur ne dau in judecata daca nu incepe exploatarea. ... • Pe 5 iunie, cand sunt la Varsovia, unul dintre subiectele de discutie va fi energia Despre cota de popularitate si Oltchim: ... Despre TVA la paine:
"Maradona din Carpati" a vorbit despre cele mai frumoase momente ale carierei, despre regrete si despre ceea ce isi doreste pentru urmatorii 20 de ani. ... - Despre fotbal: ... - Cand nu vorbeste despre fotbal: ... - Despre Real Madrid si FC Barcelona: ... - Despre ce si-a reprosat pe teren:
In partea de sud a Munteniei, in Giurgiu si Teleorman, exista mai multe legende despre uriasi. ... In zona exista si o multime de maguri, despre care povestile din batrani spun ca au fost ridicate de uriasi. Legende despre uriasi intalnim si in Muntii Buzaului, la Scaieni.
Actrita si regizoarea filmului D'ORA”, Delia Antal, a fost invitata recent la BBC unde a povestit despre Romania si despre documentarul pe care vrea sa-l faca despre tara ei.
Daniel Bejan) Scriitorul Daniel Bejan publica pe blogul sau, Adnotari, un text despre vorbele de duh ale romanilor de odinioara. xxx Bunica spunea despre vreun amarat care abia o ducea de pe o zi pe alta ca e SARAC CA O ZI DE MARTI.
Rezultatul nu este o carte despre predictii apocaliptice sau excentricitati cultice, ci despre adevaruri perene si accesibile oricui.
Spre finele deceniului de dupa 1940 patru preoti ai dogonilor au dezvaluit unor antropologi francezi, doi la numar, o traditie tainica perpetuata pe cale orala in cadrul tribului despre steaua Sirius (care se gaseste la 8,6 ani lumina de Pamant).
Tatunca Nara povesteste despre imense recipiente de sticla cu un lichid straniu, in care sunt scufundati zeii. ... Tatunca Nara povesteste si despre soldatii germani care au venit sa cucereasca Brazilia, dar care au ramas toti printre indieni pentru ca nu le-a fost permis sa se intoarca acasa.
FARCAS) Nicholas Redfern este autorul a mai mult de 30 de carti despre OZN-uri, Bigfoot, monstrii din lacuri, abominabilul om al zapezilor, dar si despre scandaluri de la Hollywood. In iunie 2015, la conferinta anuala MUFON din Ohio, el a vorbit despre OAMENII IN NEGRU.
Despre nepastrarea distantei fata de masina din fata: ... • Despre centura de siguranta: ... • Despre viteza mare cu care circula romanii in localitati: ... • Despre consumul de alcool:
presedintele Camerei Deputatilor nu a ratat ocazia, saptamana trecuta, de a fi prezent la Zilele orasului Cernavoda), aflam despre dumneavoastra si lucruri nu tocmai frumoase. Ca de exemplu despre cursurile de doctorat la care ati fost inscris si pe care nu le-ati mai terminat.
Este foarte greu, suntem caractere diferite, suntem partide diferite, cu alte platforme, cu alte idei, cu alte conceptii despre viata si despre realizarile pe care trebuie sa le facem. ... Stiti despre ce este vorba: ... Ce vreau sa va spun despre intalnirile cu cetatenii:
google-analytics.com