Cautare

15787 de rezultate pentru "despre" (3.97 secunde)
In Italia se difuzeaza documentare despre romani. Nu despre olimpici, care iau fata tuturor la matematica si fizica, nu despre inventatori care fac medicamente, nu despre oameni simpli care salveaza vieti. Ci despre...
• 6 feb 2007 - Ministrul demisionar de Externe, Mihai Ungureanu, precizeaza ca a discutat cu omologul sau moldovean, Andrei Stratan, despre parcursul european al Chisinaului, explicandu-i acestuia ca sustinerea Romaniei nu este suficienta si ca Moldova are nevoie de sprijin si din partea altor tari UE.
Despre noul ministru de externe pesedist nu s-au scris prea multe. ... Amanunte despre cariera informativa a "diplomatului-judecator" Cristian Diaconescu au aparut imediat ce a indraznit sa scoata capul pe piata politica damboviteana.
- Despre faptul ca multi politicieni sunt bogati: ... Despre preturile la benzina - Am venit cu Loganul. ... Despre incidentul de la Perla - Angajarea fara selectie in 2006-2007 a mii de politisti fara verificari arata rezultatele.
- Daca dai search Google, afli despre Daniel Octavian Bejan ca e scriitor;
Trebuie sa reinvatam cultura dialogului, nu a confruntarii cu orice pret Cand am adus vorba despre miscarea #rezist, senatorul a facut mai intai o trimitere la vestele galbene franceze, spunand ca, spre deosebire de alte tari, la noi aceasta miscare de protest nu atinge nicio problema sociala.
Trebuie sa reinvatam cultura dialogului, nu a confruntarii cu orice pret Cand am adus vorba despre miscarea #rezist, senatorul a facut mai intai o trimitere la vestele galbene franceze, spunand ca, spre deosebire de alte tari, la noi aceasta miscare de protest nu atinge nicio problema sociala.
A scris despre uitare - Numele: ... Se pot spune multe despre Cartea dragostei, dar cu siguranta este o carte a generozitatii si a frumosului din noi. ... Aceasta carte este despre a deveni celalalt. ... Sunt oameni cu care am avut sansa sa discut prieteneste despre literatura.
FARCAS) Continuam sa rezumam, asa cum am facut si in cateva episoade anterioare, opiniile prezentate de ufologul veteran canadian Grant Cameron intr-un lung interviu despre OZN-URILE SI CONSTIINTA UMANA EXTINSA, acordat lui Alex Tsakiris, proprietarul podcastului Skeptiko.
La inceputul lunii aprilie 2015, jurnalistul AJ Vicens comenta, intr-un articol, ca Basset sustine candidatura doamnei Clinton, deoarece el considera ca dezvaluirea completa a ceea ce guvernul Statelor Unite stie despre extraterestri este cea mai importanta problema din lume.
Incepand din 1996, am primit de la Cornel Buta (C.B.) din Brasov, un mare numar de scrisori, casete audio etc., in care el relata despre contacte stranii cu fiinte pe care le-a calificat drept extraterestre.
Adevarul despre scandalul Blair (Autoare:
Cu toate acestea, ceea ce nu se stie despre reincarnare este ca exista destule dovezi palpabile in sprijinul ideii ca ea reprezinta un fenomen real si poate chiar verificabil. ... Sa fie vorba despre vreo mutatie genetica, sau de un amestec dezoxiribonucleic extrem de rar?
FARCAS(=) Cititorii revistei Magazin isi amintesc, desigur, ca in 1995, a fost difuzat in toata lumea un filmulet senzational, despre care s-a spus ca reprezinta autopsia unui extraterestru, recuperat dintr-un OZN care s-a prabusit, in iulie 1947, langa orasul Roswell din New Mexico.
- Este o revelatie extraordinara, nu in ultimul rand pentru ca vine in contradictie cu numeroasele refuzuri pe care guvernul american le-a emis anterior cand a fost intrebat despre acest subiect si despre implicarea sa in el.
Perceptia stirilor despre OZN in Germania postbelica (Autor:
Audieri despre OZN in Congresul american? ... Si, desi nu s-a facut nicio mentiune despre extraterestri sau OZN-uri, Senatul SUA a ordonat o evaluare a amenintarilor aerospatiale straine pe termen lung.
Stelian Tanase a scris un text exceptional despre Gheorghe Florescu, pe care si eu il consider cel mai important cafegiu nu doar din Bucuresti, ci din toata Romania.
Cartea despre sex. ... In Cartea despre sex, Osho ne expune viziunea sa unica vis-a-vis de sex, iubire si cunoasterea de sine.
Presedintele Turciei, Abdullah Gul, si cel al Romaniei, Traian Basescu, au discutat luni, la Bucuresti, despre cooperarea in domeniul energetic si economic, inclusiv despre proiectul Nabucco, tara noastra informand partea turca despre faptul ca sustine implicarea Gaz de France in proiect.
google-analytics.com