Cautare

15971 de rezultate pentru "despre targuri" (4.74 secunde)
Tot de atunci participa si la aceste targuri de produse traditionale. Tot la standul lor, puteai gasi si nectar de caise la 3 litri - la 32 RON si suc de afine, tot la 3 litri - la 32 RON.
"S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Florin Chise, care si-a amenajat casuta din cadrul targului cu steagul Romaniei, diverse fotografii cu el si sotia la targuri la care au participat peste hotare, dar si alte obiecte traditionale.
Dincolo insa de optiunile teoretice, supararea liberalului este concreta si il vizeaza direct pe premier, la adresa caruia a lansat un atac dur, acuzandu-l ca "a negociat legile si Constitutia", ca "s-a pretat la targuri politice".
In cadrul acestui protocol sunt prevazute o serie de actiuni care au ca scop revitalizarea turismului in sudul litoralului romanesc prin organizarea de targuri si expozitii, de competitii sportive internationale care prin reflectarea lor in mass media vor ajuta la imbunatatirea imaginii statiunilor din sud, construirea unor noi centre de petrecere a timpului liber de tipul celor existente in Mamaia (Aqua Magic, Telegondola, parc de distractii pentru copii), reabilitarea infrastructurii statiunilor care apartin administrativ de Mangalia, prelungirea sezonului estival prin promovarea turismului balnear, prelungire care va duce la stabilizarea fortei de munca permanente.
Comercializarea materialului lemnos in piete, targuri, oboare, burse de marfuri este permisa numai daca acestea sunt autorizate de autoritatea publica centrala care raspunde de silvicultura prin structurile teritoriale ale acesteia.
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta va sprijini, intotdeauna, intalnirile directe intre companiile constantene si cele straine, concretizate, in special, prin participarea acestora la parteneriate de afaceri, targuri si expozitii", au mai spus reprezentantii CCINA.
In felul acesta, Basescu ar putea face zilnic bai de mulþime, fara sa se mai deplaseze pe la tot felul de targuri si chermeze.
In acceptiunea noastra, mall-ul inseamna magazin, dar nu va fi magazin, ci cu totul si cu totul altceva, vor fi cele mai mari expozitii si targuri de pe planeta, in ceea ce priveste domenii de activitate variate:
"Uninominalul pur si simplu" pe care il practicam acum risca sa lase tot mai mult afara din Parlament expertii din diverse domenii care nu stiu sa faca bai de multime si sa imparta galeti de plastic la targuri si hramuri.
Situatiile financiare de la RAADPFL, SC Piete si Targuri si SC Salubritate Craiova SRL au fost aprobate fara discutii. In schimb, s-a discutat zeci de minute pe marginea situatiilor financiare nu tocmai fericite ale regiilor de transport si termoficare.
In ceea ce priveste comercializarea pomilor, aceasta se face doar in locuri autorizate, nefiind permisa vanzarea in piete, targuri, oboare, burse de marfuri care nu au aviz.
Programul finanteaza cel mult 60% din cheltuieli, in limita a 120 de milioane de lei pentru fiecare beneficiar, participarea la misiuni economice, targuri si expozitii internationale, cursuri de pregatire, productia materialelor de promovare, contractarea unor servicii de consultanta pentru elaborarea planurilor de export, realizarea site-urilor pe Internet pentru prezentarea activitatii.
Nicu Dragoi, reprezentantul firmei, a spus ca institutiile publice care se ocupa de comert exterior ar trebui sa sprijine mai mult exportatorii, in sensul facilitarii accesului la targuri si expozitii internationale.
Saloanele specializate, Climaterm si Mobex, au ajuns la cea de-a cincea, respectiv a treia editie si daca vor primi peste zece firme participante, e posibil sa devina, la randul lor, targuri.
Oamenii de afaceri craioveni s-au intalnit in urma cu cateva zile cu reprezentantii din Craiova ai grupului de firme LA SCALA, organizatori de expozitii si targuri comerciale in mai multe tari din Europa.
Fructele si legumele, promovate afara In programele de promovare pot fi incluse construirea de standuri pentru participarea la targuri, actiuni la puncte de vanzare, workshopuri, realizarea de materiale in forma electronica, promovarea in lanturi de supermarketuri, restaurante.
"Pietele nu vor disparea, ci doar se vor transforma in incinte civilizate in care se vor vinde produse agricole, iar micii producatori se vor intalni pentru a vinde produsele traditionale in targuri organizate special pentru acest scop.
Totodata, se va stimula orientarea IMM-urilor spre comert si cooperare internationala, prin organizarea de manifestari bilaterale (delegatii, targuri internationale).
Pentru a-si face cunoscuta oferta, intreprinzatorul nostru are propriul site (www.techsoft.ro) si participa la targuri nationale si internationale.
UFI dispune de 322 de membri (societati organizatoare de targuri si expozitii) din 73 de tari ale lumii care organizeaza in fiecare an un numar de 4500 de evenimente expozitionale ce atrag nu mai putin de 150 milioane de vizitatori.
google-analytics.com