Cautare

15971 de rezultate pentru "despre targuri" (3.94 secunde)
Aceasta a fost prezenta cu bijuterii create de ea, dar si cu obiecte vechi pe care le-a achizitionat de-a lungul anilor de la diverse targuri de profil.
Mariana Panu si sotul ei, Dumitru Panu, de la firma Memphis, merg frecvent la diverse targuri traditionale din Bucuresti, dar si din tara.
Ziua Independentei este celebrata prin parade, carnavaluri, targuri si jocuri de baseball. Acum 232 de ani, pe 4 iulie 1781, oamenii din Massachusetts sarbatoreau, pentru prima data, Ziua Americii.
Aceasta se poate lauda pe drept cuvant cu diplomele obtinute la diverse targuri ale mesterilor populari, din tara. Printre acestea, se numara:
Bucurestenii au la dispozitie mai multe targuri de cadouri, organizate special pentru Ziua Indragostitilor, la Sala Dalles, la Hanul Manuc sau la Palatul National al Copiilor.
Am mai participat si la targul Biofach de la Nurnberg, Germania, la targul de la Berlin - 2011 - 2012, la targuri nationale Agraria Cluj, Bucuresti, Indagra si la targuri de produse nationale din toata tara", spune Danut Florea.
Intr-un Bucuresti plin de targuri, unde tot mai multi comercianti vin sa-si prezinte ofertele, Targul Cadourilor de Paste de la Galeria Dalles se distinge ca fiind unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute targuri din Bucuresti.
"Participam la targuri traditionale organizate in toata tara, la festivaluri si la Zilele Orasului. ... Mergem, de obicei, la targuri organizate la Calarasi, Calafat, Craiova, Lugoj, Targu-Mures, Ploiesti, Constanta.
Acesta scoate in evidenta un aspect al tararii initiativei municipalitatii de a da drumul acestor targuri.
La Palatul Sutu nu se mai fac targuri de antichitati. E o realizare ca acolo colaborez cu primariile, in timp ce aici trebuia sa ma umilesc, fara sa rezolv nimic, ne-a spus Mihai Tanase, anticar.
Sarbatorile vin, iar targurile de Craciun organizate in marile orase europene fac parte din farmecul acestei perioade. Antena 3 a prezentat cele mai frumoase targuri de Craciun organizate anul acesta in Europa.
• Pentru a-l cunoaste mai bine, puteti citi in continuare un articol despre Alexandru Negrea, scris de el insusi.
In mod intentionat, am venit astazi cu tinerii pe care ii vedeti langa mine, pentru ca eu cred â€" sunt convinsa â€" ca aceasta campanie electorala trebuie sa fie despre tineri, despre viitorul nostru si al lor, despre solutiile pe care le au toti candidatii pentru o viata mai buna in Bucuresti.
Despre perioada petrecuta in inchisoare: • Despre perioada petrecuta in inchisoare: ... Este un lucru apasator pentru un copil care trebuie sa vorbeasca despre parintii lui. ... Mergeam aproape in fiecare saptamana acolo si discutam despre politica, despre Constitutie, despre Unire, despre istorie. ... • Despre tentativa de sinucidere:
Bogdan Teodorescu, despre Adrian Nastase: ... "As putea incepe aceasta scurta prezentare vorbind despre calitatea textului scris din aceasta carte, despre informatia din el, despre corectitudinea observatiilor facute. As putea vorbi apoi despre ironia, deja faimoasa, a autorului, despre trimiterile culturale sau despre citatele bine alese.
Este important sa aflati ce companii vor participa si sa va documentati despre cele care va intereseaza. ... Asta, deoarece întrebarea cea mai des întâlnita la acest tip de târguri este „De ce ati vrea sa munciti în cadrul companiei noastre?“.
John Alexander, Charles Halt, John Burroughs, Jim Penniston, Pope insusi, dar si alt personal verificabil, guvernamental si militar, care au vorbit despre OZN-uri nu sunt denuntatori.
Camera de Comert si Industrie (CCI) a judetului Dolj a furnizat reteta despre cum sa pierzi 600.000 de euro, bani europeni castigati anterior:
Marius Gabriel Lazurca, desemnat ambasador al Romaniei la Chisinau, si-a prezentat proiectul de consolidare a relatiei romano-moldovene, vorbind despre stimularea crearii unui spatiu mediatic comun, infiintarea unei banci de investitii romano-moldovenene si a unui institut cultural la Chisinau.
La randul sau, Catalin Trifu, directorul Departamentului Organizare Targuri si Expozitii din cadrul Romexpo SA Bucuresti a subliniat faptul ca 65% dintre firmele participante la aceasta editie a TINIMTEX sunt producatori, restul fiind importatori de imbracaminte si incaltaminte.
google-analytics.com