Cautare

16588 de rezultate pentru "despre nunta de aur" (3.82 secunde)
"Am avut probleme cu Ilie, s-a indragostit de alta dupa ce ne-am casatorit civil. ... Am aflat cu 2 - 3 zile inainte de nunta. ... De asta mi-am facut-o..." Brigitte a incheiat:
Actualitatea de Calarasi si Adevarul informeaza: Calarasenii sunt invitati de Sf. ... Ca de fie care data, si in acest an, sarbatoarea este organizata de Primaria Calarasi.
Adevarul de Calarasi informeaza: ... Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri inot si de barci, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile zilei.
Adevarul de Calarasi informeaza: ... Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri inot si de barci, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile zilei.
In perioada 22- 24 februarie va avea loc in Bucuresti, in complexul Romexpo, cel mai mare targ de nunți din Europa de Est.
Desi are planuri de nunta cu noul iubit, Rona Hartner trebuie intai sa se ocupe de problemele de sanatate. ... Rona Hartner urmeaza sa fie operata de urgenta, dupa ce i-a fost descoperita o tumoare in zona abdominala.
Nicolas Cage, in varsta de 55 de ani, a cerut anularea casatoriei cu Erika Koike miercurea aceasta, la tribunalul din Las Vegas, la doar patru zile dupa nunta, potrivit documentelor obtinute de ET.
Nunta lui Alexandru, fiul fostului baron de Gorj Nicolae Mischie, cu Mihaela Rudeanu, a reprezentat unul dintre cele mai mediatizate evenimente politico-mondene din spatiul romanesc.
Pai, draga domnule, daca e nunta, nunta sa fie pana-n ultimul ceas … Dupa petrecerile lumesti date pe scenele electorale ale Moldovei, partidul de guvernamant asezoneaza campania cu diverse ghidusii provinciale, dar si cu spectacole profesioniste pe Brodway-ul de la centru, unde rezultatele si succesul nu ar trebui sa se lase asteptate.
O furtuna puternica a stricat nunta unor miri din Romania. Tot salonul a fost inundat, iar evenimentul a fost oprit.
Medicii legisti au stabilit cateva concluzii referitoare la cauzele mortii in cazul Alexandrei, tanara insarcinata in opt luni care s-a stins din viata cu o zi inainte de nunta
Nunta cu scandal in Cluj: Un barbat s-a enervat si a tras doua focuri de arma.
Adriana Bahmuteanu dezvaluie, fara menajamente, care este adevaratul motiv pentru care a anulat nunta! Si da, totul a pornit de la bani!
Se aud clopote de nunta pentru Ianis Hagi. Acesta se reface incet, dar sigur, in bratele iubitei sale, asta dupa ce sportivul a suferit o accidentare.
Gina Pistol si Smiley au confirmat ca vor face si nunta, dar inca nu au stabilit data pentru ca timpul le pune bete in roate.
Pregatirile pentru nunta, motiv de cearta intre Emi de la Noaptea Tarziu si iubita lui. Iata de la ce au pornit divergentele!
Cu doua luni inainte de nunta, nu are rochia de mireasa gata! Sensy nu s-a hotarat ce model va purta in ziua cea mare si mai mult decat atat, superstitiile au facut-o sa se gandeasca bine daca va avea una sau doua rochii!
Un barbat a fost injunghiat la o nunta, chiar in fata salii unde era petrecerea. Victima a fost transportata la spital, iar agresorul este cautat de politisti.
"Ne-au interzis sa vorbim despre asta" In cartea sa, Pergamentul secret, Radu Cinamar, vorbeste despre un tunel, la capatul caruia se afla o camera din aur si in care exista o lumina albastra, stranie si 7 scaune pe care se pot aseza umanoizi de trei metri inaltime.
’’Cat de departe’’ - Holograf (text: Holograf), ’’Creanga de aur’’ - Poesis (text: ... Piesa ’’Cat de departe" este al doilea single extras de pe albumul "Love Affair" al trupei Holograf.
google-analytics.com