Cautare

334 de rezultate pentru "despagubiri" (2.63 secunde)
Despagubiri pentru producatori Organizatia Nationala Interprofesionala Vitivinicola si Patronatul National al Viei si Vinului au solicitat interventia directa a Ministerului Agriculturii prin acordarea unor despagubiri materiale producatorilor de struguri ale caror vii au fost afectate.
Companiile care incheie asigurari auto platesc anual miliarde de lei ca despagubiri pentru pagubele produse de carute sau animalele lasate nesupravegheate. ... Anual, sumele platite ca despagubiri pentru accidente de acest gen pot ajunge la un miliard de lei.
Producatorii agricoli vor primi despagubiri de la bugetul de stat in valoare totala de 51,44 milioane de lei pentru culturile distruse ca urmare a fenomenelor meteorologice produse in perioada ianuarie -iulie 2006.
Proprietarii a 12 cai din Dolj vor primi in cursul acestui an despagubiri de la stat pentru animalele depistate cu anemie infectioasa si sacrificate in cursul anului 2006, a anuntat ieri conducerea Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Dolj.
Doua firme ale omului de afaceri craiovean Mihai Anghel au primit despagubiri de peste cinci miliarde de lei vechi pentru culturile de grau calamitate.
Culturile mele sunt asigurate, iar, daca statul nu a dorit sa plateasca despagubiri pentru seceta, parlamentul nu trebuia sa emita legea calamitatilor naturale si atunci sarcina aceasta ar fi preluat-o societatile de asigurari.
Culturile mele sunt asigurate, iar, daca statul nu a dorit sa plateasca despagubiri pentru seceta, parlamentul nu trebuia sa emita legea calamitatilor naturale si atunci sarcina aceasta ar fi preluat-o societatile de asigurari.
Culturile mele sunt asigurate, iar, daca statul nu a dorit sa plateasca despagubiri pentru seceta, parlamentul nu trebuia sa emita legea calamitatilor naturale si atunci sarcina aceasta ar fi preluat-o societatile de asigurari.
Agricultorii care au înregistrat pagube la culturile de toamna din cauza secetei vor primi despagubiri de pâna la 70% din valoarea cheltuielilor totale efectuate pentru înfiintarea si întretinerea lor, sumele urmând sa fie achitate pâna la 1 august.
Nu se vor primi despagubiri pentru bunurile din imobilul distrus si nici pentru anexele situate pe langa cladirea asigurata.
Ministerul Agriculturii ar putea acorda despagubiri producatorilor agricoli din 23 de judete pentru culturile de porumb si de floarea-soarelui afectate de seceta din acest an, potrivit unui proiect care prevede acordarea a 750 de lei pe hectar pentru porumb si 700 de lei/hectar pentru floarea-soarelui .
Astfel, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a declarat ca cei care au optat pentru plata despagubirilor in numerar, in locul actiunilor la Fondul Proprietatea, vor putea primi despagubiri incepand cu noiembrie.
Atât estimeaza oficialii de la Bucuresti ca pot acorda ca despagubiri fostilor proprietari din bugetul Fondului Proprietatea. ... Bani putini pentru despagubiri uriaseSi în Dolj, punerea în drepturi a proprietarilor deposedati abuziv se desfasoara cu greutate.
Guvernul va plati despagubiri cuprinse intre 5.000 si 30.000 de lei pentru exproprierea terenurilor agricole din judetele Constanta, Ilfov si Tulcea, pe care vor fi infiintate perdele forestiere de protectie a culturilor.
Primele despagubiri in bani au fost inmanate, marti, de premierul Calin Popescu Tariceanu unui numar de 20 de proprietari ai imobilelor confiscate de regimul comunist, care au optat pentru numerar in locul actiunilor la Fondul Proprietatea.
Peste 37.460 de persoane care au constituit depozite la CEC pentru achizitia de autoturisme vor primi, pana la finele anului, despagubiri in valoare totala de 759,8 milioane de lei, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei si Finantelor.
Ministerul Transporturilor va aloca Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) fonduri de 140 milioane de lei, banii urmand sa fie acordati sub forma de despagubiri proprietarilor de terenuri si imobile amplasate pe traseul autostrazii Transilvania, si care nu au fost expropriate pana in prezent.
Agricultorii doljeni risca sa ramana fara despagubiri in 2009 din cauza ca nu si-au asigurat culturile agricole, desi anul acesta se anunta secetos.
Trezoreria a blocat conturile Directiei pentru Agricultura, la inceputul saptamanii, dupa ce o societate agricola din judet, Franca Ve, a obtinut in instanta despagubiri de 500.000 de lei pentru cultura de sfecla de zahar distrusa de grindina in 2006.
Vadim Tudor, sufocat de procese cu despagubiri de miliarde.
google-analytics.com