Cautare

334 de rezultate pentru "despagubiri" (2.89 secunde)
Dupa mai bine de o jumatate de an de la revarsarea Dunarii, sinistratii doljeni vor intampina iarna si fara case, si fara mancare pentru ca statul nu a acordat despagubiri pentru culturile agricole de pe terenurile aflate acum sub apa decat societatilor comerciale din zona care si-au asigurat terenurile.
Mii de doljeni carora statul nu le-a restituit proprietatile confiscate abuziv de catre comunisti asteapta sa primeasca despagubiri banesti sau actiuni la Fondul Proprietatea In Dolj exista mii de oameni care au primit sau asteapta sa primeasca despagubiri sau actiuni la Fondul Proprietatea, in contul imobilelor si terenurilor confiscate abuziv in perioada comunista.
Asiguratorii sustin ca astfel de despagubiri s-au platit, dar nu se stie cate. ... In 2009, prin polita RCA se pot plati despagubiri pentru fiecare persoana pana la 1,5 milioane de euro.
Suma totala a fondurilor alocate pentru despagubiri se cifreaza la 500 de milioane de lei.
Conform informaþiilor furnizate de Direcþia pentru Agriculturã ºi Dezvoltare Ruralã (DADR) Galaþi, in judeþ nu vor primi despãgubiri decat douã societãþi cu profil agricol ºi ferma piscicolã de la ªovarca pentru cã doar acestea intrunesc condiþiile cerute de lege.
Intr-un raspuns trimis GdS, oficialii Petrom OMV recunosc ca in cazul Doljchim despagubirile pe care le solicita se apropie de zece milioane de euro Gazeta de Sud a solicitat reprezentantilor Petrom OMV sa explice de ce solicita despagubiri de mediu uriase statului roman.
Premizele sugereaza insa ca nu va fi cazul unei despagubiri-record de sute de mii sau chiar un milion de euro, asa cum au mai existat in Romania.
Pe scurt, in anul 1997, trei persoane - Ion Nitu, Sofica Nitu si Alexandrina Niculescu - au cerut Primariei Craiova despagubiri pe Legea nr. ... Cei trei revendicatori au dat in judecata toate autoritatile care se pusesera de-a curmezisul dorintei lor si au cerut despagubiri banesti.
Hotararea de guvern care face referire la despagubiri pentru zonele calamitate se afla pe masa executivului, care o va lua in discutie cel mai probabil in cadrul sedintei din aceasta saptamana", a precizat Bulumaci.
Comisiile de analiza a dosarelor de restituire a proprietatilor confiscate abuziv se vad puse deseori in situatia sa emita despagubiri pentru persoane decedate.
Despagubiri doar pentru cei asigurati Statul va acorda despagubiri pentru culturi calamitate care insumeaza o suprafata de 720.000 de hectare, reprezentand aproximativ 40% din cele 1,7 milioane de hectare afectate de seceta, intrucat doar acestea sunt asigurate.
Guvernul a decis sa extinda acordarea de despagubiri pentru toti deponentii care au facut depozite la Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) in vederea achizitionarii de autoturisme, indiferent de marca acestora. ... Potrivit acestei legi, puteau beneficia de despagubiri doar persoanele care au facut depozite la CEC pentru marca Dacia.
648 doar pentru despagubiri in numerar, iar 1. 523 dosare sunt pentru despagubiri atat in numerar, cat si in actiuni, potrivit centralizarii existente la nivelul ANRP. ... 698 de cereri au fost pentru despagubiri in actiuni si 9.
Proprietarii vor primi intre 3 si 25 euro/mp de teren ca despagubiri pentru cele 42,6 hectare afectate de infrastructura rutiera si feroviara.
Legea mai prevede ca persoanele care au primit despagubiri in baza Legii 112 pot solicita restituirea in natura numai daca imobilul nu a fost vandut pana la data intrarii in vigoare a noii legi, ti numai dupa returnarea sumei reprezentand despagubirea primita, acualizata conform cu indicele de inflatie.
Si pentru ca primarul nu le-a putut satisface dorintele celor doi, a fost condamnat la plata unei despagubiri de 1 milion de lei vechi pe zi, reprezentand daune cominatorii.
Dar, au adaugat acestia, Tribunalul Constanta i-au admis lui Popescu actiunea doar in parte, CJC fiind obligat sa plateasca doar indemnizatia de consilier si cheltuielile de judecata, in timp ce "alte despagubiri inca nu se stie".
Mitrana nu-i cere despagubiri lui ConstantinescuCu toate ca il nemultumeste situatia, edilul a precizat ca nu va cere in instanta despagubiri pentru timpul pierdut. "Fata de domnul presedinte am prea mare respect si nu imi permit sa cer despagubiri.
Guvernul Boc a cheltuit 20 de milioane de euro in ultimii doi ani ca despagubiri pentru cetateni impuse in urma unor decizii ale Curtii Europene ale Drepturilor Omului (CEDO) din cauza "unor greseli ale statului si justitiei".
Plenul Senatului a adoptat ieri un proiect de lege al mai multor deputati PNL prin care fostii detinuti politici vor primi despagubiri in valoare de 24.000 de euro pentru fiecare an de condamnare efectuat.
google-analytics.com