Cautare

965 de rezultate pentru "despagubiri animale" (2.76 secunde)
Spre deosebire de plante, care au o membrana celulara rigida si un sistem circulator simplu, celulele animale mor foarte rapid cand circulatia este oprita. Imediat ce viata inceteaza proteinele animale se coaguleaza si sunt secretate enzime autodistructive;
animale marine, mamifere, animale domestice, pasari, si animale mitologice, piesele fiind expuse in vitrine cu un design indraznet, care permite privitorilor sa aiba acces rapid la esența informației.
Virusuri de la animale care ucid oameni Intre 1940 si 2004, au aparut 154 de noi boli virale Sursa: ... Un virus latent intr-o regiune geografica devine activ in alta parte a lumii, deoarece oameni bolnavi sau animale purtatoare se deplaseaza si afecteaza populatii neimunizate.
"Pana la aparitia gradinii zoologice oficiale, pasiunea familiei noastre pentru animale a facut sa functioneze la noi acasa o expozitie de animale. ... De fapt, noi am facut prima populare a noii gradini zoologice facand prima donatie de animale si pasari exotice si salbatice", a spus Cristian Tatavura.
Mariustuca.ro / Copiii crescuti in contact direct cu animale de curte sunt mai putin expusi crizelor alergice (Autoare:
Modulul isi propune sa ne aduca mai aproape de natura care ne inconjoara, chiar si de animale mai putin iubite si inconjurate de numeroase prejudecati cum sunt serpii si vom vedea ca si aceste animale au nevoie de ajutorul nostru pentru a supravietui.
Coronavirusurile (COV) sunt o familie de virusuri care provoaca boli respiratorii si intestinale la om si animale (1). ... Se crede ca noul coronavirus isi are originea dintr-un virus al liliecilor, dar nu se stie inca ce mutatii au permis acest salt de la animale la oameni (4).
Un miliard de lei pe luna despagubiri pentru aplicarea legislatiei Actiunea in instanta prin care Salport-ul solicita nici mai mult nici mai putin decat obligarea directorului APM Constanta la plata sumei de un miliard de lei pe luna (!!?), reprezentand despagubiri pentru presupusul prejudiciu cauzat de intarzierea emiterii autorizatiilor amintite, a demarat in data de 2 iunie 2004.
Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat Romania pentru ca instantele romane nu au legalizat, in 1996, Partidul Comunistilor (Nepeceristi), acordandu-le insa comunistilor doar 100 de euro drept cheltuieli de judecata, nu si despagubiri.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a anuntat sambata ca va ataca la Curtea Europeana a Drepturilor Omului sentinta Tribunalului Bacau, care l-a condamnat la plata unei amenzi penale de 20 de milioane de lei si a 100 de milioane de lei despagubiri morale in procesul intentat impotriva lui de Puiu Siru, vicepresedintele Aliantei Civice Vrancea.
El a precizat ca s-au estimat 128 de mii de notificari pentru despagubiri, dintre care 50 de mii vor fi restituiri in natura, 50 de mii despagubiri prin Fondul de proprietari si 28 de mii de respingeri.
Intrebarea pe care si-o pun toti acum este cum poate o societate sa dea despagubiri in conditiile in care ea inregistreaza pierderi?
10, prin care a cerut despagubiri pentru casa demolata si restituirea in natura a terenului. Instiintat ca va trebui sa se multumeasca cu despagubiri, Goga a ales sa atace in instanta Primaria Craiova.
reprezentand despagubiri catre constructor. ... Ulterior, printr-un act aditional, in septembrie 1998, s-a trecut la rezilierea conventionala a contractului din 1990, cu conditia ca angajatorul, adica Ministerul Transporturilor, sa plateasca despagubiri de 12.605.000 de dolari.
"Oamenii care au case in localitatile afectate de inundatii, dar nu locuiesc aici nu vor primi materiale pentru reconstructia acestora si nici alte despagubiri.
Doar doua cereri din totalul de 17 depuse la Prefectura Olt pentru despagubiri din partea statului fata de expropriatii din Cadrilater si Basarabia au fost aprobate de comisia judeteana.
Daniel Buda a declarat la Cluj ca "nu este normal ca Romania sa piarda procese la Curtea Europeana a Drepturilor Omului de la Strasbourg, sa fie obligata sa plateasca despagubiri imense" si "cei care au determinat aceste despagubiri sa nu plateasca in niciun fel".
Potrivit deputatului Eduard Martin, ambele propuneri legislative urmaresc asigurarea unor despagubiri proprietarilor pe ale caror terenuri se desfasoara activitati specifice serviciilor de energie electrica si gaze.
Despagubiri pentru casele legale Prin noul cod, romanii nu vor mai putea folosi pentru constructia de locuinte o serie de materiale de constructie considerate periculoase. ... "Cei care si-au construit casele legal ar trebui sa primeasca despagubiri.
In aceste conditii, Sorin Oprescu este obligat sa-l repuna pe constanteanul Virgil Carstea in functia de director si sa-i plateasca salariile restante, plus despagubiri si onorariul avocatilor.
google-analytics.com