Cautare

965 de rezultate pentru "despagubiri animale" (3.77 secunde)
Proprietarii a 12 cai din Dolj vor primi in cursul acestui an despagubiri de la stat pentru animalele depistate cu anemie infectioasa si sacrificate in cursul anului 2006, a anuntat ieri conducerea Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Dolj.
Doua firme ale omului de afaceri craiovean Mihai Anghel au primit despagubiri de peste cinci miliarde de lei vechi pentru culturile de grau calamitate.
Pentru suprafetele calamitate de Dunare, producatorii agricoli vor primi despagubiri in valoare de 70% din cheltuielile efectuate cu respectivele culturi. ... De despagubiri vor beneficia si crescatorii de animale care au inregistrat in perioada aprilie - mai 2006 pierderi de animale, pasari, familii de albine si pesti.
Ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, i-a propus premierului Tariceanu ca sumele platite ca despagubiri in cazul secetei sa fie alocate si pentru sectorul zootehnic. Propunerea vine dupa ce atat agricultorii, dar si crescatorii de animale s-au declarat nemultumiti de masurile Guvernului si au amenintat cu proteste.
Noi am incercat si am reusit mai multe lucruri acolo - intai sa refacem sectorul de animale. ... Am mai refacut un targ de animale la Tupilati, care fusese desfiintat, el fiind infiintat de pe timpul lui Stefan cel Mare.
"Am crotaliat peste 80% din efectivele de animale si speram sa terminam pana in iunie.
La aceleasi concluzii au ajuns si nutritionistii americani care coreleaza frecventa cancerului cu consumul de grasimi animale si carne de porc, constatat la negrii din SUA si la polonezii din Europa.
"Trebuie sa intram in normalitate pentru a putea actiona corect, iar primariile trebuie sa incheie contracte cu firme pentru ridicarea deseurilor de origine animala, asa cum prevede legea si sa explice cetatenilor ca, atunci cand gasesc cadavre de pasari si animale, trebuie sa anunte autoritatile locale si medicii veterinari care trebuie sa se ocupe de neutralizarea cadavrului, daca acesta nu este suspect de gripa aviara.
Romania se va conforma cerintelor Uniunii Europene de siguranta alimentara, si „incepand cu 1 august 2005 se aplica interzicerea utilizarii fainurilor animale in nutritia animala, a declarat ieri Mugur Craciun, secretar de stat in Ministerul Agriculturii.
ßi asta "din cauza sesizarilor primite la nivel european din tarile noi intrate in UE referitoare la atrocitati comise asupra animalelor salbatice", ne-a declarat Ana Halmageanu, presedintele Societatii pentru Prevenirea Cruzimii fata de Animale (SPCA).
Crescatorii de animale vor fi sprijiniti financiar pentru a cumpara vaci, oi si capre de reproductie de rasa, executivul alocand in acest sens 20 de milioane de lei, bani care vor putea fi cheltuiti pana la sfarsitul lui 2006, a declarat, ieri, ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur.
Multe dintre asociatiile utilizatorilor de apa pentru irigat s-au inglodat in datorii pentru a putea reface sistemul de irigatii, insa munca lor este distrusa de crescatorii de animale si de hoti.
Proiectul consta in organizarea unei prezentari destinate strict companiilor italiene, in care vor fi expuse diverse masini si utilaje, dar si preparate specifice bucatariei italiene.O alta noutate importanta este organizarea intr-un pavilion cort a unei participari de grup de catre o asociatie de crescatori de animale din Marea Britanie, cu expunere de animale vii (ovine, bovine, porcine), asociatie ce beneficiaza de sustinerea Ambasadei si a Guvernului Marii Britanii, pe o suprafata totala de expunere de 800 de metri patrati.
"Pâna la 29 mai, doljenii au depus aproximativ 670 de cereri pentru subventie pe exploatatie, pentru 3.700 de animale.
Fermierii trebuie sa tina animalele, pe canicula, in spatii protejate de actiunea directa a razelor solare si care sa fie ventilate adecvat, iar controalele sanitar-veterinare sa fie programate la anumite ore, astfel incat sa se evite stresul suplimentar la animale, potrivit unor recomandari ale autoritatilor publice din domeniu.
, crescatorii de animale pot depune cereri pentru platile nationale directe complementare (CNDP) in sectorul zootehnie. Astfel, pentru a veni in sprijinul producatorilor, APIA a pus la dispozitia acestora cereri pretiparite care cuprind si efectivul de animale inregistrat in Registrul National al Exploatatiilor.
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca toti crescatorii de animale pot depune cereri pentru platile nationale directe complementare (CNDP) in sectorul zootehnie pana la data de 15 iunie a.
Muzeul "Antipa" si Digi Animal World, televiziune de documentar a RCS & RDS, au demarat un proiect care ofera ocazia iubitorilor de documentare despre animale sa urmareasca o serie de productii, in aer liber, in gradina Muzeului "Antipa" (intrare din Str.
O calatorie in timp pentru a cunoaste cele mai mari animale care au trait vreodata, dinozaurii.
Sute de animale gasite pe un camp de langa lacul Brates din Galati. Directia Sanitar-Veterinara a fost anuntata ca mai multe cadavre de animale sunt aruncate la marginea lacului.
google-analytics.com