Cautare

30 de rezultate pentru "descinderi" (2.96 secunde)
Faptul ca au loc descinderi, semn ca, place unora sau nu, institutiile de forta ale statului sunt vii si isi fac treaba, faptul ca au loc descinderi in anumite zone, la anumiti oameni, din anumite echipe ale unor anumiti fosti sau actuali, faptul ca institutiile nu ar fi respectate sau faptul ca aceleasi institutii sunt mai degraba temute decat respectate?
Sunt descinderi chiar in aceste momente la una dintre cele mai temute grupari din Capitala. Mascatii au intervenit in forta la clanul Fabian, unde mai multi lideri ai gruparii au fost saltati de oamenii legii si dusi la audieri.
Descinderi la zece banci din Romania, suspecte ca s-au inteles intre ele sa creasca dobanzile artificial
De asemenea, cel putin o data pe luna, se faceau descinderi la institutiile si fabricile din oras, unde cu acordul conducerilor aveau loc sezatori literare:
La Bucuresti au loc descinderi si perchezitii simultane la sediile mai multor organizatii care luptau pentru Ardeal, printre care si Societatea Carpatii, in care activa Eminescu.
Acelasi Distrigaz Sud nu e insa capabil sa preintampine o explozie in care mor oameni., De la trimis clientul la plimbare cand vine vorba de o cerere de bransare pana la taxa camuflata de reconectare, de la descinderi gen "mascati" pentru taierea gazului, pana la explozia din Craiova care a ucis doi oameni, toate fac deja parte din arsenalul operativ al Distrigaz Sud SA, sucursala Craiova.
Senatorul PSD Miron Mitrea spune ca ultimele "arestari, descinderi, anchetari, destituiri de sefi din MAI" nu sunt decat o etapa in lupta "grupurilor politico-economice de inspiratie mafiota, cu legaturi in lumea interlopa si in fosta Securitate, pentru controlul statului roman".Pe pagina sa de internet, Mitrea sustine ca respectivele grupuri "n-au aparut peste noapte si au mai incercat sa preia controlul ori de cate ori au simtit ca statul este slab.
paparazzii unui cotidian central au reusit sa dovedeasca, prin probe fotografice, ceea ce doar se zvonea, pe atunci, anume ca Elena Udrea are descinderi misteriose, noaptea, de una singura, la Cotroceni.
In cursul saptamanii trecute, au avut loc o serie de descinderi in vami, printre care si Stamora Moravita, in cursul carora au fost arestati zeci de politisti de frontiera si vamesi.
- Descinderi ale DNA in Timis, pe la functionari si sefi de politie, suspectati de a fi facut intelegeri politice la alegeri.
Totodata, cu ocazia unei descinderi in judetul Dambovita, au fost executate 10 mandate de aducere, fiind conduse la sediul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul de Investigare a Fraudelor mai multe persoane care au ridicat carduri bancare cu acte false.
Cu predari, descinderi sau asteptari la sectii de politie. _____________________________ Nimic nu anticipa verdictele in urma carora cei opt oameni de fotbal acuzati in dosarul "Transferurilor" vor ajunge dupa gratii.
"Este fara precedent in istoria justitiei romane, ca o entitate de procurori sa faca descinderi la Consiliul Superior al Magistraturii, din momentul in care acesta a fost infiintat", a spus Radu Tudor la Antena 3.
Nici macar nu ne mai arde de glume, de ironii, de zambete pe sub mustata, nu mai avem energie sa fim milosi sau critici, sa ne aruncam cu capul inainte in analize fara inceput si fara final, ci, pur si simplu, asistam fara reactie la niste imagini in direct de la licee ale Capitalei, cu descinderi si cu parinti care-si striga nemultumirea.
Tinta acestor descinderi la nivel national era sa sustina minciuna lansata de Monica Macovei si trompetele basiste ca au fost fraudate 1,5-2 milioane de voturi la referendum.
Descinderi, in aceasta dimineata, la Primaria Sectorului 5, la Administratia Domeniului Public din acelasi sector, dar si la locuinta edilului Marian Vanghelie.
Se vantura prin companii internationale, intermediaza descinderi de capital, conduc banci cu capital strain, castiga alegeri, numesc ministri si procurori.
Oamenii legii au facut marti, la prima ora, descinderi in 23 de imobile din judetele Suceava, Botosani si Timis. Procurorii vizeaza o retea de trafic de persoane, care racola si ducea tinere pentru prostitutie in Olanda si Spania.
Ofiterii de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate (SCCO) Mehedinti efectueaza, in aceasta dimineata, mai multe perchezitii in localitatea Strehaia, la persoane suspectate de infractiunile comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.
Sunt perchezitii intr-un dosar de coruptie in Vama Bors I. Din informatiile Digi24, ar fi o actiune comuna a procurorilor din Romania si Ungaria, iar vizati sunt vamesii romani.
google-analytics.com