Cautare

83 de rezultate pentru "depresia" (3.20 secunde)
Chiar daca un barbat isi doreste anumite lucruri in pat, se intampla adesea ca acesta sa nu fie destul de curajos sa discute cu partenera sa toate aceste lucruri din diverse cauze (emotii, teama de a nu fi refuzat etc) si de aici apare depresia si pierderea interesului pentru viata sexuala.
Alte simptome intalnite in apropierea menopauzei sunt variatiile starii de dispozi?ie, depresia, iritabilitatea, anxietatea, nervozitatea, insomnia, tulburarile de concentrare, durerile de cap ?i oboseala.
Sterilitatea, depresia, anxietatea, diareea sau dizenteria se trateaza cu ajutorul sucului sau a pulberii de catina. Spre exemplu, ca remediu de urgenta in cazul dizenteriei si a diareei, precum si a colitelor, se ia o lingurita de pulbere de scoarta.
pregatirea pentru nastere, crearea unor deprinderi alimentare corecte de la varste foarte mici si, nu in ultimul rand, cum se schimba dinamica familiei dupa aparitia celui mic (depresia post partum, relatia de cuplu, ajutorul din partea familiei).
Alte studii au descoperit ca sperma contine hormoni cu efect asupra starii de spirit, care pot reduce depresia, precum estrogen, testosteron, si alti compusi.
De asemenea, miscarea reduce stresul, anxietatea, si depresia. Asociatia Antiparkinson recomanda gimnastica, fitness, tango, tai chi, gimnastica in apa. Boala Parkinson este cea de-a doua afectiune neurologica degenerativa ca frecventa.
Depresia este insa o reactie individuala, care afecteaza in mod diferit fiecare persoana. Ca autoterapie a unei despartiri in dragoste, femeile trec peste criza emotionala prin schimbari ale imaginii (look-ului) lor , dar si cu ajutorul prietenilor / prietenelor lor.
regleaza silueta, reduc migrenele, scad tensiunea arteriala, ofera un somn usor, gestioneaza depresia, ofera o respiratie mai usoara, regleaza zaharul din sange si reduc infectiile gingivale.
Totodata, stafidele reduc riscul aparitiei bolilor cardiovasculare, sunt excelente pentru a combate oboseala si a preveni depresia si ajuta la tratarea starilor de anxietate.
Traumatismele craniene, insotite de pierderea cunostintei, depresia, factorii cardiovasculari (colesterol crescut, hipertensiunea si hipotensiunea arteriala), metabolici (diabet) pot conduce la precipitarea debutului sau la o forma mai agresiva a bolii.
primele saptamani de acomodare, infiriparea atasamentului, depresia post-natala, alaptarea, colicii, labirintul greu de descifrat al somnului, diversificarea alimentara si cate si mai cate.
Cauzele care pot produce psoriazis nu sunt pe deplin elucidate, dar se cunosc o serie de factori declansatori implicati precum: stresul (starile conflictuale, depresia), traumatismele, factori ambientali, infectiile sau anumite medicamente.
Depresia l-a impins pe Freddy catre bautura iar dependenta de alcool a sfarsit intr-o moarte neasteptata. Concluzia lui Trump e simpla:
In acelasi timp, intrebati care sunt principalele TPC de care se tem cel mai mult, majoritatea romanilor au indicat depresia, dementa si schizofrenia.
Ar fi pacat, mai ales ca tot el e responsabil cu o piele mai sanatoasa, un par mai frumos si te ajuta sa combati depresia si sa inveti lucruri noi mai repede!
Nu realizeaza nici ca lipsa energiei, oboseala si depresia pot fi cauzate de hormoni, a adaugat dr. Sara Gottfried. Medicul ginecolog nu recomanda insa hormoni de substitutie ci sustine ca o dieta de 21 de zile poate reseta natural hormonii.
Balanta Lasa pesimismul, depresia si frica la o parte, pentru ca esti in fata unei provocari la care tu faci fata cu brio.
Dependenta de dorinte, frica, depresia si supararea atrag gelozia. Orice expresie dura, afirmata pe un ton categoric poate provoca un rau atat siesi cat si unui alt om.
tulburarile hormonale, depresia, problemele emotionale, sindromul picioarelor nelinistite, apneea de somn, atrita, durerile de spate si fibromialgia. In schimb, barbatii au probleme cu somnul atunci cand intampina probleme la serviciu sau in viata (divort, copii, bani), epilepsie, probleme cardiace, apnee de somn, depresie sau abuz de diverse substante.
cataracta, stari psihice precare, chiar si depresia, diabet zaharat, dureri menstruale, pelagra sau tulburari ale gustului si mirosului. - Administrare: 1 tableta pe zi - Beneficii:
google-analytics.com