Cautare

83 de rezultate pentru "depresia" (2.85 secunde)
Magda Marincovici) La Centre Hospitalier Universitaire (CHU) din Nantes, durerile puternice sau depresia sunt tratate cu ajutorul campului magnetic. Este un procedu care si-a dovedit eficienta atunci cand tratamentele cu medicamente abia reusesc sa reduca durerea.
Depresia la pacientii cu boli cardiovasculare asociate Coaxil face diferenta! ... depresia majora este o afectiune in cazul careia pacientii prezinta tulburari de dispozitie care le afecteaza viata de zi cu zi.
Depresia post-partum se poate prelungi si cateva luni, cu episoade dificile pentru mama, sub forma de tristete, anxietate, stare de disperare. ... De altfel, o cantitate extrem de mica de ocitocina la mama, dupa nastere, a fost asociata cu depresia post-partum.
Depresia ca problema de sanatate mentala in orizontul practicii medicului de familie; ... In prima parte a lucrarii au fost prezentate manifestarile psihice la gravide si in puerperalitate, au fost descrise depresia antenatala, psihozele acute, starile maniacale si cele melancolice.
Cosurile in zona dintre sprancene Aceasta zona este asociata spiritului iar cosurile aparute intre sprancene indica probleme precum stresul, depresia si oboseala.
Apoi, participantii au trebuit sa arate in ce masura agreeaza fraze care sunt asociate cu depresia, precum:
Depresie clinica Depresia este o tulburare a creierului care poate duce la un tonus scazut si la o stare de oboseala paralizanta. ... Sukol spune ca depresia, asociata cu oboseala, poate determina pacientul sa nu mai iasa din casa.
Depresia este o chestie care, sa avem pardon, nu prea se vede. ... De asemenea, nu-i vom putea niciodata inchide gura unei mame care nu intelege "depresia" unui doctor.
Cuprinsi de euforia sau de depresia momentului, politicienii constanteni nu au apucat inca sa radiografieze situatia reala din judet. Desi mai sunt de centralizat voturile a catorva sute de sectii, concluziile sunt extrem de interesante.
Depresia individuala se poate transforma usor intr-o depresie colectiva, care poate avea forme de manifestare violente. Iar trauma sociala va fi adanc inradacinata in toate comunitatile din Romania.
Depresia individuala se poate transforma usor intr-o depresie colectiva, care poate avea forme de manifestare violente. Iar trauma sociala va fi adanc inradacinata in toate comunitatile din Romania.
fii credincios pana la moarte si iti voi da cununa vietii.Cat de mare este darul pacii spirituale a sufletului si darul pacii sociale in familie, in comunitate si in lume se poate intelege mai ales cand aceasta pace lipseste, cand pacea si bucuria sufletului sunt inlocuite cu tulburarea si cu depresia, cu cearta si cu violenta, cu razvratirea si ura, cu invrajbirea si ostilitatea, cand fiecare judeca pe toti ceilalti, fara a-si vedea propriile greseli.Astazi, cand creste violenta verbala si fizica in familie, in scoala, in societate si se inmultesc conflictele militare si terorismul in multe parti ale lumii, cand multi oameni, fiindca nu mai au pace si bucurie in suflet, cauta fericirea in alcoolism ori in consumul de droguri, iar altii ca sa scape de depresie si deznadejde se sinucid, activitatea educationala, pastorala si social-filantropica a Bisericii trebuie intensificata.
tulburarile de metabolism al calciului, depresia post-climax, tulburarile cardiace post-climax. - Ciclu menstrual neregulat - se iau trei comprimate de Branca-ursului zilnic, pe stomacul gol, in cure de 14 zile, urmate de alte 14 zile de pauza.
Nu pot experimenta, insa, emotii adanci, cum ar fi dragostea pentru celalalt, empatia, mila, remuscarile, tristetea, regretul si nici macar anxietatea sau depresia.
Depresia, vioiciunea, zambetul, rasul, cantul, toate tin de creier. Deosebirea dintre doi tenori care au aceeasi valoare o face creierul.
Depresia are si ea un efect nociv asupra organismului, nu doar ca impiedica vindecarea, dar poate favoriza debutul altor boli.
Traumatismele craniene, insotite de pierderea cunostintei, depresia, factorii cardiovasculari (colesterol crescut, hipertensiunea si hipotensiunea arteriala), metabolici (diabet) pot conduce la precipitarea debutului sau la o forma mai agresiva a bolii, dar sunt suficienti oameni care spun, la fel ca si oncologii, ca daca am trai suficient de mult, am muri toti de cancer.
STOP In plus, captivitatea in lumea virtuala, folosirea necontrolata a tehnologiei, care elibereaza in creier dopamina, substanta asemanatoare celei secretate in timpul fumatului, bautului sau practicarii jocurilor de noroc, ceea ce creaza adictie si declanseaza obezitatea sau depresia- dupa cum arata TVR2, citand observatii medicale STOP In aceeasi nota, Arafat a mai adaugat ca studiile stiintifice - care se pot consulta pe un link cu adresa gov.uk - invocate de producatori in privinta riscului redus al tigarilor electronice comparativ cu tigarile clasice, nu ar fi ale Ministerului sanatatii, ci ale Agentiei de sanatate publica din Marea Britanie.
- Apatia si depresia sunt pretul platit pentru ca ne-am multumit cu meschinaria noastra si am consimtit la aceasta. Este ceea ce ni se intampla pentru ca am facut pe victima si ne-am lasat programati.
Combativitate Combate furia, nerabdarea, cosmarurile, stresul, agitatia, depresia, tristetea, disperarea, lipsa de comunicare.nDatorita efectului de calmare a mentalului, ametistul este o piatra care poate fi folosita in cazul suprasolicitarilor sau al starilor mentale coplesitoare.
google-analytics.com