Cautare

83 de rezultate pentru "depresia" (4.99 secunde)
Depresia, o cauza majora de invaliditate OMS : La nivel global, 350 milioane de persoane sunt afectate de aceasta boala Depresia este o boala subdiagnosticata si este considerata a doua cauza majora de invaliditate, la nivel mondial.
Episoadele de manie si depresia sunt principalele simptome ale tulburarii bipolare. ... depresia nu urmeaza intotdeauna episoadelor de manie. ... Depresia in tulburarea bipolaraSus Episoadele de schimbare a predispozitie nu urmeaza un sablon anume, astfel incat depresia nu urmeaza intotdeauna unui episod de manie.
CE ESTE DEPRESIA SI CUM SE TRATEAZA Depresia e o tulburare a felului in care ne simtim, in care cel putin o data in viata am experimentat un EPISOD DEPRESIV. ... Daca persoana sufera de o boala somatica, durerea va fi mai intensa daca boala coexista cu depresia.
- Ce este depresia? - Depresia reprezinta o tulburare afectiva in sensul aparitiei tristetii, suferintei morale, incetinirii ideatiei si reactiilor psihomotorii asociindu-se cu anxietatea si intretinand aspectul de neputinta cu ruminatii pe tema culpabilitatii, subapreciere de sine, descurajare si tendinte suicidale.
Depresia de toamna este asociata adesea cu un sentiment de neincredere si tristete ce apare in zilele scurte de toamna si iarna. ... Depresia este un dezechilibru intre minte, spirit si trup si provine din latina (inhibitie, tristete).
OMUL AR TREBUI SA EVITE DEPRESIA, MANIA SI STRESUL Prof. ... Stiati ca depresia este unul din factorii care favorizeaza aparitia bolii Alzheimer? Depresia este o otrava pentru organism.- Prof. ... Omul ar trebui sa evite in primul rand depresia, apoi stresul, iritarea si mania.
Depresia, boala multor tineri OMS: ... Potrivit raportului, depresia este principala cauza de boala si de handicap la baietii si fetele cu varste intre 10 si 19 ani.
Depresia, o infectie bacteriana?! ... Doctorul Turhan Canli este de parere ca depresia se aseamana, prin unele particularitati, cu o infectie microbiana cerebrala. ... Depresia deschide calea spre suicid.
furia, nervii nestapaniti, frica, tristetea si mania presupun riscuri de care nu suntem constienti, la fel ca si epuizarea, descurajarea si depresia. ... Depresia constituie un stres permanent pentru organism.
Sunt cateva dintre intrebarile la care au incercat sa raspunda psihologii, in incercarea de a le oferi celor care se tem de stresul si de depresia din sezonul sarbatorilor cateva recomandari care sa-i ajute sa-si mentina echilibrul emotional intr-una dintre cele mai agitate perioade ale anului.
Nu exista nici o legatura intre folosirea retelelor sociale si depresia nervoasa O echipa de cercetatori americani considera ca nu exista nici o legatura intre timpul petrecut pe Facebook si riscul de depresie nervoasa, scrie AFP.
Excesul de Facebook si Instagram declanseaza depresia Un studiu indica faptul ca cei care isi petrec foarte mult timp pe Facebook sau pe Instagram, pot experimenta o forma de depresie. ... Poate utilizarea retelelor de socializare sa fie motivul pentru care apare depresia?
"Depresia este o boala multifactoriala. ... Depresia are cauze biologice, sociale si psihologice. ... "Trebuie sa facem distinctie intre o tristete motivata si una nemotivata, insuficient motivata sau aberant motivata, acestea din urma semnaland, de fapt, depresia", atrage atentia medicul psihiatru Stefan Milea.
Acest eveniment vizeaza stabilirea unor solutii cu ajutorul carora omenirea sa faca fata avertismentului Organizatiei Mondiale a Sanatatii, care prognozeaza o crestere epidemiologica a depresiei, la nivelul la care aceasta boala va deveni a doua cauza de morbiditate globala in 2020 si prima in 2030 In tara noastra, depresia este de doua ori mai frecventa in randul femeilor decat al barbatilor.
Alunga depresia sezoniera inainte sa preia controlul asupra bucuriei tale de a trai. ... Cu alte cuvinte, cand zilele se scurteaza si lumina solara isi pierde din intensitate, depresia de toamna are toate sansele sa se instaleze comod in viata ta.
Singuratatea de sarbatori genereaza depresii / AmosNews / Comunicat de presa General Plus Communication Singuratatea in preajma sarbatorilor este factorul care acutizeaza depresia in randul romanilor, iar cele mai vulnerabile persoane sunt acelea care au incheiat o relatie, care sunt divortate, varstnicii sau cei carora le-a decedat partenerul, este de parere Iuliana Fulas, psiholog.
Ce mananci ca sa scapi de "depresia de ianuarie" Aveti tendinta de a manca mai mult si in special carbohidrati? In caz ca raspunsul este "da" aflati ca de vina pentru aceasta pofta de nestavilit de alimente nesanatoase este "depresia de ianuarie".
Ceea ce putine dintre noi stiu insa este ca, de multe ori, in locul asteniei se instaleaza depresia, o afectiune mult mai serioasa. ... O data cu ea se instaleaza adesea si depresia usoara, care se caracterizeaza printr-o continua stare de tristete.
Tulburarile de dispozitie Depresia Pacientii cu dementa Alzheimer pot prezenta in cadrul bolii si depresie. ... Hipomania Apare mult mai rar decat depresia la pacientii cu boala Alzheimer, acestia devenind euforici, iritabili, exagerat de activi (se plimba tot timpul, nu pot sta intr-un loc), dormind mult mai putin;
Bineinteles, exista multi alti factori care va pot afecta energia (procesul de imbatranire sau depresia). ... 4.Modificari ale dispozitiei O stare de spirit proasta sau depresia pot fi cauzate de nivelul scazut de testosteron.
google-analytics.com