Cautare

307 de rezultate pentru "delta" (2.55 secunde)
Oficialul FPTR ne-a mai spus ca la Bursa de Turism Litoral - Delta, care va avea loc in perioada 18-25 septembrie in statiunea Mamaia, se vor contracta locurile si negocia tarifele pentru 2006 pe Litoral si in Delta Dunarii.
Spre exemplu, de curA¢nd, Consiliul Judetean Tulcea a luat o decizie prin care orice persoana care doreste sa intre in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii trebuie sa plateasca o taxa de acces de 10 lei (100.000 de lei vechi) pe sejur.
Centrale eoliene in Delta, panouri solare in Dobrogea si minihidrocentrale in zona Carpatilor sunt doar cateva dintre variantele prin care Romania ar putea produce energie mai ieftina si fara sa polueze mediul inconjurator.
Sarbu anunta victorios achizitionarea hotelului Granat din statiunea Cap Aurora, pe care l-a transformat in hotel California, de trei stele, omul de afaceri aratandu-se interesat sa mai investeasca si in alte doua hoteluri, din Delta Dunarii si Poiana Brasov.
6, grup de zacaminte Petromar Contstanta -, au trecut pragul Agentiei pentru Pentru Protectia Mediului (APM) in vederea obtinerii acordului de mediu pentru investitia "Dezvoltarea zacamant Delta-Conducte submarine si facilitati de suprafata pe platoul Continental al Marii Negre".
A realizat emisiuni de umor, matinale si chiar stiri la Delta RFI, Radio 21 si Kiss FM. ... Mihai Dinu, cu care acum aproape 20 de ani realizam matinalul la Delta RFI, mi-a propus matinalul la noul Radio SEVEN.
Propunerea vine din partea Agentiei Nationale a Agentiilor de Turism si Asociatia Litoral - Delta Dunarii si a fost inaintata Guvernului si Ministerului Turismului, fiind asteptata in curand o decizie in privinta acestei propuneri.
In Rotonda Parcului Lumea Copiilor, pentru Sarbatoarea Floriilor, Primaria Sectorului 4 si Delta Star Festival SRL au organizat "Festivalul Deltei-Scrumbia", anuntat ca "un festin culinar cu preparate traditionale din peste". ... Totodata, cei care vor participa la festival vor putea gusta preparate pregatite dupa retete "sosite" special din Delta Dunarii.
Doi Capitani este una dintre cele mai surprinzatoare pensiuni din Delta, care iti va schimba cu siguranta perceptia despre o vacanta in Delta Dunarii.
Deoarece, daca e sa te iei numai dupa cine face rating in televiziunile din Romania, nu am fi aflat niciodata ca, la nici 40 de kilometri de Bucuresti, intr-o zona binecuvantata de Dumnezeu cu o Delta in care-si dau vara intalnire nenumarate stoluri de pasari calatoare, se afla un personaj, nici prea tanar, nici prea batran, nici prea bogat dar nici sarac, cu drag de istorie si de meleagul natal, care a decis ca locul copilariei sale, o mlastina fara vestigii istorice, dar cu un trecut tumultuos, merita sa devina un taram de poveste.
Delta Dunarii In seara de 3 octombrie 2017, un grup de pasionati de pescuit, aflati in Delta Dunarii, au fost martori, timp de cateva zeci de minute, la un fenomen luminos, din care au inregistrat cateva cadre care pot fi urmarite pe youtube.
Helmut Ignat este fotograf pentru revistele National Geographic Romania si Traveler din 2009, pentru care a realizat articole pe subiecte internationale (Antarctica, Masai Mara, Thailanda, Venetia, Singapore, Malta) si locale (Delta Dunarii, Parcul Natural Vacaresti, Parcul Herastrau, Viscri).
Afacerile din Delta Dunarii s-au dus pe copca. ... Tot gripa aviara a compromis turismul (destul de profitabil in alte conditii) din Delta. ... Pe de alta parte, situatia din Tulcea, din Delta, a scos la iveala inca o problema a Romaniei:
Avem toate formele de relief, avem munti frumosi, avem mare, avem parc national, avem o delta unica in Europa. ... Apreciez ca dintre toate "obiectivele turistice" cunoscute din tara, in Delta mai misca treaba.
Festivalul Pestelui din Delta Dunarii Delta Dunarii, o locatie cunoscuta pentru peisajele sale naturale uimitoare si pentru biodiversitatea exceptionala de care dispune, gazduieste anual Festivalul Pestelui.
Obiecte in forma delta Pe 13 martie 1997, intre 20:00 si 21:30, peste o mie de cetateni au vazut obiecte masive in forma de delta alunecand in tacere deasupra statului Arizona.
A, medic comunal pe care autorul il cunostea de 10 ani, un intelectual echilibrat, cu o biblioteca de mii de volume si care obisnuia sa-si petreaca vacantele in Delta Dunarii.
In replica, Mihei i-a adus aminte ministrului de Mediu ca Delta Dunarii este unica in lume, rezervatie a biosferei, cu 30 de ecosisteme si o banca unica de gene.
Conform relatarii BBC Romania, Guvernul ucrainean a inaugurat traficul pe noul canal de navigatie construit in Delta Dunarii, dupa patru ani de lucrari de constructie si de dispute cu autoritatile romanesti, precum si cu mai multe institutii internationale si grupuri ecologiste.
Basescu "e un ipocrit", iar PC salveaza Delta Cu ocazia intilnirii de la Constanta pecistii au facut public faptul ca pina la 1 septembrie vor realiza un proiect legislativ care sa vizeze protectia Deltei Dunarii.
google-analytics.com