Cautare

307 de rezultate pentru "delta" (9.16 secunde)
La sfarsitul lunii noiembrie 2000, DA Jiu a emis un ordin de compensare pentru suma de 1,5 miliarde de lei vechi, prin care s-a solicitat stingerea obligatiilor de plata catre SC DELTA ASIM SRL Iasi cu suma mentionata.
Desi Delta Dunarii pare "moarta" iarna, pensiunile turistice din zona au lansat oferte pentru petrecerea Revelionului in zona. ... La scurt timp dupa lansarea ofertei, dintre cele 280 de locuri oferite de cele 38 de pensiuni turistice din Delta, 100 au fost deja ocupate.
Totusi, sunt solicitari pentru Delta, pentru zona Brasovului si in Bucovina“, ne-a declarat Marilena Stoian, presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural.
Lucrarile de amenajare si constructie in Delta Dunarii, fara acordul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD), se sanctioneaza cu amenzi de pana la 6 000 de lei pentru persoane fizice si pana la 12.500 de lei pentru persoane juridice.
Guvernul privatizeaza ultimele plaje salbatice din Delta Dunarii, Sulina si Sfantul Gheorghe.
Actiunea a fost coordonata de asociatia Salvati Delta si Academia Catavencu. Prin aceasta actiune s-a dorit tragerea unui semnal de alarma care sa-i determine pe oameni sa realizeze cat de grava este problema gunoaielor din delta.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a anuntat ca pana pe 31 august va efectua controale pe Litoral si in Delta Dunarii. ... Comandamentul Delta Dunarii, va functiona in locatiile: ... Din aceasta locatie va fi supravegheata zona continentala si partial din Delta (Tulcea, Mila 35, Somova, Jurilovca, Gura Portitei, Colina);
Importatorul marcii Lancia in Romania, Autoitalia a lansat pe piata modelul Lancia Delta, disponibil cu doua motorizari pe benzina si trei diesel, in trei versiuni de echipare, la preturi cu TVA cuprinse intre 18.900 de euro si 26.700 de euro.
Prin prezentarea artei culinare specifice zonei, pe parcursul celor 2 zile in care se va desfasura (12-13 aprilie a.c.), organizatorii, Primaria Sectorului 4 si Delta Star Festival SRL, isi propun sa reconstituie pentru bucuresteni atmosfera mirifica a Deltei Dunarii, zona in care se contopesc culturile slava (rusi - lipoveni, ucraineni), balcanica (greci, italieni, aromani), dar si cea orientala (turci, tatari).
Primavara aceasta, fanii Depeche Mode se pot bucura de revenirea pe plan discografic a trupei preferate, odata cu lansarea celui de-al treisprezecelea album intitulat Delta Machine, ce a avut loc pe 26 martie.
Casa Comana - o destinatie turistica de prim rang, aflata la o ora de Bucuresti Delta Neajlovului si Parcul National Comana se afla la 46 de km distanta de Bucuresti, traseul fiind pe soseaua Bucuresti - Giurgiu, foarte aproape de comuna Calugareni.
O alta Delta a Dunarii, langa Calarasi Ca sa ai parte de o duminica placuta, ori pur si simplu sa te rasfeti intr-o dupa amiaza libera, nu trebuie nici sa intri in aglomeratia de pe Valea Prahovei si nici sa platesti taxa de pod spre litoral.
Gura Portitei, statiunea unde marea se imbina cu Delta Dunarii (Autoare: ... Trebuie sa mai stiti ca fiecare turist este obligat sa achite o taxa de 10 lei de persoana pe zi avand in vedere ca satul de vacanta Gura Portitei este amplasat in rezervatia Biosfera Delta Dunarii.
Fluviul Dunarea inscrie aici o mare bucla, cu un debit ce variaza intre 2.000 si 18.000 mc/s si o adancime maxima de 34 de metri in dreptul hotelului Delta.
Leo Platvoet a intreprins o vizita in Delta Dunarii in perioada 27-31 octombrie, prilej cu care a intocmit un proiect de raport ce precizeaza ca organizatii precum Comisia Europeana sau Comisia Internationala pentru Protectia Dunarii au cerut Ucrainei, fara vreun rezultat, oprirea lucrarilor la Canalul Bistroe pana la intocmirea unui studiu de impact asupra mediului.
In acest sens, ministrul a precizat ca "daca era vorba despre Delta Dunarii sau despre alta zona, atunci era alt treaba, dar Marea Neagra, nu". ... Un alt proiect supus atentiei a fost, de asemenea, drumul expres Litoral Nord - Delta.
Problema Bistroe este una europeana si trebuie sa-si gaseasca solutii europene, intrucat modificarile mediului in Delta Dunarii privesc toata Europa, a declarat ieri la Scoala de Vara a PNL ministrul de Externe Mihai-Razvan Ungureanu. ... El sustine ca problema modificarii caracteristicilor mediului in Delta Dunarii priveste intreaga Europa.
Peste 100 de nave abandonate din Delta Dunarii, majoritatea aflate pe bratul Sfantu Gheorghe, vor fi ridicate si transportate la combinate siderurgice din tara, intr-un program de curatare a Deltei de epave.
El a vorbit si despre "procesele de intentie" pe care i le-a facut presa ultimelor zile, care a vorbit despre relatiile sale cu diversi oameni de afaceri cu interese in Delta.
De ce nu a ajuns Sulfina Barbu ministrul Muncii In anul 2005, fostul ministru al Mediului, Sulfina Barbu rezilia contractele de concesiune din Delta Dunarii si starnea furia in randul oamenilor de afaceri afectati de demersul ei.
google-analytics.com