Cautare

333 de rezultate pentru "delta hospital" (4.21 secunde)
"Noi aveam un punct al nostru de salvare - Delta, dar a fost privatizat repede, iar acum nu prea se descurca, vin tot la primarie sa ceara bani", a comentat primarul Mangaliei.
Marinescu a sustinut, intr-o conferinta de presa, ca raportul Curtii de Conturi efectuat la Primaria Capitalei a evidentiat faptul ca o serie de firme cum ar fi Euroconstruct Trading, Eurovia Construct International, Delta A.C.M 93 SRL au prejudiciat bugetul local cu peste 10 milioane de euro.
Pana in prezent s-au strans doua tiruri si jumatate de bunuri, continand mobilier (donat de hotelul Delta dar si de cetateni), obiecte de uz casnic, haine si alimente.
Canalul Bastroe, pe care Ucraina intentioneaza sa il construiasca in Delta Dunarii a alertat din nou autoritatile romane. Ministerul Afacerilor Externe apreciaza ca Ucraina nu are acum nici un drept sa faca lucrari la acest canal.
Primul dintre cele doua rapoarte a fost intocmit ca urmare a sesizarilor facute de catre Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, iar cel de-al doilea ca urmare a neregulilor semnalate de catre Paul Cononov, pe atunci Guvernator al Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, precizeaza un comunicat al Prefecturii judetului Constanta.
Reprezentantii Agentiei Nationale de Pescuit si Acvacultura (ANPA) vor sa reintroduca in aceasta perioada sistemul de concesionare piscicola din Delta Dunarii, insa aceasta decizie a starnit o serie de proteste din partea organizatiilor non-guvernamentale.
Primul dintre cele doua rapoarte a fost intocmit ca urmare a sesizarilor facute de catre Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, iar cel de-al doilea ca urmare a unor nereguli semnalate de catre Paul Cononov, pe atunci Guvernator al Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.
Delta ACM '93 si Peyber Hispanica SL. Oferta Peyber a fost respinsa la deschidere fiindca nu avea garantie, celelalte oferte fiind respinse din diverse cauze.
Programul Altetei Sale Albert al II-lea de Monaco va include o deplasare in Delta Dunarii, cu vizitarea unor obiective si intalniri cu oficialitatile din municipiul Tulcea, politicile de combatere a schimbarilor climatice si de protejare a biodiversitatii fiind teme carora Principatul Monaco si Suveranul monegasc, personal, le acorda o importanta speciala.
Pasarela va deservi cele 3-4 goelete care vor face curse de agrement pe mare, intre Mangalia si Delta Dunarii si care vor fi cumparate prin intermediul unei societati infiintate in acest sens, alcatuite din Vega Turism, Primariile Constanta si Eforie, Consiliul Judetean si SC Mamaia S.
Astfel, printre fericitii operatori care vor administra si in acest an 24 de sectoare de plaja se numara Romned Port Operator, Zoom, Tracon, Vega Turism, Perla Majestic, Bitzi Serv, Demad Serv, Clik Net Advertising, Neptun Olimp, Delta Aurora, Distrilux, Massaro Trans, Perla Venus, Adras, NCS Virtus si Lial Star.
Va recomand Delta Dunarii, unul din nestematele biosferei. De asemenea, putem da profunzime relatiilor romano-japoneze printr-o colaborare aprofundata intre mediile noastre academice", a declarat presedintele Senatului Romaniei.
Astfel, SC Granat SA, controlata de protevistul Adrian Sarbu, a inchiriat in august 2008 intregul complex hotelier California, din Cap Aurora, pentru 80. 000 de euro pe an, catre SC Delta Aurora SA.
Institutul de cercetare infiintat in 1970, si care reprezinta un fel de mandrie a judetului, cu numeroase cercetari la activ si proiecte, va fi comasat cu Institutul de Cercetare - Dezvoltare a Mediului si Institutul de Cercetare - Dezvoltare Delta Dunarii.
Intregul efort al lui Basescu este, de fapt, ca Diva din Plescoi nu care cumva sa ramana fara "coledzii" cu care-si proiectase pe zeci de ani niste afaceri stralucite in zona Litoral-Delta.
Cu mai putin de doua saptamani inainte de inceperea sesiunii parlamentare din toamna, social-democratii s-au intalnit in Delta pentru a discuta la o ciorba de peste despre principalele probleme politice si despre miscarile pe care le vor face de acum incolo.
Social-democratii s-au intalnit in acest sfarsit de saptamana in Delta pentru a discuta despre principalele probleme politice si despre miscarile pe care PSD le va face in sesiunea parlamentara care va incepe in septembrie.
Dupa o discutie informala care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, in Delta, pesedistii par a se fi pus de acord asupra pasilor urmatori, dupa cum a explicat, in aceasta dimineata, Adrian Nastase, seful echipei care pregateste programul de guvernare si viitoarea echipa de la Palatul Victoria.
Ba in Delta. Ba la Bucuresti. Ba pe Valea Prahovei. Ba in strainatate. Si apoi, fiecare din zecile de persoane urmarite aveau prieteni, aveau rude, aveau colegi, care si ei trebuiau supravegheati si urmariti.
De exemplu, specificul comunelor din zona de munte sau din Delta Dunarii difera de cel al comunelor din zona de ses", au explicat reprezentantii MAI.
google-analytics.com