Cautare

333 de rezultate pentru "delta hospital" (2.84 secunde)
S-a tot vorbit de Delta ACM 93 ca ar castiga pe banda rulanta contractele... M.M.: Sa stiti ca ei au ridicat destul de mult standardele in domeniul drumurilor, cel putin la zona noastra.
S-a tot vorbit de Delta ACM 93 ca ar castiga pe banda rulanta contractele... M.M.: Sa stiti ca ei au ridicat destul de mult standardele in domeniul drumurilor, cel putin la zona noastra.
Intalnirea ar fi avut loc in Delta Dunarii pe o ambarcatiune fiind mediata de Marian Munteanu.
PNA ancheteaza legalitatea hotararilor emise de CL Sulina Dupa ce au incercat prin diverse artificii dincolo de limita legalitatii sa le transfere in domeniul privat al orasului, inclusiv prin complicitatea fostului guvern PSD-ist, edilii din Sulina, in frunte cu actualul primar Aurel Dumitriu, a trebuit sa puna capat jocurilor de interese ce au luat forma unor dubioase hotarari ale Consiliului Local, ca urmare a interventiei energice a Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, respectiv ale fostului guvernator Virgil Munteanu, care a denuntat PNA-ului intentia ilegala a autoritatilor din orasul de la Gura Dunarii.
Inca de cand a aparut in spatiul online, acum patru ani, site-ul a gazduit o gama larga de materiale secrete, de la procedurile standard din tabara Delta, Guantanamo Bay, la e-mailurile "Climategate" de la Universitatea din Anglia de Est, pana la continutul personal al contului de Yahoo!
avea doar o luna sau doua, mama prasea in bostanaria bunicului, undeva in Delta Dunarii, la marginea padurii Letea. Femeia a avut trei copii;
De fapt nu era el unul dintre cei ce l-au rapit in Delta, ci doar "ii reprezinta pe cei ce au fost".
Avem apoi Delta Dunarii, zonele umede si padurile - un tezaur. Capitalul gigantic al Romaniei este dat de resursele naturale.
In interiorul Gradinii Zoologice din Calarasi se va construi un complex Botanic, ce va prezenta cu mijloace moderne (foisoare ca in delta) pestii, pasaretul si plantele din Balta Borcei si a Dunarii.
La aceasta conferinta s-au purtat discutii pe probleme de mediu, inclusiv calitatea si cantitatea apei din Romania, pe inundatii si gestionarea acestora, eroziunea coastei Marii Negre, eforturile de restaurare a terenurilor mlastinoase din Delta Dunarii si de la Marea Neagra, managementul integrat al bazinelor de colectare a apei, mineritul regional, inchiderea minelor si managementul riscului materialelor periculoase in cadrul industriei de minerit din Romania.
Parcul Natural Portile de Fier a obtinut aprobarea UNESCO pentru a deveni a doua rezervatie a biosferei din Romania, dupa Delta Dunarii.
avea doar o luna sau doua, mama lui prasea in bostanaria bunicului, undeva in Delta Dunarii, la marginea padurii Letea.
Mihei ii sugereaza in schimb Sulfinei sa instaleze aceste camere acolo unde ar fi cu adevarat nevoie de ele, cum ar fi digurile sau din ce in ce mai poluata Delta a Dunarii.
Tot lui Jacques-Yves Cousteau ii datoram includerea, la inceputul anilor `90, a insulei Pacuiul lui Soare in Rezervatia Mondiala a Biosferei Delta Dunarii.
In aceste conditii, chestiunea Bastroe a fost pasata organismelor internationale, o comisie ONU special infiintata in acest scop investigand impactul ecologic al constructiei canalului Bastroe in Delta Dunarii.
De exemplu Constanta are nevoie de un drum comun cu judetul Tulcea care sa duca turistii de pe litoralul romanesc in Delta Dunarii.
Conform unui comunicat MAE, "Comisia de Ancheta Internationala (...) a prezentat oficial Raportul referitor la posibilitatea producerii unui impact transfrontalier negativ asupra ecosistemului deltaic, provocat de implementarea proiectului ucrainean de construire a unui canal de navigatie de mare adancime in Delta Dunarii, pe bratele Chilia si Bastroe".
La inceputul lui 2006, compania de stat Delta-Lotsman a reluat operatiunile de dragare la canalul Dunare-Marea Neagra. In ciuda tuturor acestor demersuri, autoritatile romane au declarat, aproape de fiecare data, ca nu exista dovezi clare ca intr-adevar se lucreaza pe Canalul Bastroe.
Europarlamentarul Tiberiu Barbuletiu, membru supleant al Comisiei de Mediu din PE, a depus marti la Parlamentul European o declaratie in legatura cu distrugerea ecosistemului Delta Dunarii prin construirea canalului Bistroe de catre Ucraina.
Dis de dimineata va pleca in Eforie Nord la Hotel Europa, in Costinesti la vilele Vox Amiral, in Neptun la apartamentele de vacanta si la hotelul Decebal, respectiv in Jupiter, Venus si Saturn la hotelurile Tismana, Delta, Dana, Plaja Esplanada, Hotel Balada si la hotel Hora.
google-analytics.com