Cautare

333 de rezultate pentru "delta hospital" (2.62 secunde)
- Din datele inregistrate in perioada 1961 - 2017 la statiile meteorologice din reteaua Administratiei Nationale de Meteorologie, se constata ca temperatura medie multianuala ale lunii septembrie depaseste 18 grade Celsius doar in Lunca Dunarii, pe litoral si izolat in Delta.
alfa, beta, theta, delta. ... Undele delta si theta care apar localizate, in zonele lezionale, sunt anormale. Pacientii sunt examinati cu ochii inchisi in timp ce stau relaxati intr-un scaun confortabil sau pe pat.
"Sunt informatii ca ar fi de patru ori mai transmisibila decat tulpina Delta, deci de 12 ori mai transmisibila decat tulpina initiala", a mai spus ministrul.
Acum, degeaba au propus specialistii amanarea pentru 1 noiembrie, ca intre timp s-a confirmat prezenta virusului gripei aviare pe teritoriul Romaniei si, pana se vor realiza alte analize si cercetari amanuntite, vanatoarea in Revervatia Biosferei Delta Dunarii va fi interzisa cu totul.
Astfel, pentru a nu scapa de sub control cheltuielile cu despagubirile catre taranii afectati, care in treacat fie spus sint mult mai mici decit bugetele pe care cu nerusinare parlamentarii si le-au votat, Guvernul a preferat sa inmoaie metodele de lupta cu virusul aviar si mai mult sa acorde, in general, despagubiri in produse alimentare din rezerva statului si nu in bani ca in cazurile din Delta Dunarii.
De ce productiva pentru pescarii din Delta? ... Ceva similar s-a intamplat si la Agighiol, o alta localitate din Delta. Dupa cum spun satenii, aici vina ii revine medicului veterinar din zona, care urmand indicatiile ministerului, a vaccinat toate pasarile.
Directorul ANM, Florinela Georgescu, a explicat, in exclusivitate, la Antena 3, in ce directie se va indrepta norul de fum dens generat de incendiul izbucnit, cu scurt timp in urma, la Delta Vacaresti.
Un incendiu major de vegetatie a izbucnit marti in Delta Vacaresti, a anuntat ISU Bucuresti-Ilfov. Din cauza vantului puternic, in zona sunt degajari mari de fum care se extind rapid, astfel ca oamenii din zona au primit mesaj Ro-Alert.
Exercitiu militar de amploare in Delta Dunarii. ... Militarii romani se pregatesc sa apere Dunarea si Delta Dunarii, in cazul unui atac naval sau aerian din partea rusilor.
O lege veche de 26 de ani prevede cA oamenii ce traiesc in zona Muntilor Apuseni sau in Delta Dunarii sa plateasca doar jumatate din facturile la energie elctrica si gaze naturale.
Delta Dunarii a fost desemnata de UNESCO drept rezervatie naturala, a primit premii pentru frumusetea peisajelor si este o arma a turismului autohton prea putin exploatata de catre autoritati. ... De neuitat sunt si pentru biata Delta, umpluta de gunoaiele civilizatiei de care dam pe afara.
Ori prin Delta - sa nu uit acest mic aspect. Cine n-a fost de mult prin Delta, ar avea ocazia sa se cruceasca.
Delta din Carpati, aria protejata din judetul Brasov si unica pentru centrul Romaniei, va fi reamenajata. Adaposteste peste 200 de specii de pasari, unele rare, care sufera din cauza apei tot mai putine din lacurile din zona localitatilor Dumbravita si Rotbav.
Concret, doua firme cu care acesta are legaturi stranse au cerut subventie pentru recoltarea stufului din Delta Dunarii. O premiera in agricultura, facuta posibila prin concursul Parlamentului, ministerului Agriculturii si altor institutii.
Pentru ca nu a gasit pe nimeni si nici macar intelegere, a inceput sa dea telefoane pe la minister, pe la diferiti prieteni din dealul Cotrocenilor, pe la anumiti investitori strategici din Delta Dunarii, ca sa le ceara sprijinul pentru a nu fi dat afara.
Singura sansa este ca pe ce mai avem virgin - in Delta, pe malul Dunarii, in localitatile Corbu sau 23 August - sa chemam marile companii sa investeasca in turism.
Colegiul National de Studiere a Arhivelor Securitatii va intra, pana la sfarsitul anului, in posesia intregii arhive a fostei Securitati, nu doar a doua treimi, asa cum a decis CSAT, a declarat ieri seful CNSAS, Gheorghe Onisoru, postului de Radio Delta RFI.
"Schi in Romania", "Dezvoltarea turismului balnear", "Dezvoltarea turismului in Delta Dunarii si pe Litoral", "Dezvoltarea infrastructurii in zona montana inalta".
Varianta neoficiala este ca vi s-a tras de la contractele cu Delta ACM. Daca va intoarceti la primarie, veti avea mai multa grija la aceste licitatii?
Deseori merg la Prut la pescuit, pentru ca sunt un mare consumator de peste, si de doua ori pe an in Delta.
google-analytics.com