Cautare

1112 de rezultate pentru "delta hospital se lanseaza" (3.31 secunde)
Sa fie de vina vremea rece de afara sau problemele dumneavoastra de sanatate se complica? ... Specialistii Liv Hospital, Prof Dr.
Luca Andrei Iclodean, in varsta de 23 de ani, se numara printre cei 527 de oameni raniti in atacul armat din Las Vegas, in care 59 de persoane au fost ucise.
La Institutul Sanului, tehnici prin care se extirparea completa, inutila, a ganglionilor axilari (Autoare: ... Din pacate, cea mai mare parte a acestora se prezinta prea tarziu la medic, fapt ce le afecteaza serios sansele de supravietuire. ... Cristian Viisoreanu, si echipa de chirurgie plastica ProEstetica Hospital, condusa de Dr.
Florin Ciolac a realizat pentru Mediafax un material intitulat "UNPR, partidul cu trei presedinti ex-ministri PSD, se lanseaza oficial pe 1 Mai", pe care il puteti citi in continuare.
Cartea pe care fostul premier o lanseaza azi Fostul premier Adrian Nastase va fi marti seara la TVR pentru primul interviu pe care il acorda dupa eliberarea sa din inchisoare.
Romtelecom lanseaza de astazi prima faza a proiectului „Clientul pe locul 1“ care marcheaza începutul luptei de recâstigare a clientilor care au renuntat în ultimii ani la serviciile companiei.
Senior Software, furnizorul celei mai noi tehnologii ERP pentru distributie, productie si servicii din Romania, lanseaza Senior VisualBI pe platforma Tableau Software, numarul unu mondial in vizualizarea datelor.
Legendara trupa Cargo lanseaza astazi un nou single, "Nu ma lasa sa-mi fie dor", alaturi de MediaPro Music. ... Toti artistii isi lanseaza noile videoclipuri la TV, noi vom lansa insa clipul nostru la radio, impreuna cu toti fanii care ne vor fi alaturi la eveniment", a mai spus chitaristul.
Dupa succesul piesei I'm Coming Home, finalista la Selectia Nationala Eurovision, The Code, lanseaza piesa Spaceship in colaborare cu Jackie Vegas. The Code lanseaza piesa Spaceship in colaborare cu Jackie Vegas.
Pasarea Rock isi lanseaza primul album muzical, Legenda, printr-un spectacol in premiera europeana! Pasarea Rock lanseaza primul sau album muzical, Legenda, in cadrul unui format unic la nivel european si special creat pentru a surprinde publicul.
In plus, tot azi, la ora 17.00, artistul isi lanseaza si site-ul care ii poarta numele, www.georgeofficial.ro, pe care va anunta in exclusivitate si sexul bebelusului pe care urmeaza sa-l aiba cu frumoasa lui sotie, Ramona.
Acum, Nicole Dutu este o scriitoare promitatoare, pregatindu-se sa-si lanseze primul roman.
Arsenium lanseaza Bon ami”, alaturi de Heren, unul dintre cei mai talentati producatori din Barcelona. ... In 2006, reprezinta Moldova la Eurovision cu piesa Loca”, iar in 2008, lanseaza Rumadai”, single ce a ajuns in Top 100 in tari precum Germania si Austria.
BNR lanseaza o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania Banca Nationala a Romaniei lanseaza joi, 30 mai, o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania.
BNR lanseaza o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania Banca Nationala a Romaniei lanseaza joi, 30 mai, o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania.
Dupa filmari in desert, la aproape 50 de grade Celsius, la Salvation Mountain, in SUA, Smiley lanseaza My Love,o piesa-terapie pentru orice relatie de iubire. Smiley lanseaza My Love, o piesa-terapie pentru relatiile de iubire incercate de timp si de timpuri.
ADDA lanseaza Rasarit, a treia piesa ce se va regasi pe primul album din cariera artistei care urmeaza sa fie disponibil din aceasta toamna pe platformele digitale.
ADDA lanseaza Rasarit, a treia piesa ce se va regasi pe primul album din cariera artistei care urmeaza sa fie disponibil din aceasta toamna pe platformele digitale.
Tanarul vocalist, compozitor si instrumentist din Brasov lanseaza alaturi de Keida I Need You, un single romantic, o declaratie de dragoste, in care vocea lui Andrew este in tandem cu cea a Keidei.
Oua de la gaini crescute la sol cu acces in aer liber Toneli Holding - Compania care lanseaza produsul La curte - Free Range, dupa o investitie de 700.000 de euro in ferma de la Gaesti.
google-analytics.com