Cautare

1111 de rezultate pentru "delta hospital se lanseaza" (3.12 secunde)
Tot mai multe hoteluri de pe litoral sau unitati de cazare din Delta Dunarii au inceput sa se reorienteze catre turismul de afaceri, in acest sens amenajand sali de conferinta dotate cu aparatura de ultima generatie.
Pe toata durata lui 2008, Delta Dunarii va fi promovata printrun megaboard pe autostrada Viena - Aeoport Viena - Budapesta, pe tronsonul dintre Viena si aeroport. ... Prin aceasta amplasare, se asigura 2,1 milioane de vizualizari pe luna.
'Va supun atentiei dumneavoastra o problema ce pune in pericol existenta cailor salbatici din Delta Dunarii. ... Boala se manifesta prin perioade in care calul poate parea normal urmate de atacuri intermitente, in urma carora calul poate muri.
Evenimentul are loc duminica, 21 decembrie incepand cu ora 14:00, in cadrul targului Romexpo, organizatorul fiind Liv Hospital, spital situat in Istanbul, renumit la nivel mondial pentru performantele sale medicale si sensibil la nevoile copiiilor bolnavi de cancer din Romania.
In 1959, Nash a fost demis de la locul de munca si plasat intr-o clinica psihiatrica intr-o suburbie din Boston (McLean Hospital) pentru tratament obligatoriu.
,, Terapia cu iod radioactiv'' cunoscuta si sub denumirea de ,, tratament atomic'' este metoda revolutionara pe care Liv Hospital din Istanbul, o foloseste pentru a indeparta definitiv cancerul tiroidian!
Cem Ä°yibozkurt, specialist ginecologie la Liv Hospital, Istanbul, Turcia, vine Samabata, 19 Martie, la Bucuresti, pentru a oferi opinia medicala gratuita pacientelor cu cancer ovarian, de san si alte afectiuni ginecologice. ... Daca in prezent se aplica chimioterapia sistematica care circula prin corp, Prof.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Iosif Niculescu, Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie la Medicover Hospital, ne-a raspuns la cateva intrebari. ... - Totul e dificil, e intreaga lista de lucruri rele care se pot intampla:
Ester Peony lanseaza Me Pone Loca, un single fresh pentru cei care si-au gasit sufletul pereche si isi pun sentimentele pe tava.
La sfarsitul lunii noiembrie 2000, DA Jiu a emis un ordin de compensare pentru suma de 1,5 miliarde de lei vechi, prin care s-a solicitat stingerea obligatiilor de plata catre SC DELTA ASIM SRL Iasi cu suma mentionata.
Desi Delta Dunarii pare "moarta" iarna, pensiunile turistice din zona au lansat oferte pentru petrecerea Revelionului in zona. ... La scurt timp dupa lansarea ofertei, dintre cele 280 de locuri oferite de cele 38 de pensiuni turistice din Delta, 100 au fost deja ocupate.
Totusi, sunt solicitari pentru Delta, pentru zona Brasovului si in Bucovina“, ne-a declarat Marilena Stoian, presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural.
Lucrarile de amenajare si constructie in Delta Dunarii, fara acordul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD), se sanctioneaza cu amenzi de pana la 6 000 de lei pentru persoane fizice si pana la 12.500 de lei pentru persoane juridice.
Guvernul privatizeaza ultimele plaje salbatice din Delta Dunarii, Sulina si Sfantul Gheorghe.
Actiunea a fost coordonata de asociatia Salvati Delta si Academia Catavencu. Prin aceasta actiune s-a dorit tragerea unui semnal de alarma care sa-i determine pe oameni sa realizeze cat de grava este problema gunoaielor din delta.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a anuntat ca pana pe 31 august va efectua controale pe Litoral si in Delta Dunarii. ... Locatiile in care se va concentra activitatea Comandamentului Litoral si statiunile supravegheate: ... Comandamentul Delta Dunarii, va functiona in locatiile:
Importatorul marcii Lancia in Romania, Autoitalia a lansat pe piata modelul Lancia Delta, disponibil cu doua motorizari pe benzina si trei diesel, in trei versiuni de echipare, la preturi cu TVA cuprinse intre 18.900 de euro si 26.700 de euro.
Se deschide Festivalul Deltei-Scrumbia, in Bucuresti Prima editie a "Festivalului Deltei-Scrumbia", eveniment dedicat Sarbatorii Floriilor, se deschide sambata, in Rotonda Parcului Lumea Copiilor.
Primavara aceasta, fanii Depeche Mode se pot bucura de revenirea pe plan discografic a trupei preferate, odata cu lansarea celui de-al treisprezecelea album intitulat Delta Machine, ce a avut loc pe 26 martie.
Casa Comana - o destinatie turistica de prim rang, aflata la o ora de Bucuresti Delta Neajlovului si Parcul National Comana se afla la 46 de km distanta de Bucuresti, traseul fiind pe soseaua Bucuresti - Giurgiu, foarte aproape de comuna Calugareni.
google-analytics.com