Cautare

1111 de rezultate pentru "delta hospital se lanseaza" (2.74 secunde)
Candidatii sai in alegerile partiale renunta la portocaliu, unii abandoneaza chiar si sigla partidului, si se "vopsesc" in verde. PDL lanseaza operatiunea "comasarea alegerilor". ... Victor Ciorbea se prezinta la Cluj drept unicul presedinte validat de instanta si reunificatorul PNTCD.
La intrarea in sala, mai multi primari au declarat ca il sustin pe Geoana, insa la final acestia si-au schimbat opinia, fiind convinsi de liderul Ion Prioteasa sa se supuna liniei de partid.
La intrarea in sala, mai multi primari au declarat ca il sustin pe Geoana, insa la final acestia si-au schimbat opinia, fiind convinsi de liderul Ion Prioteasa sa se supuna liniei de partid.
Aceste aliante se vor face sub denumirea "Miscarea Populara", avand drept sigla o inima.
Aceste aliante se vor face sub denumirea "Miscarea Populara", avand drept sigla o inima.
se lanseaza prea putine proiecte pentru oras, dar se arunca multe galeti cu noroi la adresa Primarului in functie; se propun putine masuri care sa vizeze interesul bucurestenilor, dar in schimb se lanseaza multe mizerii si atacuri descalificante;
AGERPRES Platforma de centru-dreapta isi lanseaza manifestul politic "Romani, sus inima!
Strategia lui Victor Ponta la Consiliul National PSD din Craiova Liderul PSD Victor Ponta isi lanseaza marti, de la ora 18.00, in cadrul Consiliului National largit al PSD, candidatura la alegerile prezidentiale.
"AMD este prima companie care lanseaza procesoare mobile dual core pe 64 de biti capabile sa ruleze urmatoarea versiune pe 64 de biti de Microsoft Windows Vista.
Un astfel de targ se desfasoara la Bucuresti in perioada 14-18 martie. Targul imobiliar national Timon lanseaza, in premiera, spun organizatorii, zece proiecte imobiliare din orase precum Bucuresti, Costinesti, Brasov sau Constanta.
BNR a renuntat la testul de stres pe care-l prevedea initial proiectul, insa gradul de indatorare la creditele acordate populatiei se va face pe baza unor venituri cu cel mult 20% peste cele declarate la Fisc, in anul anterior, si nu in functie de adeverinta de salariu.
Orange, operatorul de telecomunicatii cu cea mai extinsa retea de distributie din Romania, lanseaza un nou model de business pentru partenerii sai - franciza, au declarat oficialii Orange.
Luni, 22 iunie, la ora 10.00, Marian Sarbu, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, lanseaza primele trei proiecte strategice finantate din Fondul Social European (FSE) in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 (POS DRU).
Horia Brenciu isi lanseaza la Pro Tv, duminica, 23 mai 2010, la "Divertis - Serviciul Roman de Comedie" cel mai recent videoclip pentru piesa "Ultimul dans".
Sunt doar cateva dintre prognozele-soc pentru 2011, pe care banca daneza Saxo Bank le lanseaza la sfarsitul acestui an. La final de an, banca daneza Saxo Bank lanseaza o serie de estimari cu o sansa redusa de materializare, dar care ar schimba multe lucruri in piete.
Euroexpo Trade Fairs lanseaza o noua editie a Gifts Show, singura expozitie din Romania dedicata industriei de obiecte promotionale. Evenimentul se va desfasura in perioada 21-24 septembrie, la Romaero Baneasa, Bucuresti in cadrul unui pavilion de 3000 de m2, accesibil si avantajos atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori.
Euroexpo Trade Fairs lanseaza o noua editie a Print & Sign, singura expozitie din Romania dedicata industriei poligrafice si productiei publicitare.
Pe 8 aprilie, ziarul lanseaza aplicatia proprie pentru iPad si dezvaluie noua versiune a site-ului gandul.info, cu multiple functionalitati noi si un layout restilizat, menite sa imbunatateasca experienta utilizatorilor, indiferent de dispozitivul de pe care utilizatorii acceseaza informatia, informeaza MEDIAFAX.
"La inceput am crezut ca este vorba doar despre mintea deplasata a unui individ fascinat de povestile nemuritoare, de Alba ca Zapada, Scufita Rosie sau Pinocchio, dar constat ca e timpul ca romanii sa stie ca sunt supusi unui bombardament mediatic bine pregatit, analizat serios si menit a induce in eroare opinia publica, pentru a genera, artificial, o stare de confuzie totala", se arata intr-o declaratie de presa semnata de Ilie Sarbu, intitulata "Manipulare, dezinformare, minciuna si slugarnicie - numele vostru este Sebastian Lazaroiu".
Principalul e ca mereu isi lanseaza mesajul, clar si dur. ... Ceea ce la emisiunea lui Radu Tudor nu s-a intamplat niciodata, chiar daca se poate intampla sa nu fii de acord cu el.
google-analytics.com