Cautare

198 de rezultate pentru "delia panait" (2.71 secunde)
Fratii Eugen si Cornel Panait, proprietarii Automonza (dealer Fiat, Alfa Romeo, Iveco). Desi nu a dorit sa dezvaluie exact cât câstiga, Cornel Panait a lasat sa se înteleaga ca un proprietar de firma ia mai mult decât directorul general:
Fratii Eugen si Cornel Panait, proprietarii Automonza (dealer Fiat, Alfa Romeo, Iveco). Desi nu a dorit sa dezvaluie exact cât câstiga, Cornel Panait a lasat sa se înteleaga ca un proprietar de firma ia mai mult decât directorul general:
Comvex nu este in masura sa oblige nici un partener sa plateasca, abonamentul forfetar de 1,34 milioane de euro pentru ArcelorMittal Steel Galati fiind stabilit de comun acord cu directorul combinatului, in urma negocierilor, ne-a declarat Viorel Panait, directorul general si presedinte al Consiliului de Administratie de la Comvex.
In ceea ce priveste cei mai bogati afaceristi din Oltenia, acestia sunt Fratii Panait (auto, imobiliare), cu o avere evaluata la 47 - 50 de milioane de euro, urmati de Nicolae Sofianu (imobiliare, constructii, turism), care are o avere evaluata la 46 - 50 de milioane de euro.
"Daca ne uitam in istorie, vedem ca statele si-au permis sa intre in default (incapacitate de plata - n.r.), dar niciodata nu au permis colapsul sistemelor bancare", spune si Iulian Panait, presedintele companiei de consultanta in investitii KTD Invest.
Iata ce puteti achizitiona din magazinul Lizei Panait de la Etajul Designerilor Romani:
Luni, 23 februarie 2015, de la ora 14:30, la Biblioteca Nationala a Romaniei (mezanin, spatiul Palimpsest/Muzeul Cartii) are loc vernisajul expozitiei Braila - literatura, personalitati, istorie, propusa de Biblioteca Judeteana Panait Istrati.
Delia si Animal X vor urca pe scena celui mai asteptat spectacol al lunii decembrie, I Love the 90s! ... Dintre trupele de succes de la sfarsitul anilor 90, Delia si Animal X au fost preferatii nostri pentru aceasta editie!
Dupa ce a petrecut trei saptamani in sudul Frantei - doua la Cannes si una la Monaco la Grand Prix, dupa care a fost plecata cateva zile si la Paris - Delia s-a ales cu o mare raceala de care nu mai poate scapa.
Actrita si regizoarea filmului "D’ORA", Delia Antal va aparea in cartea unui lord!
Actrita si regizoarea Delia Antal a inceput noul an in forta. ... Pentru ca trebuie sa fie mereu in forma si sa arate impecabil, caci oricand se poate ivi un rol important intr-un film, Delia se mentine cum poate mai bine.
Carla's Dreams sunt artistii nonconformisti, talentati, creativi care cuceresc Romania si impresioneaza prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborarile de success cu INNA, Antonia, Delia, Loredana Groza.
Joi, 20.02.2020, la Cercul Militar National - Sala Foaier, a avut loc vernisajul expozitiei de pictura Sidef, semnata de Delia Budurca. ... Arta e un mijloc de a destructura realitatea si a o recrea in forme noi, suportabile, spune Delia Budurca.
Delia e prima care se incumeta sa faca un astfel de show. ... Dupa evenimentul de la Bucuresti, Delia va porni intr-o caravana prin tara.
Delia, alaturi de colegii din grupul de pe Facebook â€" Protectia animalelor Brasov”, anunta ca acei catei care vor fi luati acasa vor fi gata vaccinati, microcipati si spalati, iar ceea ce trebuie sa faca cei care-i iau acasa trebuie doar sa-i plimbe si sa le ofere un loc in gospodaria lor.
La Tortomanu a avut loc ieri referendumul care avea ca scop demiterea primarului PSD, Gheorghe Panait. ... Acum vom incepe lupta cu clasa explotatoare si vom avea grija ca cei corupti sa fie demisi", a declarat Gheorghe Panait.
Prefectul Constantei, Danut Culetu, a anuntat intr-o conferinta de presa organizata ieri, ca a fost intocmita o comisie, prin ordinul prefectului, care sa verifice autenticitatea semnaturilor stranse pentru inlocuirea primarului din localitatea Tortomanu, Gheorghe Panait.
Este vorba de un simplu efect psihologic pe care denominarea il va avea probabil asupra multor preturi din economie, deci si asupra preturilor activelor bursiere ", este de parere Iulian Panait, presedintele societatii de consultanta in investitii KTD Invest.
DNA a anuntat joi declansarea urmaririi penale impotriva lui Mihai Necolaiciuc, fost director general al CNFC CFR, si a lui Traian Panait, fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor.
Din randul acestora fac parte perechea tata-fiu Constantin si Calin Popeci, Adrian Ilie si fratii Cornel si Delian Panait.
google-analytics.com