Cautare

198 de rezultate pentru "delia panait" (2.60 secunde)
Indragostita iremediabil de actorie si avand mai multe studii de profil la Londra si Los Angeles, actrita si regizoarea romanca Delia Antal a bifat cateva aparitii mici, dar valoroase, in filme, alaturi de actori cunoscuti.
Actrita si regizoarea Delia Antal nu intra in panica atunci cand aude de...cancer.
Dupa un an plin de evenimente in care a muncit pana la epuizare, actrita Delia Antal a pasit in 2015 intr-o atmosfera de vis, sarbatorind Noul An in Cuba.
Actrita si regizoarea Delia Antal este stabilita de zece ani la Londra dar nu a uitat nicio clipa ca este romanca.
Dupa ce anul trecut a reusit performanta de a fi primul artist roman care a avut un sold out la doar o luna de la anuntul unui show (Delia's Winter Wonderland) cu bilete cuprinse intre 490 si 690 de lei, Delia revine azi cu un anunt minunat pentru fanii ei.
Nu mai e de mult un secret ca Delia poarta eticheta de cea mai originala artista din Romania. ... Putea fi fiica-ta, putea fi tac-tu, dar fiind vorba de mama, se numeste ma-ta, declara Delia.
Actrita Delia Antal a mancat cu pofta si i s-a facut rau! Anul acesta de Craciun, Delia Antal petrece la Londra, in casa noua.
Cantareata Delia Matache este intr-o continua ascensiune profesionala, dar se pare ca vedeta nu se simte la fel de implinita pe plan profesional. Multi o judeca pe Delia pentru ca nu face copii, insa putini au stiut pana acum care este adevaratul motiv.
Situatia din localitatea constanteana Tortomanu cu privire la primarul Gheorghe Panait este din ce in ce mai tensionata.
Cu cateva zile inainte de Adormirea Maicii Domnului, Liza Panait organizeaza la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" un shooting special pentru promovarea noii sale colectii. Liza Panait revine la tema care a consacrat-o: ... Maria Panait, Ioana Dragne, Andra S, Iuliana Manza.
Actrita a profitat de liberul pe care l-au avut londonezii de Pastele catolic si a fost intr-o mini-vacanta in Emiratele Arabe Pentru ca in ultima vreme a avut mult de munca si a dorit sa finalizeze proiectele pe care le are in derulare, Delia Antal si-a permis o mini-vacanta in Dubai.
Delia Antal are mai multi idoli in cinematografie si a reusit pana acum sa intalneasca cativa. ... Probabil pentru ca suntem amandoua blonde, avem pielea si parul foarte deschise la culoare si ne mai asemanam si la ...pistrui", spune, Delia Antal, zambind.
Actrita si regizoarea filmului "D’ORA", Delia Antal a fost la un pas sa adopte un copil de culoare din Caraibe. ... Atunci cand nu avea cursuri, Delia obisnuia sa viziteze si alte insule din imprejurimi si a avut ocazia sa cunoasca mai multi copii de culoare neajutorati.
Actrita si regizoarea Delia Antal, care isi va lansa in aceasta toamna filmul de debut, "D’ORA", la Bucuresti, si-a amintit ca a trecut prin clipe nu tocmai placute pe cand avea 17 ani si jumatate.
Aseara, la Londra a avut loc un eveniment important, la care actrita si regizoarea Delia Antal a fost privilegiata sa fie prezenta.
Actrita si regizoarea filmului "D’ORA", Delia Antal, a intrat in noul an alaturi de familia ei, cu vise, sperante, si multe asteptari de la 2014. ... Revelionul a prins-o pe Delia Antal cu bani cash la purtator si cu nuci, pentru a avea noroc in noul an.
Pe scena de la Arenele Romane, au urcat si Delia, alaturi de care au cantat piesa Cum ne noi si care a interpretat si Da, mama, piesa compusa de cei de la Carla's Dreams si Loredana Groza pentru Lumea ta, featuring-ul cu artistii, precum si o reinterpretare a O fata singura in noapte.
Delia revine cu videoclipul oficial al piesei Traieste frumos, inspirat din viața artistei, alaturi de o parte dintre prietenii si familia ei. Videoclipul piesei Traieste frumos a fost filmat chiar acasa la Delia, in regia lui Alex Ceausu.
Show-ul, organizat in parteneriat cu LIDL si powered by KISS FM, promite sa fie unul de referinta, iar Delia este artista care definitiveaza lista invitatilor speciali alaturi de care The Motans va interpreta piese devenite celebre imediat dupa lansare.
Delia Antal a reluat dieta de detoxifiere cu lamaie si ulei de artar, numita 'Hollywood Master Cleanse Diet or Lemon Detox Diet'.
google-analytics.com