Cautare

2031 de rezultate pentru "declaratii" (5.75 secunde)
Acuzatii respinse de cel acuzat Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a respins acuzatiile vicepresedintelui PD Cezar Preda, aratand ca astfel de declaratii de week-end "nu fac decat sa incurce actul de guvernare".
El l-a sfatuit imediat si pe colonelul in retragere Charles Halt, ofiterul cu cel mai inalt grad care a facut declaratii privind activitatea OZN din padurea Rendlesham si de la cele doua baze, sa nu participe nici el la filmari.
Dupa propriile declaratii: ... Avea, de jur-imprejur, un brau luminos continuu, ca un curcubeu cu lumini albe, rosii, albastre (sau verzi in alte declaratii), care palpaiau.
Cele mai importante declaratii ale ministrului Justitiei: ... - Nu numai ca procurorul general nu a luat nicio masura, dar prin declaratii publice a aprobat activitatea DNA.
Conferinta de presa a inceput cu o intarziere de peste 30 de minute, dupa ce Mircea Geoana a ramas blocat in trafic pe la Basarabi, oferindu-i ocazia unor declaratii de genul "daca ramaneam la putere, Mitrea termina pana acuma Autostrada Soarelui".
Alte agentii, de la marina americana (US Navy), pana la NORAD au facut declaratii chiar mai dure. ... Toate aceste declaratii erau menite sa transmita, inca o data, publicului mesajul ca - intrucat armata nu mai este interesata de OZN-uri - rezulta ca OZN-urile nu exista.
La scurt timp, purtatorul de cuvant al Marinei, Joseph Gradisher, intr-o serie de declaratii pentru media, a precizat: ... Mai multe declaratii si inregistrari scrise arata acum ca aprobarea necesara pentru lansarea publica a filmuletelor nu a existat niciodata.
Primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus, a fost cel care a "dat tonul" nebuniei cu plecarile, in sensul ca toata lumea se astepta ca, imediat dupa sedinta de Consiliu Local de vineri, sa faca declaratii pe tema inscrierii sale in Partidul Democrat, dupa o "curtare" asidua, dupa cum sustin surse democrate, venita din partea deputatului Stelian Dutu, presedintele PD Constanta.
Parlamentarul a adunat pana acum in sertarul PSD 56 de copii ale declaratiilor de apartenenta completate de primarii partidului si asteapta alte zece declaratii, din partea edililor cu faxuri "deranjate" in ultimele zile.
Urmeaza foarte multe pagini de internet cu stiri cuprinzind declaratii ale deputatului galatean. ... Bogdan Ciuca mai apare si pe un site dedicat activitatii minoritatilor nationale cu o serie de declaratii referitoare la legea minoritatilor.
Asta pentru a scoate in evidenta cele mai importante evenimente, cei mai inspirati oameni politici, cele mai tari declaratii politice si activitatea saptaminala a partidelor. ... Cele mai "tari" declaratii "Am plecat din PC pentru a gasi libertate in PD", a spus Constantin Dumitriu.
Mai mult, deputatul democrat le-a transmis colegilor de Alianta, cu care are de altfel "o relatie foarte buna", sa cam faca ciocul mic in declaratii la adresa racolarilor pe care le-a intreprins:
Doi consilieri locali din comuna Teslui (Dolj) alesi pe listele PSD ar putea fi revocati din functie de plenul consiliului, deoarece figureaza cu cate doua declaratii de apartenenta politica, atat la PSD, cat si la PD, suspectat fiind si secretarul primariei, care a inregistrat actele.
Secretarii au uitat de declaratii Chiar daca a trecut mai bine de o luna si jumatate de la intrarea in vigoare a legii care cere alesilor sa-si declare partidul, aplicarea actului normativ inca le da batai de cap secretarilor din primariile doljene. ... "Nu stiu nimic de aceste declaratii.
Cu declaratii de apartenenta politica nedepuse figureaza: ... De mentionat ca un consilier local din Pestisani, Neculai Stiribat, risca sa isi piarda mandatul, intrucat a depus doua declaratii de apartenenta politica, la PSD si la PD.
Avocatul PSD Alexandru Balan declara ca a solicitat ca instanta sa ia act de incetarea mandatelor retroactiv, adica de la data la care au depus declaratii de apartenenta politica in dublu exemplar, situatie in care, daca instanta da castig de cauza PSD, cei sapte nu mai erau consilieri si nu mai aveau drept de vot.
Cele mai mediatizate declaratii "Regret ca am intrat in politica", au fost cuvintele directorului Apa Canal. ... Tirul de declaratii pe diverse subiecte a demonstrat ca politicienii galateni sint atit activi, cit si plini de imaginatie.
Formatiunea democrata a iesit in fata presei de cele mai multe ori, iar in unele cazuri a dat declaratii neinspirate. Cele mai "tari" declaratii "Tot ce scrie in programul de guvernare al Aliantei a fost realizat.
Cele mai tari declaratii “Eu am facut pact cu Dumnezeu, dar unii politicieni din Galati au facut pact cu diavolul.
Presedintele filialei PSD Prahova, deputatul Marian Saniuta, ii roaga public pe colegii sai din teritoriu sa nu mai faca declaratii referitoare la sustinerea unui candidat pentru functia de presedinte al PSD, intrucat astfel de gesturi amintesc de cele ale PCR, inainte de 1989.
google-analytics.com