Cautare

2031 de rezultate pentru "declaratii" (2.63 secunde)
Asta dupa ce au acuzat statul roman de coruptie in cazul Bechtel (nedovedita pana acum, si mai mult, potrivit celor mai recente declaratii facute mie de ambasadorul american Mark Gitenstein, nu a fost dovedita nici cea mai mica fapta de coruptie).
„Tensiunile care apar intre PNL si PD sunt urmare a unor declaratii, actiuni, atitudini ale lui Basescu, pe care tot mai multi colegi il considera un neprieten al PNL.
La finalul sedintei de ieri, Comitetul Executiv al PNL a dat publicitatii un comunicat de presa prin care „constata cu regret ca, in ultima perioada, mai multi membri ai PNL au facut declaratii publice nefondate, in afara hotararilor partidului si a Codului Etic.
Pe de alta parte, primarul Antonie Solomon a spus ca nu vrea sa profite electoral de acest moment, urmand sa faca mai multe declaratii dupa alegeri. "Vom face declaratii dupa alegeri.
El, ca procuror, nu avea voie sa iasa cu asemenea declaratii publice“, a afirmat Iliescu.
Declaratii si sanctiuni Conform prevederilor proiectului de HCL, agentii economici se vor incadra singuri intr-una dintre cele trei categorii, cu ajutorul unei declaratii date pe propria raspundere.
Calin Popescu-Tariceanu a adresat un apel liberalilor si democratilor care fac declaratii publice pe tema fuziunii si i-a indemnat sa fie rezervati in a respinge proiectul celor doua formatiuni si in a pune conditii reciproce inacceptabile.
Una peste alta, dupa ce Senol Zevri a "umplut" de "respect" si cunostinte intr-ale regulilor de partid mass-media, au urmat si declaratii de genul:
Aceste declaratii se depun, in plic inchis, la presedintele Camerei Deputatilor. Potrivit unui material depus la Biroul Permanent al Camerei, plicurile inchise care contin aceste declaratii pe propria raspundere vor fi trimise pana la 28 martie a.c.
Sunt declaratii pe care Biroul Permanent le condamna si le respinge. ... Iorgovan a mai pierdut in urma cu cateva luni sprijinul politic, tot pentru declaratii pe care le-a facut.
Ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu au inflamat, din nou, spiritele liberale. ... "PD-ul il are presedinte pe Traian Basescu" Ca este nedrept, din prisma ultimelor declaratii, o indica faptul ca uita urmatorul aspect:
...si trei judecatori Pe 30 ianuarie, procurorii anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a judecatoarei Maria Huza, fosta presedinta a Tribunalului Bucuresti si membru al Consiliului Superior al Magistraturii, pentru savarsirea infractiunii de fals in declaratii si instigare la acordarea de credite cu incalcarea legii, precum si a lui Mihai Enachescu, director la Administratia Fondului Imobiliar din Primaria Bucuresti, pentru savarsirea infractiunii de acordare de credite cu incalcarea legii.
Nu stiu de ce a facut primarul astfel de declaratii. A mai facut si inainte astfel de declaratii", a spus Enescu.
Pe fir a intrat si un oarecare Doru Giugula, un apropiat al primarului "care este", care a anuntat ca fostul sef al statului facuse de fapt niste declaratii de sustinere a lui Vanghelie, si nicidecum de a-l critica pe acesta. ... "Ma surprinde ca se apeleaza la declaratii inexistente.
Declaratii pozitive au dat de asemenea reprezentanti locali ai universitatii, ai biroului sanitar, ai politiei si ai KGB-ului. Dupa unele declaratii, episcopia a trimis un preot ortodox sa sfinteasca locul, pentru a-l curata de ceea ce s-a numit "lucrarea diavolului".
Baza de date contine, pe langa date referitoare la apartenenta politica a parlamentarului, numele fiecarei societati comerciale/companii/societati nationale/institutii de credit/grup de interese economic la deputatul care este asociat/actionar, conform propriei declaratii de interese, si numele fiecarei asociatii/fundatii/organizatii neguvernamentale in care deputatul este membru, conform propriei declaratii de interese.
Semnalul dat ieri de catre organizatiile liberale pe diverse cai, comunicate sau declaratii de presa, este extrem de clar: ... Potrivit comunicatului semnat de presedintele Cristian Zaha, liberalii sunt ingrijorati de "repetatele demersuri ale unor lideri politici de a destabiliza PNL prin declaratii si actiuni ostile".
Fostul sef al ADS, Corneliu Popa, a fost condamnat la 8 ani de inchisoare. Sorin Pantis, declaratii: ... Mencinicopschi, declaratii: "Sunt convins ca adevarul va iesi la iveala. Este o sentinta nedreapta.
abuz in serviciu, cu obtinerea pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat ca regreta ca s-a intrat "in genul acesta de declaratii", care nu ii caracterizeaza pe liberali si "nici nu sunt potrivite PNL".
google-analytics.com