Cautare

2031 de rezultate pentru "declaratii" (3.13 secunde)
"Exista si o a doua nuanta a acestei declaratii, pe care cred ca, totusi, trebuie sa o luam in considerare, respectiv aceea ca nu ar trebui sa alimentam cu atata usurinta o zona atat de sensibila.
Conform acelorasi statistici, parlamentarii au sustinut 2.042 declaratii politice in cursul anului trecut. Cele mai multe declaratii politice au fost sustinute de parlamentarii PSD (116 la Camera Deputatilor si 558 la Senat), urmati de parlamentarii PNL (60 de declaratii la Camera Deputatilor si 410 la Senat).
Cred ca atat presedintele Romaniei, cat si Calin Popescu-Tariceanu ar fi trebuit sa ia atitudine impotriva acestei declaratii. Prin tacerea lor, reprezentantii Guvernului au devenit complici ai acestei declaratii care denota nu doar impertinenta, ci si nesimtire", a declarat Ioan Mang.
Calinoiu, dur in declaratii Mana dreapta a lui Florin Carciumaru, respectiv presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu, l-a atacat si el dur pe ministrul economiei Adriean Videanu pentru declaratiile pe care acesta le-a facut recent la Targu Jiu.
Agentia Nationala pentru Integritate (ANI) a anuntat ieri ca a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Mangalia in cazul fostului primar al municipiului pentru fals in declaratii.
"Exista parlamentari care se lauda la finalul mandatului cu 120 de declaratii politice, fara nici o valoare. In mod normal ar trebui sa existe o dezbatere in urma acestor declaratii politice, ar trebui sa fie luate o serie de masuri daca in text exista sesizari serioase", crede Adriana Saftoiu.
Vineri, Agentia Nationala de Integritate a anuntat ca a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre presedintele Senatului a infractiunii de fals in declaratii.
Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre Andrei Valentin Sava, deputat in Parlamentul Romaniei (legislatura 2008-2012), a infractiunii de fals un declaratii.
In opinia acestui partid vandut lui Basescu, Geoana nu are "dreptul moral" de a vorbi despre stanga romaneasca, dupa ce nu s-a abtinut de la emiterea unor declaratii politice ridicole, dupa "premierea cu 25.000 de euro a romanilor intorsi din strainatate, trimiterea de cosmonauti pe luna si instalarea de GPS-uri pe tractoare".
Grupul parlamentar PSD din Senat a avut, marti, o intensa activitatea politica, adresand Guvernului 11 intrebari si 14 interpelari, dar si 11 declaratii politice.
"Vad foarte multe declaratii in ultima vreme cu privire la instabilitatea politica, ceea ce ar putea constitui un element de nesiguranta si pentru investitori, si pentru cei care se uita la Romania in momentul de fata.
Noua lege de functionare a Agentiei Nationale de Integritate, iesita cu forcepsul de pe bancile parlamentului, i-a obligat si pe alesii neamului din Dolj sa publice noile declaratii de avere si cele de interese. ... Ultimele sale declaratii de avere sunt aproape trase la indigo.
Geoana se lanseaza in declaratii fara sustinere' Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Craiova, ca Mircea Geoana se lanseaza in declaratii fara sustinere, necolegiale si greu de inteles, referindu-se astfel la o serie de explicatii ale acestuia, privind vizita inainte de turul doi al prezidentialelor, la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
"Presedintele roman nu a facut niciodata atat de deschis declaratii in favoarea aliatilor nazisti. Totusi, el a avut nenumarate declaratii si actiuni provocatoare".
Urban si Placinta, declaratii socante cu privire la masacrul din Norvegia. ... Mai mult, doi senatori PDL, Iulian Urban si Sorina Placinta, au facut declaratii socante din care reiese ca de fapt vina pentru atentatul ucigas apartine politicilor Uniunii Europene.
Mai mult, doi senatori PDL, Iulian Urban si Sorina Placinta, au facut declaratii socante din care reiese ca de fapt vina pentru atentatul ucigas apartine politicilor Uniunii Europene.
Cred ca primarii care fac declaratii politice ca ei trec la putere daca li se dau bani trebuie sa isi piarda mandatul, sa nu mai aiba dreptul sa candideze din nou. ... Doar pe baza unei simple declaratii, a unui anunt de intentie?
In consecinta, Barroso, Reding si van Rompuy au dat niste comunicate in care s-au adresat in egala masura tuturor partidelor si n-au iesit la declaratii comune cu Basescu, ceea ce toata lumea a remarcat, amintindu-si declaratia suspendatului din iulie, care azi ii bate fundul, anume ca "e un semn infiorator pentru Romania" faptul ca Barroso n-a iesit la declaratie comuna cu Ponta.
Ne ocupam de doua declaratii ale unor fruntasi pedelici.
In urma cu 2 saptamani, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a propus adoptarea de catre Senat a unei declaratii cu scopul de a dezavua public afirmatiile neavenite facute la postul Moldova 1 James Pettit, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chisinau, cu ocazia aniversarii a 25 de ani de independenta a Republicii Moldova.
google-analytics.com