Cautare

2031 de rezultate pentru "declaratii" (8.62 secunde)
"Nu platiti taxele in forma cu trei declaratii", pe care il puteti citi in continuare. ... Apoi, am incercat totusi sa completez cele 3 declaratii. ... Nu doar ca ai de completat 3 declaratii lunar, dar mai sunt si diferite intre ele. ... Uitati-va la aceste declaratii.
Numarul celor care au depus pina pe 30 iunie, la Directia de Finante Galati, declaratii in acest sens e mult mic comparativ cu anul 2004, desi cultivarea rosiilor, castravetilor, ardeilor in sere si solarii este o afacere extrem de profitabila.
Mircea Geoana a initiat, in acest an, in mod repetat, actiuni de divizare a PSD, a facut declaratii impotriva conducerii partidului, a incercat sa destabilizeze USL si a incalcat in repetate randuri deciziile adoptate statutar, beneficiind in mod explicit de sprijinul grupurilor UNPR si PDL din Senat.
În decembrie au fost depuse declaratii nominale pentru 142.660 de salariati, in scadere tot cu aproximativ 3.000 fata de luna noiembrie, cand figurau in tot judetul 145.574 de salariati cu acte in regula.
Noile declaratii de avere cuprind si deja traditionalele referiri la terenuri si cladiri, numai ca detinatorii lor trebuie sa specifice adresa unde acestea se afla, categoria, anul dobindirii, suprafata, valoarea de impozitare, modul de dobindire si titularul. ... "Am dat atitea declaratii de avere ca mi s-a acrit.
Acesta avut in ultimii trei ani 11 luari de cuvant in plen, a facut cinci declaratii politice, a participat la 31 de propuneri legislative, a facut patru interpelari si intrebari in cadrul sedintelor si a sustinut trei motiuni.
Aceste declaratii nu au fost facute pentru cetatenii moldoveni asa cum s-a crezut, ci pentru cetatenii romani care ar fi putut rezona la aceste declaratii si i-ar fi putut aduce inca cateva voturi.
Banca Nationala a Romaniei isi mentine pozitia de a nu face declaratii publice privind liberalizarea contului de capital pana la finalizarea negocierilor cu Fondul Monetar International si nimeni din banca centrala nu este autorizat sa faca declaratii pe aceasta tema, a declarat consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu (foto), citat de Mediafax.
Smaranda Scridon, directorul executiv al DGFP Bihor, informeaza ca urmatoarele declaratii fiscale pot fi depuse prin mijloacele electronice de transmitere la distanta: ... Pentru depunerea prin mijloace electronice de transmitere a declaratiilor, contribuabilii utilizeaza serviciul "Depunere declaratii" existent pe site-ul Ministerului Economiei si Finantelor, portalul ANAF.
Fiscul doljean habar nu are câte declaratii de venit s-au depus pâna la scadenta.
Fiscul doljean habar nu are câte declaratii de venit s-au depus pâna la scadenta.
Pe de alta parte insa, reprezentantii Politiei din localitate afirma ca nu s-a intamplat nimic, de vreme ce exista declaratii de la localnici, respectiv de la Metin Cerchez, care sustin ca nu a avut loc absolut nici un incident, nici o altercatie.
Pe de alta parte insa, reprezentantii Politiei din localitate afirma ca nu s-a intamplat nimic, de vreme ce exista declaratii de la localnici, respectiv de la Metin Cerchez, care sustin ca nu a avut loc absolut nici un incident, nici o altercatie.
“Declaratia lui Geoana ma surprinde, pentru ca din partea unui fost ministru de Externe si actual presedinte de partid ma astept la foarte multa responsabilitate cand se fac astfel de declaratii. ... Eu nu pot confirma aceste declaratii“, a spus Tariceanu.
Liderii PD au solicitat reprezentantilor PNL, in sedinta de ieri a conducerii Aliantei, ca presedintele Ligii alesilor locali ai PNL, Ludovic Orban, sa nu mai faca declaratii publice critice la adresa democratilor si a presedintelui Traian Basescu, au declarat surse din Alianta.
Potrivit legii, parlamentarii sunt obligati sa depuna anual declaratii de avere si sa si le reactualizeze ori de cate ori dobandesc bunuri noi, cum ar fi terenuri, masini, bijuterii sau imobile.
Presedintele organizatiei judetene PNL Suceava, Ion Lungu, le-a cerut membrilor din structurile de conducere ale acestei formatiuni si ale organizatiei municipale sa dea declaratii de fidelitate fata de partid, dar trei dintre acestia au evitat.
Declaratii Victor Ponta la Congresul USL Congresele extraordinare ale celor trei formatiuni politice care alcatuiesc Uniunea Social Liberala - PNL, PSD si PC, s-au reunit sambata, 7 aprilie 2012, incepand cu ora 10:30, la Romexpo. ... Declaratii Victor Ponta: ... Declaratii Sorin Frunzaverde:
Multi candidati, putine declaratii Si, totusi, ANI pare sa se fi sufocat din cauza numarului mare de documente pe care trebuie sa le proceseze. ... Presedintele Biroului Electoral Judetean Dolj, Gheorghe Dasu, a precizat pentru GdS ca BEJ a transmis ANI respectivele declaratii inca de acum doua saptamani.
2006 este primul an in care contribuabilii care realizeaza venituri numai din salarii nu mai trebuie sa depuna declaratii de venit.
google-analytics.com