Cautare

2470 de rezultate pentru "declaratie" (2.63 secunde)
Senatorul Niculae BADALAU a sustinut o declaratie politica intitulata "NU VA MAI BATETI JOC DE ROMANI, DOMNULE PRESEDINTE!", pe care o puteti citi in continuare. Desi, la modul declarativ, poporul este invocat de presedintele Basescu la fiecare declaratie, acesta este ultimul la care viitorul...fost presedinte se gandeste.
"Eu nu voi milita pentru o noua suspendare, dar aceasta declaratie este un real motiv de suspendare pentru Traian Basescu, si il descalifica. ... Sa vii cu o asemenea declaratie este extrem de grav.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut in plenul Senatului din 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul: ... Pentru a nu lasa loc niciunei speculatii, imi permit sa citez exact o declaratie a domniei sale, care a provocat declansarea procedurii de retragere a Ordinului National "Steaua Romaniei":
Senatorul Titus Corlatean, ministrul Afacerilor Externe, a sustinut o declaratie politica referitoare la decizia Curtii Constitutionale de la Chisinau de recunoastere a limbii romane drept limba oficiala, declaratie pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "O mai buna coordonare pe obiectivele de politica externa.Afirmarea statului roman printr-o politica externa proactiva.", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Leonardo Badea a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Uniunea Social Democrata - valorizarea stangii europene moderne", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica, intitulata "Pentru un sector sustenabil al economiei sociale", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata " Pensiile si salariile nu pot creste la un nivel satisfacator fara o reforma a sistemului", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Octavian Liviu Bumbu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata " Cazul Laszlo Tokes: ... Face ce face Laszlo Tokes si revine in centrul atentiei, periodic, cu cate o declaratie menita sa inflameze spiritele.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Denigrarea si jignirile au ajuns la rang de virtute pentru presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "Despre Europa si despre bunul simt al parlamentarilor romani", pe care o puteti citi in continuare. ... De ce am dorit sa fac aceasta declaratie politica?
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "A face politica in interesul oamenilor ", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata ',,Inghititorul" de sisteme', pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Ioan Denes a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Intr-o declaratie politica rostita de la tribuna Senatului inaintea inceperii campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale spuneam:
- Alina Gorghiu face o declaratie imprudenta: ... - In prima sa declaratie de avere ca presedinte, Klaus Johannis a demonstrat ca e om gospodar si ca averea i-a crescut cu 26.000 lei.
Seful statului roman va fi primit la Palatul Elysee, la ora 14,00 (ora Romaniei), de omologul sau francez, Francois Hollande, cu care va avea convorbiri tete-a-tete, un dejun de lucru si cu care va sustine o declaratie comuna de presa.
Senatorul Florea VOINEA a sustinut o declaratie politica intitulata: Habita ad populum. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: ... orice declaratie publica pe tema justitiei este un sprijin fatis al fostului presedinte pentru protejata lui, Elena Udrea, care ramane in continuare, neindoielnic, buna pentru Romania.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o declaratie politica intitulata: ... La cele de mai sus, amintesc si recenta Declaratie-apel catre guvernanti, a autoritatilor locale din Shumen si Calarasi, pentru finantarea noului pod peste Dunare la Calarasi- Silistra.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Iar prin aceasta declaratie, Klaus Iohannis a demonstrat ca este doar presedintele liberalilor, ceea ce contravine flagrant angajamentelor pe care si le-a luat si juramantului pe care l-a depus in fata tuturor romanilor.
google-analytics.com