Cautare

2470 de rezultate pentru "declaratie" (3.31 secunde)
Fata de aceasta declaratie, Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2,il ataca dur pe presedintele PDL, Emil Boc, pentru hotararile "uneori nesabuite" prin care a incercat sa iasa din criza "pe spinarea unor categorii defavorizate".
"Basescu s-a comportat ca la gradinita, la summit-ul NATO" Presedintele Traian Basescu s-a comportat ca "la gradinita", la summit-ul NATO de la Chicago, unde "s-a scalambat" doar pentru a iesi in evidenta in fata presei, in momentul in care ministrul de externe, Andrei Marga, sustinea o declaratie, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Presedintele Traian Basescu va sustine miercuri, la ora 13.00, pe Aeroportul Henri Coanda, o declaratie de presa, inainte de a pleca la reuniunea informala a Consiliului European, informeaza NewsIn.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Asa cum precizam la un moment, intr-o declaratie politica, Romania a avut parte pana nu demult, de eforturile politizate ale Guvernului Boc, apoi Ungureanu, de atragere a fondurilor europene si operare cu banii europeni.
Sedinta plenului reunit al celor doua camere ale Parlamentului in care premierul Victor Ponta va sustine o declaratie pe tema politicii interne si internationale va avea loc pe 12 iunie, la ora 15,00, informeaza Agerpres.
Senatorul VALER MARIAN a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Fiindca nu este la prima declaratie de acest fel, ar trebui sa i se mai reteze din fumuri (si chiar din mustata) acestui Kover, inclusiv prin declararea sa ca persona non grata in Romania.
Oficialul german declara, evident diversionist, ca atunci cand a cazut zidul berlinez prima declaratie a nemtilor a fost ca ei sunt poporul, ei iau deciziile, iar a doua a fost ca ei sunt un singur popor.
Aveti rateurile voastre, inevitabile, dar cand e nevoie, sunteti la datorie. Crin, declaratie telefonica la Antena 3: ... Victor Ponta, declaratie de presa: Ma intreb daca d-l Basescu e fericit. UPDATE.
acesta si-a permis o aroganta cu care dorea sa-i dea peste nas premierului i-a solicitat viitorului ministru al Culturii sa de o declaratie pe proprie raspundere ca n-a plagiat in viata lui.
"Un presedinte al Romaniei nu are voie sa faca o astfel de declaratie", spunea Victor Ponta, citat de Antena 3. ... Un presedinte al Romaniei, cand face o declaratie publica, trebuie sa inteleaga care este mesajul.
"Va marturisesc ca nu este cea mai vesela zi din mandatele mele de presedinte al Romaniei, pentru ca este prima data in opt ani de exercitare a functiei cand sunt impiedicat sa-mi exercit atributiunile constitutionale", a spus Basescu, intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni.
"Va propun ca (...) o data la 3 luni sa ne vedem in Piata Universitatii, in ultima sambata de la fiecare a treia luna, la ora 17,00, pentru raportul presedintelui in fata romanilor"(Declaratie facuta in Piata Universitatii dupa exit-poll-ul referendumului pentru demitere - n.a.).
Gordon a precizat ca , dupa intalnirile cu oficialii romani, va sustine o declaratie de presa in care isi va exprima punctele de vedere rezultate. ... Gordon nu a facut nicio declaratie nici la sosire, nici la plecarea de la intalnirea cu Traian Basescu.
Incalificabila declaratie a doamnei Reding (Autor: ... Exact in acel moment mi-a cazut sub ochi o noua declaratie a Vicepresedintelui Comisiei Europene si Comisarului european pentru justitie, Viviane Reding.
"Tara a facut ce a trebuit in conditii de criza, dar ne impiedicam de interesele a 471 de parlamentari" Presedintele Traian Basescu a avertizat, azi, intr-o declaratie de presa, ca raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare, pe care Comisia Europeana il va prezenta, anul viitor, va fi "dezastruos", invinuind refuzul Parlamentului de a permite urmarirea penala a fostilor ministri Laszlo Borbely si Victor Paul Dobre.
"M-am referit la ultimele declaratii ale domnului presedinte Tamas Sandor (seful CJ Covasna - n.r.) privind autonomia Tinutului Secuiesc, o declaratie care ma ingrijoreaza.
Bogdan Tiberiu Iacob) O declaratie grava a unui lider marcant al PNL, Sorin Frunzaverde, provoaca furia premierului Ponta si chiar amenintari cu represalii din partea acestuia la adresa "iresponsabilului" din Resita.
Aceasta declaratie a facut-o Traian Basescu in cadrul interviului acordat celor de la Digi24.
Senatoarea Gabriela Cretu a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... (Fac aceasta declaratie la indemnul unor prieteni care mi-au atras atentia ca adevarul are obiceiul sa iasa ca uleiul la suprafata doar daca se oboseste careva sa-l formuleze.) Politica este prin definitie locul compromisului.
Prin Rosca, Ponta i-a batut lui Antonescu un cui in talpa (Puterea) "Din neant, pe la mijlocul lunii mai, liberalul Sorin Rosca Stanescu a facut urmatoarea declaratie:
google-analytics.com