Cautare

2470 de rezultate pentru "declaratie" (2.66 secunde)
"Dosarul mai trebuie sa contina si o declaratie pe proprie raspundere, legalizata notarial, din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate, precum si o declaratie pe proprie raspundere, autentificata la notariat, din care sa rezulte numarul de copii minori aflati in intretinere", se arata intr-un comunicat de presa emis de AJOFM Dolj.
Intr-o declaratie de presa, premierul a precizat ca noul termen al scrutinului va fi stabilit printr-o hotarare de guvern de comun acord cu partidele parlamentare.
Investirea noilor ministri a fost insotita joi de o declaratie scurta a presedintelui Traian Basescu, declaratie apreciata in general de liberali drept normala, asa cum ar fi trebuit sa fie toate celelalte iesiri la rampa ale primului om in stat.
Respectivii parlamentari au remis joi publicitatii o declaratie politica favorabila presedintelui, in care au afirmat ca il sustin pe presedintele Traian Basescu, depasind votul pe care l-au dat in Parlament la suspendarea sa din functie si recunosc ca au gresit intrand in jocul altor interese.
"As fi bucuros daca si membrii Coalitiei pentru un Parlament Curat ar prezenta cate un astfel de certificat, dupa cum as fi bucuros daca ar prezenta si o declaratie de interese, dupa cum as fi si mai bucuros daca ar prezenta si o declaratie de avere.
Pe de alta parte, si vicepresedintele Senatului, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat marti ca Biroul Permanent a decis, cu majoritate de voturi, sa elaboreze o declaratie impotriva discursului liderului UDMR, Marko Bela, declaratia urmand sa fie dezbatuta si aprobata in plenul Camerei Superioare a Parlamentului.
Fostul presedinte a luat o copie dupa rezolutia de infirmare a actului de punere sub acuzare a sa. Totodata, Iliescu a dat si o declaratie pe 11 pagini, potrivit unor surse judiciare.
Bulgaria, Ungaria si Croatia au anuntat miercuri ca vor recunoaste independenta Kosovo, intr-o declaratie comuna difuzata simultan in cele trei capitale.
In acest top este prezent numele deputatului Petrea Constantin, care, in baza de date a Camerei Deputatilor, figureaza cu ultima declaratie de avere din data de 20 decembrie 2006.
Mircea Geoana mai detine un depozit bancar la Citibank USA, deschis in 1998, in valoare de 89.400 USD, si un fond de investitii, la Morgan Stanley USA, din 1999, in valoare de 117.517 USD, a caror valoare a ramas neschimbata de la ultima declaratie de avere.
La scurt timp dupa aceasta declaratie, Bush a fost sunat de Dmitri Medvedev, care i-a spus ca trupele georgiene comit "actiuni barbare", soldate cu "mii si mii de victime".
Toate cele 26 de tari membre NATO au avertizat, in urma intrunirii de ieri, printr-o declaratie comuna, ca NATO nu poate "continua ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat" in relatiile cu Moscova, cerand Rusiei sa "demonstreze, atat verbal cat si prin actiuni, angajamentul in favoarea principiilor pe care s-a construit relatia" NATO-Rusia.
"Fiecare declaratie pe care o face de fapt adanceste criza, creeaza un sentiment de panica, creeaza un sentiment de instabilitate politica si este clar ca acum a inceput sa se razboiasca cu oricine altcineva decat cu criza", a afirmat Geoana.
Ministerul Turismului a pus la dispozitia comisiei parlamentare toate documentele referitoare la activitatea institutiei solicitate, iar dovada acestei afirmatii o face corespondenta dintre comisie si minister, se arata intr-o declaratie de presa a ministrului Turismului, Elena Udrea.
Practic a venit astazi aici sa faca o declaratie politica pe care putea sa o faca in orice alta parte, de preferat la sediul PD-L.
Deputatul PNL Adriana Saftoiu a citit in plenul Camerei Deputatilor o falsa declaratie politica pentru a atrage atentia asupra scaderii rolului parlamentului.
Atunci chiar a fost o promisiune, nu o declaratie. ... "Declaratia lui Traian Basescu imi aminteste de o declaratie a lui Emil Boc, din 2008, pe atunci doar presedinte PD-L si primar al Clujului.
Senatorul PSD Catalin Voicu a declarat ca nu stie de ce a fost ridicat, dar ca inca nu a dat nicio declaratie procurorilor intrucat isi asteapta avocatul. ... Nu am dat nicio declaratie procurorilor DNA, pentru ca imi astept avocatul.
Intr-o declaratie politica sustinuta in plenul Parlamentului, deputata liberala Cristina Pocora pledeaza contra prezentei violentei verbale si fizice in programele destinate copiilor.
Senatorul PSD Serban Valeca a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Licenta portocalie de amputari en-gros expira", pe care o puteti citi in continuare. 'Vorbeam saptamana trecuta intr-o declaratie politica despre faptul ca actualii guvernanti reduc veniturile romanilor pana la infometare.
google-analytics.com