Cautare

2470 de rezultate pentru "declaratie" (2.91 secunde)
Agentia Nationala de Administrare Fiscala, pentru a veni in sprijinul contribuabililor persoane fizice in indeplinirea obligatiilor declarative pentru anul fiscal 2007, va trimite prin posta, in perioada 7-17 aprilie, plicurile cuprinzand formularul "Declaratie privind veniturile realizate", ghidul de completare, scrisoarea adresata contribuabililor, precum si plicul destinat trimiterii declaratiei de venit de catre contribuabili catre organul fiscal in raza caruia isi are domiciliul.
Intreprinderea familiala trebuie sa depuna la administratia de care tine, D223 "Declaratie anuala pentru asocierile fara personalitate juridica constituite intre persoane fizice". Pentru asocierile care realizeaza mai multe categorii de venit, se depune cate o declaratie pentru fiecare categorie de venit in parte, conform Ordinului 2371/2007.
Totodata, 25 iunie 2009 reprezinta ultima zi pentru depunerea formularului 100 "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat", pentru obligatiile de plata cu termen lunar, precum si a formularelor 102,103, 300, 301 si 224, a mai spus directorul coordonator al DGFP.
Autoritatile puteau evita debandada din ultimele zile, daca aceia cu "venituri de natura profesionala" - cum se numesc mai nou veniturile in afara salariului - s-ar fi platit intr-un singur cont si daca ar fi fost nevoie de o singura declaratie.
Cei care aveti astfel de contracte si vi se retine 10% trebuie ca anul urmator sa depuneti declaratie la Fisc si sa achitati la stat din buzunarul propriu diferenta de 6%, pentru a ajunge la impozit de 16% asupra venitului.
Dupa sute de mesaje primite de la fani, Smiley face prima declaratie despre single-ul abia lansat, Aprinde scanteia”, o piesa-manifest pentru generatiile de tineri cid:[email protected] Link YouTube:
Senatorul Valer Marian a sustinut in urma cu un an o declaratie cu titlul: ... In data de 27.02.2012 am prezentat in Senatul Romaniei o declaratie politica intitulata "Cateii lui Basescu de la ANI", care avea urmatorul continut:
Declaratie ciudata facuta de presedintele ICCJ Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a facut joi o declaratie iesita din comun. ... Ulterior, Livia Stanciu a facut o declaratie cel putin ciudata.
O importanta declaratie politica a senatorului UNPR Damian Draghici puteti citi in continuare.
Senatorul UNPR Damian Draghici a sustinut in data de 11 februarie 2014 o declaratie politica referitoare la initiativa legislativa privind infiintarea Fundatiei "Proiect Ferentari", pe care o puteti citi in continuare.
Mi-am adus insa aminte de o declaratie pe care edilul a facut-o intr-o conferinta de presa atunci cind se declansase urmarirea penala si cind trebuia sa dea o declaratie in calitate de invinuit.
Probabil nu fiindca le-a vandut, ci fiindca la ultima declaratie de avere facuse exces de zel. ... Becali precizeaza in declaratie ca valoarea totala a averii este de 450 de milioane de euro.
Declaratie comuna Presedintii Basescu si Voronin au adoptat o declaratie comuna, in care se pronunta asupra necesitatii utilizarii eficiente a potentialului de colaborare, a valorilor europene, consolidarii securitatii europene si regionale, precum si a dezvoltarii relatiilor dintre ambele state, in cele mai diverse directii, printre care domeniile comercial-economic, social-umanitar si cultural.
Boc invoca o declaratie a ministrului Nica referitoare la posibilitatea fraudarii alegerilor prezidentiale cu ajutorul turismului electoral, urmand sa fie folosite autocare ale firmelor de transport. ... Majoritatea a adoptat o declaratie politica in Parlament, prin care isi afirma sustinerea pentru Klaus Iohannis in fruntea Guvernului.
• 7 mar 2007 - Guvernul Republicii Moldova face apel la intelegerea si sprijinul partenerilor sai europeni si internationali pentru a influenta readucerea intereselor Romaniei in albia fireasca a relatiilor de buna vecinatate, se arata intr-o declaratie a Executivului de la Chisinau.
Senatorul PPRM Irina Loghin a tinut ieri la Senat o declaratie politica prin care a promovat folclorul romanesc ca parte esentiala a patrimoniului national.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Declaratie uluitoare a presedintelui Traian Basescu. Potrivit sefului statului, contractul cu firma americana Bechtel a fost reziliat pentru ca ambii parteneri au vrut sa fure!
Aceasta prevedere exista in prezenta declaratie de avere a demnitarilor. In plus, ministrul nu este de acord nici cu eliminarea consemnarii veniturilor copiilor din declaratie de avere.
“Nu imi asum responsabilitatea“ Sunt si senatori care au simtit nevoia sa dea diverse explicatii, in subsol, imediat dupa paragraful “prezenta declaratie constituie act public si raspund potrivit legii penale pentru inexactitatea sau caracterul incomplet al datelor mentionate“.
google-analytics.com