Cautare

3017 de rezultate pentru "declaratie alin cioara" (4.19 secunde)
Daca dupa confirmarea primului focar de gripa aviara romanii anuntau autoritatile pentru orice porumbel sau cioara gasita moarta pe strada, astazi ei trec pe linga acestea fara sa le mai bage in seama.
Afacerea Puterea incepe sa dea roade. Tot mai multi opozanti, care se vad amenintati de sagetile Anticoruptiei, incearca sa-si croiasca drum spre PD sau PNL, pana nu este prea tarziu.
Sunt cate unii care, atunci cand sunt prinsi cu fofarlica sau nu mai e mult pana..., incep sa tipe ca din gura de sarpe.
Liberalii, in primul rand Tariceanu, sunt pusi astfel in situatia de a da vrabia din mana pe cioara de pe gard.
Asa ca slabe sperante, dupa atatea certuri, sa vedem din porc stup si din cioara cuc. Asta-i comedia la noi.
Ce nu inteleg este de ce statul roman umbla cu cioara vopsita si nu stabileste mai multe zile libere legale, pentru ca exista o multime de domenii de activitate, de institutii si de apucaturi care nu sint in nici un fel prezente in calendarul relache-ului national.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Aliniatele prevad • (3) Propunerea de revocare prevazuta la alin.(1) sau (2) se face in scris, sub semnatura initiatorilor, o singura data intr-o sesiune.
Senatorul Marian PAVEL a sustinut o declaratie politica intitulata " Egalitate in fata legii", pe care o puteti citi in continuare. ... Conform alin.(1) al art. ... 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, prin alin.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o declaratie politica intitulata: ... alin. (1) ca Dreptul la ocrotirea sanatatii este garantat, iar la alin.
Parlamentul a adoptat miercuri, cu majoritate de voturi, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, o DECLARATIE prin care Legislativul se angajeaza cu fermitate sa serveasca exclusiv natiunea pe care o reprezinta, opinia structurata si legala a societatii romanesti fiind exprimata in mod legitim si cu exclusivitate de Parlament.
Nu, mergeti dumneavoastra, sa dati declaratie si sa va dea dovada pentru acte.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o declaratie politica intitulata: ... 18.02.2015 - Declaratie politica nr. ... 15.12.2014 - Declaratie politica nr. ... 01.04.2014 - Declaratie politica nr. ... 11.03.2014 - Declaratie politica nr.
Declaratie - protest a Parlamentului privind blocarea aderarii Romaniei la Schengen Guvernul olandez a anuntat inca de vineri seara ca, la reuniunea ministrilor de Interne (JAI) din 22 septembrie, se va opune aderarii, chiar si partiale, a Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen.
Senatorul Sorin-Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Aceasta nu este nici o declaratie interpretata. Nu este nici o declaratie facuta de catre Opozitie pentru a pune bete in rotile Puterii. Nu este nici o declaratie facuta de un neica nimeni.
PDL va cere Parlamentului o pozitie oficiala fata de arborarea in Parlamentul Ungariei a steagului secuiesc PDL va cere Parlamentului sa elaboreze o declaratie de presa prin care sa exprime pozitia oficiala fata de arborarea in Parlamentul Ungariei a steagului secuiesc, a anuntat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda.
100 "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat", 102 "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale", 103 "Declaratie privind accizele";
"Nu am facut politie politica, dar am dat note la securitate", aceasta a fost declaratia pe care deputatul PSD Alin Teodorescu a facut-o in cursul zilei de vineri. ... De asemenea, Alin Teodorescu a precizat ca in perioada mentionata au avut loc si perchezitii la domiciliul sau.
82, alin. ... 83, alineatele 1 si 3, coroborate cu articolul 155, alin. 3 din Constitutie. Pe de alta parte, deputatul PSD Valer Dorneanu declarase ca presedintele ales al tarii trebuie sa depuna juramantul in fata Parlamentului legal constituit, adica dupa stabilirea Biroului Permanent.
In al doilea rand, in calitate de parlamentar aflat la al doilea mandat (deputat in perioada 2004-2008 si senator din 2008) si, mai ales, in calitate de fost sef al Grupului senatorial al PDL si de presedinte al Comisiei de Regulament din Senatul Romaniei, ar fi trebuit sa cunoasteti ca, potrivit dispozitiilor art.72 alin.1 din Constitutia Romaniei, art.22 din Legea nr.96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor si art.172 alin.3 din Regulamentul Senatului, senatorii beneficiaza de imunitate parlamentara pentru declaratiile lor politice, neputand fi trasi la raspundere juridica pentru acestea.
google-analytics.com