Cautare

62875 de rezultate pentru "decesele din romania" (5.38 secunde)
Tot din cuprinsul aceluiasi raport se constata ca, aceasta boala continua sa faca ravagii in randul romanilor, rata de mortalitate fiind de 248 de cazuri la 100.000 de locuitori, cu 18% mai mare fata de media Uniunii Europene si cu 65% mai ridicata fata de media tarilor dezvoltate.
La nivel global, anual, 7 milioane de persoane mor inainte de vreme din cauza poluarii aerului Potrivit estimarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 7 milioane de persoane au murit prematur in anul 2012 din cauza expunerii la poluarea aerului.
Desi documentele din antichitate (sec. ... Toxinele actioneaza in diferite zone din sistemul nervos central, inclusiv placile motorie terminale, maduva spinarii si creieri, precum si in sistemul nervos simpatic. ... Numai 1% din cazuri sunt fatale. ... Sunt implicati nervii cranieni, in special din zona fetei.
MAGDA MARINCOVICI) Anual, in lume, 6 milioane de persoane mor din cauza tabagismului Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) recomanda cresterea taxelor la produsele de tutun pentru a descuraja tababismul si a reduce riscul ca noi consumatori sa devina dependenti de acest viciu.
De altfel, incepand din anul 1990, depresia a devenit, in premiera, o problema prioritara de sanatate publica. Si OMS prognozeaza, de asemenea, ca depresia se va situa din acest punct de vedere pe locul intai, in perspectiva anilor 2030.
De ceva vreme, rasarit parca din neant, un medic constantean face valva pe plan national si chiar si international.
La 70% dintre pacientii cu Aproape jumatate dintre persoanele care au cancer afla prea tarziu ca sufera de aceasta boala, sansele lor de supravietuire scazand foarte mult, se precizeaza intr-un raport recent al Institutului pentru Cercetarea Cancerului din Marea Britanie.
Un studiu realizat de o prestigioasa universitate de medicina din Statele unite releva faptul ca blocantele de calciu, medicamente care au rolul sa se opuna intrarii calciului in celule, cauzeaza anual 85.000 de morti care ar putea fi evitate.
Magda Marincovici) Bolile cardiovasculare provoaca peste 50% dintre decesele inregistrate in Europa, adica mai multe decese decat toate formele de cancer la un loc, mortalitatea fiind mai mare printre femei si pacientii cu nivel socio-economic scazut, avertizeaza specialistii participanti la Congresul Societatii Romane de Hipertensiune (SRH), Bucuresti, 18-20 septembrie.
Decesele provocate de accidentele rutiere sunt de trei ori mai numeroase in cazul baietilor.
Motivul pentru care cuplurile divorteaza din ce in ce mai des Casatoriile se incheie mai des printr-un divort daca sotiile sunt acelea care se imbolnavesc si sunt diagnosticate cu o maladie grava, intrucat sotii nu pot face fata acestor situatii dificile.
Furtuni puternice au lovit regiuni din centrul si sudul Europei, ucigand cel putin 13 persoane, inclusiv trei copii. Decesele, cele mai multe provocate de caderi ale copacilor, au fost raportate in Italia si Austria si pe insula franceza Corsica, scrie BBC.
Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier.
Bogdan Socea, managerul Spitalului Sfantul Pantelimon din Bucuresti, a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca pana in momentul de fata, din analiza preliminara, nu s-au constatat date care sa ateste o viciere a tratamentului in Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva.
Totusi, un copil din cinci este slavat prin vaccinare: ... Decesele pricinuite de rujeola, la nivel global, au scazut cu 75% intre 2000 si 2013.
Zelenski spune ca si-a pierdut interesul pentru NATO cand si-a dat seama ca nu este pregatita sa accepte Ucraina. Acesta da vina pe Occident pentru decesele din Ucraina.
3 decese au fost inregistrate la categoria de varsta 40-49 de ani, 3 decese la categoria de varsta 50-59 de ani, 10 decese la categoria de varsta 60-69 de ani, 19 decese la categoria de varsta 70-79 de ani 19 decese la categoria de peste 80 de ani 53 dintre decesele inregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbiditati, iar un pacient decedat nu a prezentat comorbiditati.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010. • 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Mesaj din SUA pentru Romania.Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul Romaniei Textul de mai jos este o scurta conferinta - sustinuta intr-unul din amfiteatrele Facultatii de Drept - de Wess Mitchell, presedintele CEPA. Romania dupa Razboiul din Ucraina: ... SUA au problemele lor din Asia.
Viorel Vacaru, Director medical si reglementari in domeniul farmaceutic Laboratoire Innotech International, Reprezentanta pentru Romania Parte a Grupului Innothera Anul trecut, Grupul INNOTHERA a implinit 100 de ani de la infiintare, o varsta venerabila chiar si printre marile companii farmaceutice mondiale.
google-analytics.com