Cautare

62830 de rezultate pentru "decesele din romania" (5.00 secunde)
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
"Estimam deocamdata o crestere medie de 15% la alimente, care se va produce treptat, pe grupe de produse, in maxim o luna, o luna si jumatate, din cauza devalorizarii leului si a ratei de schimb si tinand cont de faptul ca aproximativ 50% din materia prima alimentara este din import", a precizat Minea.
In Romania, salariul este taxat de catre stat cu 45,5%, in timp ce angajatul primeste in mana doar 54,5% din adevaratul lui venit salarial. ... GdS va prezinta unde se situeaza Romania in randul tarilor din Europa cand vine vorba despre contributii sociale.
Puteti citi in continuare a opta parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu: ... avem de-a face cu cel mai incompetent si neperformant Guvern pe care l-a avut Romania vreodata!
Bulgaria reprezinta o atractie financiara pentru ca are printre cele mai mici impozite din UE.
Romania a dat UE 4,5 miliarde de euro si a luat inapoi 600 de milioane de euro Boc a taiat salariile la Bucuresti, dar sponsorizeaza economiile Germaniei si Frantei pentru ca nu atrage fondurile europene, Romania a platit drept contributie obligatorie la bugetul Uniunii Europene de la integrare pana in prezent peste 4,5 mld.
Catena, cel mai mare lant de farmacii din Romania, anunta incheierea unui parteneriat cu Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania (COPAC), prin care cei peste 6.000 de membri ai acesteia vor beneficia de reduceri suplimentare la achizitionarea de medicamente.
euro BNR GAZDUIESTE REUNIUNEA "COLEGILOR DE CLASA" DE LA FMI SI BM Romania, al doilea mare client al Fondului Monetar International din Uniunea Europeana dupa Grecia, va gazdui in acest weekend reuniunea rotativa a constituantei FMI si a Bancii Mondiale, structura organizatorica condusa de Olanda si care reprezinta inclusiv interesele Bucurestiului in comitetele directoare ale celor doua institutii financiare internationale.
"In Israel cine nu-i din Romania are sigur un prieten roman" (Autor : Bogdan Chirieac) Premierul Israelului Benjamin Netanyahu s-a aflat la Bucuresti in aceasta saptamana, intr-o vizita aproape ignorata de media din Romania. ... Romania a promis sprijin Israelului.
Rambursarea imprumutului se face treptat in trei-cinci ani.Romania a convenit asupra unui acord stand-by pe doi ani cu FMI pentru 12,95 miliarde de euro, pachetul total de finantare externa, de la Fond, UE, BM si BERD, urmand sa ajunga la 19,95 miliarde de euro.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
 Curtea Internationala de Justitie (CIJ) de la Haga a decis ca Insula Serpilor sa nu influenteze linia de delimitare, care isi va urma cursul de 12 mile in jurul acesteia, asa cum ceruse Romania.Ca atare, din cei 12.700 de kilometri patrati in disputa se va putea exploata pe circa 9.700 de kilometri patrati, 80 la suta din suprafata fiind in drepturile de exploatare ale Romaniei."Curtea a retinut deja ca Insula Serpilor nu poate fi considerata un punct de baza pentru delimitare.
Declaratia Uniunii Radicale din Romania Declaratie Mircea Batranu: Uniunea Radicala din Romania este un proiect politic. ... In Piata Universitatii din Bucuresti si in pietele publice ale marilor orase din Romania, oamenii ajunsi la capatul rabdarii, au iesit protestand impotriva sistemului politic existent.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri ca, in contextul actualei crize, o problema majora atat pentru Romania, cat si pentru ansamblul Uniunii Europene este cea a locurilor de munca.
Trei ani mai tarziu, pe 24 ianuarie 1862, unirea a fost recunoscuta international, iar statul a primit numele de Romania. Dupa 59 de ani, in 1918, Romania”a reusit sa devina Romania Mare in urma unirii cu Basarabia, Bucovina si Transilvania, locuite si ele preponderent de romani.
Evenimentul este organizat de TenarisSilcotub si face parte din initiativele de dezvoltare sociala ale companiei, urmarind sa construiasca prin film punti de dialog intre oameni din culturi diverse.
Deci, incepand cu anul 2000, Romania a inregistrat continuu crestere economica pana la sfarsitul anului 2008.
Statul este bolnav, iar economia cata a mai ramas este din nou in recesiune; ... Romania nu este, cum ne-am fi asteptat, tigrul economic al Europei Centrale si de Est. ... cum statea Romania, din punctul de vedere al integrarii economice cu tarile dezvoltate, in 1989?
Ziua in care Romania intra oficial in ecuatia migratiei - ce beneficii au la noi refugiatii Primii refugiati repartizati Romaniei au ajuns joi in Romania, fiind asteptati la Galati.
Grupul bancar Millennium din Portugalia a lansat joi, 11 octombrie a.c. o operatiune greenfield in Romania constand in deschiderea simultana a unui numar de 39 de sucursale, in 9 judete din tara plus Capitala.
google-analytics.com