Cautare

2853 de rezultate pentru "date" (4.56 secunde)
In baza de date a Oficiului Registrului Comertului Bucuresti, acest SRL figureaza ca avandu-l administrator pe un oarecare Adrian Ionescu domiciliat in capitala, iar ca actionar unic pe firma ALBANY HOLDINGS LLC cu sediul declarat in orasul Trenton din statul american New Jersey.
In mare parte, nesiguranta era indusa de votul secret - practica inedita pentru PSD-istii obisnuiti sa voteze la ordin si in conformitate cu listele date de sefi.
Borbely Karoly, presedintele Autoritatii Nationale pentru Tineret, a declarat ieri ca la nivel national exista in prezent 195 de tabere din care unele sunt date in concesiune ori chirie unor firme.
Totusi, potrivit interpretarii date de BEC, persoanele care la ora 21.00 se vor afla in desfasurarea diferitelor proceduri in sala in care sunt instalate cabinele de vot vor fi lasate sa isi finalizeze votul.
Cit despre protejatul PNA Ioan Dohotaru, prezentam in continuare opiniei publice date pertinente si concludente: ... Daca nici acum nu are date pertinente si concludente PNA, sa se lase de meserie.
“Atunci cand nu erau stiri care trebuiau date, ele se fabricau si tot erau date“, a mai spus Andronic.
La inceputul anului, in presa centrala apareau cu generozitate date din dosarul profesional al virtualului candidat la primarie. ... Cateva nume si date l-au adus cu picioarele pe pamant.
Deocamdata, nu exista date referitoare la existenta unor tensiuni intre Geoana si Mitrea - situatie care se poate solda cu o buna colaborare - sau nu, daca luam in calcul diferenta de calibru si temperament dintre cei doi.
Nefiind insa cheltuiti, banii au fost luati inapoi la bugetul de stat, in baza unei ordonante date de actualul executiv in prima sa sedinta de guvern.
Tablourile cu Ion Iliescu si Adrian Nastase au fost date jos din sediul PSD Gorj din dispozitia presedintelui filialei, Florin Carciumaru, acestea fiind inlocuite cu sase tablouri cu fotografii alb-negru infatisand diferiti militanti ai miscarii social-democrate din prima parte a secolului trecut.
Baiatul presedintelui Consiului Judetean a anuntat ca a deschis un proces de calomnie impotriva reprezentantului Guvernului, in urma unor declaratii date de acesta in mass-media. ... Din declaratiile date de mine nu reiese ca m-am legat de viata lui.
"Desi beneficia de credite cu o dobanda de 23,5% pe an, nu a achitat nici un leu din acestea, a constituit depozite, dar pe alte societati care nu aveau nici o legatura cu cele care au beneficiat de creante si credite si a achizitionat, folosind in proportie de 50% creditele date de BIR, actiuni prin intermediul altor societati la SIF Oltenia, societate al carei presedinte este in prezent", se precizeaza in rechizitoriul intocmit de DNA pe numele lui Dinel Staicu.
Procurorii Parchetului General au trimis celor de la anticoruptie o parte din dosarul in care Omar Hayssam este acuzat de savirsirea unor acte de terorism, in speta declaratiile date de Mohammad Munaf anchetatorilor romani plecati la Bagdad.
Beneficiarii sunt nimeni altii decat angajati ai primariei, ale caror firme au fost date castigatoare ale contractului.
Continuand explicatiile date Consiliului privind practicile legale ale asiguratorilor, distribuitorii au remarcat ca achizitia pieselor de schimb este efectuata de catre asiguratori (ca intermediari), "sens in care emit, fara drept, comenzi in numele asiguratilor numai catre anumiti distribuitori agreati", tot acestia controland piata "prin intermediul unor platforme informatice specializate cu baze de date", achitand contravaloarea pieselor de schimb direct distribuitorului agreat.
Sunt nascut in primavara si asta ma face sa-i simt pe dinauntru sevele plesnind de sanatate intru vestirea florilor, a roadelor, a fructelor date in parg. ... Beneficiez de date personale care isi au rostul lor in a fi evocate.
Sau date de pe la partide - dar aia deja este mancarea lor proprie de peste. ... Probabil ca, in conditiile date, domnii parlamentari vor deveni mult mai discreti cand vor naviga de nebuni pe internet si, eventual, vor renunta si la vizualizarea site-urilor pornografice.
Sectia 2 Politie a cerut date privind starea civila a membrilor Biroului de Presa al PSD in urma unei plangeri facute de Alina Mungiu Pippidi, care a reclamat ca a fost calomniata si insultata.
Cred ca a facut asta din convingerea ca toata lumea ar trebui sa aiba acces la orice fel de date". ... Baza de date continea fiecare obiect care a fost comandat:
El a anuntat si ca in Bucuresti Orange ofera servicii de date mobile la viteza de 43,2 Mbps, cea mai mare de pe piata.
google-analytics.com