Cautare

2853 de rezultate pentru "date" (3.55 secunde)
Facebook spune ca pastreaza aceste date despre ultimele 90 de zile de activitate. Daca sunteti logati pe un cont de Facebook, numele dvs., adresa de email, prietenii si alte date din profilul dvs.
Printre aplicatiile care colecteaza frecvent date personale fara consimtamantul utilizatorului, se numaraAngry Birds si Brightest Flashlight.
Abonamentul de date aduce profit producatorului, fara sa mai fie nevoit sa vanda telefoane subventionate, pentru a-si recupera mai tarziu banii. ... Pentru 15 euro avem 8 GB de trafic de date.
Clientii Vodafone Romania care utilizeaza servicii mobile - cartele, abonamente si servicii dedicate companiilor - vor beneficia de trafic de date nelimitat si gratuit in Supernet 4G+ de Ziua Indragostitilor Aceasta initiativa este prima dintr-o serie ce urmeaza sa fie implementate de-a lungul anului pentru a marca aniversarea de 20 de ani a operatorului Bucuresti, 13 februarie 2017 - Vodafone Romania lanseaza campania aniversara de 20 de ani oferind trafic de date nelimitat si gratuit pe 14 februarie 2017 tuturor clientilor serviciilor mobile.
Google vrea sa arhiveze toate informatiile cunoscute de oameni Google construieste o baza de date denumita Knowledge Vault care va cuprinde toate informatiile cunoscute despre lumea in care traim si despre istorie.
Sper, stimate cititorule, ca te-ai convins ca avem oarece interese si dincolo de Nistru, cu toate ca probabil esti tipul de roman care se revolta ca americanii nu stiu de spatiul nostru mioritic, dar care permite cu seninatate sa fie tinut in bezna de o scoala ce nu i-a dat nici cele mai elementare date despre fratii sai din Transnistria, Transcarpatia, Pocutia, Bucovina de Nord, Basarabia de Nord, Herta, Basarabia de Sud, Cadrilater, Timocul sarbesc si bulgaresc, Banatul de Vest, Ungaria de est, despre fratii sai aromani, meglenoromani si istroromani.
"Informatiile de la SIE, dovada ca Vadim a refuzat colaborarea" "Noi suntem pe rol cu niste date noi in privinta lui Corneliu Vadim Tudor. ... Aceste noi date arata contrariul faptului ca C.V.
Informatiile au fost date publicitatii joi de seful Serviciului Coordonare Asociatii de Proprietari, din cadrul Primariei Craiova, Marian Giubelan, la un seminar organizat de Camera de Comert si Industrie "Oltenia" si Deko Professional.
Presedintele Comisiei Udrea, Ludovic Orban (PNL), a declarat, joi, ca il "revolta" ultimele "postari" de pe site-ul Ministerului Turismului, aratand ca unele documente au date false de publicare pe site. ... Chiar si aceste postari sunt cu date false , au date de postare mai-iunie.
Degeaba facem baze de date, daca ele nu sunt administrate corect. ... Dar sigur sunt multi care se ocupa de alimentarea cu date a computerelor. Or, noi nu avem suficienti functionari pregatiti pentru gestionarea bazelor de date.
Pe de-o parte, exista functionari bancari care trimit date eronate despre un client la Biroul de Credit.
Baza de date a Biroului de Credit este folosita de banci pentru a verifica riscul de credit al clientilor, insa si beneficiarii unui credit bancar pot sa verifice gratuit, o data pe an, la aceasta institutie, daca figureaza sau nu in baza de date ca restantier.
CSA lucreaza de cateva luni la constituirea bazei de date comune CEDAM privind asigurarile RCA.
Formulare-tip care sint completate gresit, precum si faptul ca nu sint utilizate date din documentatiile de urbanism atunci cind se emit acte precum un certificat de urbanism sau o autorizatie de construire, sint doar citeva dintre neregulile gasite in mediul rural", a spus Savel Rotaru.
Aceasta modalitate de fraudare consta in transmiterea de mesaje electronice catre utilizatori de e-mail, prin care acestora li se solicita date personale de identificare bancara.
Potrivit unui comunicat emis de OMFM zilele trecute, in intervalul 29.03-27.04.2007, oficiul organizeaza inscriere in banca de date pentru sudori MAG (sudura carcase autobuze) in Polonia. ... OMFM organizeaza pe tot parcursul lunii aprilie inscriere in banca de date pentru acest domeniu.
Din cauza ca figureaza în baza de date a Biroului de Credite (BC), acestia nu mai pot lua împrumuturi.
Cu aceasta ocazie vor fi dezbatute mai multe subiecte printre care Tratatul Constitutional, apropiatul summit european din perioada 21-22 iunie a.c., Orientul Mijlociu, protectia sociala pentru artistii aflati in turneu pe continentul european, protectia datelor personale, Sistemul European de Informatii pentru Vize si schimbul de date in cadrul cooperarii transfrontaliere.
O piata mai transparenta si o baza de date comuna a tranzactiilor imobiliare doreste si Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania.
Tot mai multe persoane cad victime fraudelor prin SMS, care, naive fiind, dau de bunavoie anumite date personale infractorilor. ... Dupa aceasta "lamurire" tehnica, respectivul cere cateva date personale pe care, dupa spusele sale, le va introduce in baza de date pentru a facilita ridicarea premiului de catre castigator.
google-analytics.com