Cautare

15574 de rezultate pentru "date meteo republica moldova luna septembrie 2009" (4.39 secunde)
Plecand de la propunerea lui Traian Basescu "doua state, o natiune", presedintele Republicii Moldova acuza autoritatile de la Bucuresti ca ar controla problema identitatilor etnice printr-o politica "impusa de sus".
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Sa ajutam Republica Moldova sa nu repete greselile noastre!", pe care o puteti citi in continuare.
Conform unor date BNR, sistemul bancar a avut o pierdere de 234 de milioane de lei.
In intervalul mentionat, in Carpatii Orientali si Meridionali si in zonele deluroase aferente vor predomina ninsorile si local se va depune strat de zapada.In Moldova va ploua abundent in cursul zilei de joi, 20 noiembrie cand local se vor cumula peste 25 l/mp si izolat 40...50 l/mp, apoi precipitatiile vor deveni mixte si vor slabi in intensitate.
Berbecul are o luna neasteptat de buna. ... Taurul va trebui sa isi rezolve toate problemele in aceasta luna. Daca nu isi descarca frustrarile, va avea o luna fantastic de grea. ... Gemenii au o luna cu niste probe de incercari si pentru ei.
Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol in 15 judete si Bucuresti, din seara zilei de marti PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE Marti se anunta inca o zi geroasa.
PROGNOZA METEO BUCURESTI pentru URMATOARELE ZILE. ... PROGNOZA METEO BUCURESTI JOI. ... PROGNOZA METEO IN TARA JOI. ... Temperaturile maxime se vor incadra intre -1 grad in nordul Moldova si 11 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -12 si 0 grade.
In ziua de sambata, instabilitatea se va manifesta in prima parte a zilei in zonele de centrale, vestice si nord-vestice, urmand ca in Moldova si Muntenia sa se manifeste seara si pe timp de noapte.
Surse oficiale au declarat pentru Mediafax ca CSAT va discuta si pe tema relatiilor cu Republica Moldova, in special privind consecintele deciziei autoritatilor de la Chisinau de a declara persona non grata doi diplomati romani. ... Seful statului a argumentat ca Romania are relatii speciale cu Republica Moldova.
Dosarele sensibile din relatiile dintre Romania si Republica Moldova nu pot fi solutionate prin vizite-fulger, de genul celei efectuate miercuri la Chisinau de Traian Basescu, insa este de asteptat o incalzire a relatiilor dupa aceasta vizita, afirma mai multi experti de la Chisinau.
Liderul transnistrean Igor Smirnov (foto) a declarat joi, la Moscova, ca transnistrenii vor fi liberi sa voteze in cadrul alegerilor legislative din 5 aprilie din Republica Moldova. ... Potrivit lui Smirnov, de obicei, la alegerile din Republica Moldova participa intre 3.
Partidul Social-Democrat din Republica Moldova, condus de fostul premier Dumitru Braghis (foto), propune o noua solutie pentru conflictul transnistrean: ... Liderul PSD, Dumitru Braghis, a declarat vineri intr-o conferinta de presa ca Republica Moldova detine toate parghiile legale, conform dreptului international, sa gestioneze teritoriul Transnistriei si intreaga infrastructura a regiunii.
Presedintele Comisiei de politica externa din Senat, Titus Corlatean, a lansat un apel catre Partidul Comunist din Republica Moldova pentru ca parlamentarii comunisti sa nu boicoteze alegerea sefului statului.
Potrivit www.9am.ro, politica europeana a actualei Aliante de guvernare din Republica Moldova afecteaza minoritatea rusa si poate sa "genereze un val masiv de refugiati rusi" inspre Transnistria, scrie publicatia rusa Nezavisimaia Gazeta.
Aproximativ 40.000 de turisti din Republica Moldova vor veni in acest an in Romania, in crestere cu 30% fata de nivelul din 2007, sustine Mariana Iuga, seful Biroului de Turism al Romaniei la Chisinau.
Alina Pesu a arbitrat primele sale meciuri internationale la un turneu international de fotbal feminin, U17, desfasurat recent in Republica Moldova.
In urma cu 15 ani, intr-o clipa astrala, deputatii de la Chisinau votau, in unanimitate, independenta Republicii Moldova. ... "Republica Moldova este un stat independent, liber sa-si hotarasca viitorul fara niciun fel de amestec din afara". ... A fost, in trecut, si parte a principatului Moldova, si a Romaniei Mari.
Raportul Comisiei Europene favorabil integrarii in UE Romaniei si Bulgariei incepand cu 1 ianuarie 2007 are o semnificatie aparte nu doar pentru cele doua viitoare noi membre ale organizatiei, ci si pentru Republica Moldova si statele din Balcanii de Vest, care doresc obtinerea statutului de membru asociat, detinut pana in momentul aderarii de toate tarile est-europene.
Pentru prima data de la proclamarea independentei sale, in 1991, Republica Moldova are, prin semnarea noului acord CEFTA (Acordul Central-European de Liber Schimb), o alternativa politica si, mai ales, economica reala fata de spatiul ex-sovietic dominat, de facto, de Rusia.
Datoria Republicii Moldova fata de Romania, in valoare de 9,4 milioane de dolari, va fi reesalonata pe o perioada de 15 ani, cu termen de gratie de opt ani.
google-analytics.com